Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 405 399
  • 13 964
  •   49
Отговори
# 195
Божанков изора дъното. ДБ хубаво да си помислят.

# 196
Потрних не е ли леко закъснял? Ние паркинг-аферата на Коцеви я обсъдихме и видяхме даже какво е постановил съдът. Явно Потрних живее в миналото и смята, че това все още е казус, а то не е.

# 197
  • София
Обективно погледнато това, че Василев иска да отдели ПП от ДБ, касае единствено членовете на партиите и твърдото ядро от избиратели.И не знам Божанков защо го пише въобще. Каквото и да стане, ще си проличи на следващи избори. Повече ме вълнува защо сега го казва Божанков.

# 198
Да и аз не знам какво иска да покаже Божанков с това изказване. Очеизвадно е, че имат проблеми и съм сигурна, че са водени стотици разговори как ще продължават.

# 199
Р.Бъчварова при Цветанка - Това че няма кметове на други политически партии, с които се случват подобни неща, наистина говори за определена избирателност.

# 200
Каквото и да е постановил съда, семейството на кмета не ге платило.

# 201
Страхотното, не е приключило. Stuck Out Tongue Winking Eye

"Маскирани с качулки и бухалки са "нахълтали" при кмета на село Бистрица Самуил Попов, за да се саморазправят с него.

"Самуил Попов е смел човек и трън в очите на някои местни бабаити. В последната година се правят опити София да бъде овладяна отново от хората с прякори - като се започне от по-познатите като Таки, Красьо Черния, Белингата и се стигне до местните мутри в Бистрица. Тези с прякорите и другите (без прякори) като Орлин Алексиев, Мишо Иванов и т.н.

От Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) потвърдиха пред "Дневник" за случая, който е от събота"

Честито!

# 202
Обаче колко много прогнили капацитети има в нашата държава, е изумително. Гледах поредната говореща глава, някакъв доктор по конституционно право в Галъп по БНТ. Всичко лошо в правосъдието ни е направено от ПП-ДБ, и трябва да си посипят главите с пепел. Иначе всичко друго ни е наред.

# 203
Обаче колко много прогнили капацитети има в нашата държава, е изумително. Гледах поредната говореща глава, някакъв доктор по конституционно право в Галъп по БНТ. Всичко лошо в правосъдието ни е направено от ПП-ДБ, и трябва да си посипят главите с пепел. Иначе всичко друго ни е наред.
Д-р Петър Кичашки е името на това недоразумение.

# 204
Ария, ти баш тоя ли слуша. Ще се отровиш. Емил Георгиев е друга работа обаче.

Подкрепа за Варна.

# 205
Ария, ти баш тоя ли слуша. Ще се отровиш. Емил Георгиев е друга работа обаче.

Подкрепа за Варна.
За пръв път го виждам. И съм омерзена.
В моя защита, мислех, че е интервю само на адвокат Георгиев.

# 206
  • София
Не можах да го издържа аз този левент Simple Smile

# 207
  • София
Днес резидентът не пропусна да наплюе еврото и Украйна. Заедно с друга здрава сила.
Хърватинът се жалваше как много скочили цените на имотите заради еврото. Че те у нас скочиха въпреки него. Simple Smile

# 208
скочили цените на имотите заради еврото. Че те у нас скочиха въпреки него. Simple Smile
На имотите няма да е чак толкова, но виж за останалото, има потенциал за развитие

# 209
скочили цените на имотите заради еврото. Че те у нас скочиха въпреки него. Simple Smile
На имотите няма да е чак толкова, но виж за останалото, има потенциал за развитие
Тъкмо днес си дадох сметка как 250к евро за апартамент във Варна ми се струва... нормално.Scream
Просто ненормално...

Общи условия

Активация на акаунт