Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 652 907
  • 22 636
  •   10
Отговори
# 18 705
Не му трябва специално обръщение, за да обяви СК или да опровергае слуховете за оставка.

# 18 706
  • Другата България
Предвидим беше този ход на Радев.
Отдавна писахме, и го очаквах, поне аз.
Писах също и че ако го направи, ще отвее доста политически формации от вече съществуващите, и ще консолидира протестния вот. От което пък ППДБ само ще загубят, но вероятно И това е целта. Не вярвате, но Радев има голяма подкрепа поне в провинцията, не само нашата. Това е истината, много пъти се писа, имаше невярващи, след два месеца ще стане ясно кой прав, кой не. Blush
Рая Назарян за президент, да, това и аз го четох и звучи съвсем логично, особено ако има някаква договорка между “тримата големи“.
Не съм заредила пуканки, защото знам какво предстои. Дано да греша всъщност, ама едва ли.

# 18 707
  • Далечният изток
Рая Назарян става президент (евентуално) не по договорки, а по закон.

# 18 708
Разбира се, че по закон става президент, но по договорки стана председател на НС, заменяйки Киселова.

# 18 709
  • Другата България
Рая Назарян става президент (евентуално) не по договорки, а по закон.
Едното не пречи на другото.
Иначе знам за закона.
А и те договорките не са от вчера.
А, Бърд е обяснила какво имам предвид, и не само.

# 18 710
  • софия
радев ще обере гласовете на итн, част за меч, израждане, бсп и ибелин. Така батко и момчето ще се коалират с един, а не с 2-3 субекта. А и ще спихне, за пореден път, протестната енергия.

# 18 711
След 2 месеца смесени избори?

# 18 712
  • София
Йотова ще си изкара мандата, ако не се откаже и тя и няма да има нужда от избори за президент сега.
Аз продължавам да не вярвам, че ще се откаже, но пишат за сбирка на администрацията в 17 часа. Като на прощаване мирише.

# 18 713
Днес или в сряда ще е обръщението? Че пресата нещо си противоречи.

Ако го изгърмят сега може и да е добре.

# 18 714
  • Другата България
Йо, то отдавна миришеше, напоследък направо “засмърдя“, кога, ако не сега?
Дори самия начин, по който Радев каза :“Отиваме на избори“ /когато АПС върнаха мандата/, изражението на лицето му....пак казвам, може да греша, разбира се, защото очаквам нещо такова, но в онзи момент направо ми “засмърдя“.

# 18 715
Днес, Ули.

Кой знае какво са ни приготвили. Говорещите глави започнаха вече, че той имал написана конституция, можело да подготвя ВНС... лошо ми става.

# 18 716
Пишете тук, че съм на работа и не мога да гледам тв.

# 18 717
Днес е обръщение, тъкмо мина анонс на новините.

# 18 718
Най-логично е да обяви, че влиза в политиката...

# 18 719
  • София
Да влиза, че да се проваля още по-бързо и да го забравяме и него.

П.П. Сигурна съм, че като влезе активно в политиката /с кабинет/ още по-големи протести ще има и по-редовни. Никой няма да търпи Костадинов на анаболи. А, и хората около него сякаш вече са повече от ясни кои ще бъдат.

Общи условия

Активация на акаунт