Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 647 928
  • 22 511
  •   9
Отговори
# 22 470
Прекалено много се говори за случая. Много преувеличаване, много мистика, демони, едва ли не извънземни, много внушения... Никой не търси извършител, насочват нещата към самоубийство ритуално.

# 22 471
Не търсят извършител, а търсят виновни. Ей Слави и Радев вече почнаха да искат отговорност. Виновните са ясни, виновни са вече години наред за всичко

# 22 472
Радостин Василев как подбра Йотова Grinning

# 22 473
напълно прав си беше

# 22 474
В десетката.

# 22 475
За тези които сме на работа, с две думи моля за преразказ…

# 22 476
О, не може с две думи Simple Smile
Радостин Василев има доста образен език.

# 22 477
Ходила на сбирка на хора, облечени с чаршафи с кръстове и трябвало да бъде лустрирана.

# 22 478
Обвини я, че вместо да подаде оставка заедно с РР е останала на поста, за да си прави президентска кампания. Каза, че няма как да водят диалог предвид нейната биография, снимките й с Кирил Добрев, Любен Гоцев от 6-то управление на ДС, връзките й с някакъв от Мултигруп, с някаква тамплиерска организация (правейки паралел с трагедията с 6-те трупа). Обвини я, че умишлено бави изборите, за да даде време на РР. И си тръгнаха, без да я изчакат да каже повече нищо.

От Бтв сменят водещите на сутрешния си блок. Още колко рокади има да правят, доверие трудно се печели, а лесно се губи. С Цънцарова се закопаха.

# 22 479
Йотова е наградена  с "Орден на рицарите тамплиери...",РР пък в списъците на масонската ложа "Слънце".
Това не е толкова фрапиращо за мен ,колкото снимката,на която Йотова е ухилена до Гоцев.
Голям процент от родните пф са с интересно минало,меко казано,те и затова вече по над 10г.битуват в политиката,рециклират ги.

Кога ще назначава сп,вече се изтъркаляха сума дни...

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 13:01 от Морана

# 22 480
Радостин Василев може да е всякакъв, ама е абсолютно прав. Дано се замислят повече хора, че доверието в Радев и Йотова са притеснително високи.

# 22 481
И по какви причини хората трябва да вярват пък на Радостин Василев! Когато беше част от ИТН имаше скандал около него, като лидер на МЕЧ, поведението му е толкова противно и отблъскващо.

# 22 482
Никой не е казвал, хората да вярват на Радостин. И без друго хората си знаят фактите.

# 22 483
Йотова успя ли да направи поне една консултация, в която да не храчи по промените в Конституцията? Смешна ми е вече. Руди ме развесели много, прав си е.

# 22 484
Йотова успя ли да направи поне една консултация, в която да не храчи по промените в Конституцията? Смешна ми е вече. Руди ме развесели много, прав си е.

Не успя. Всеки път се жали, че няма да може тя да избере еднолично следващия Гълъб. За да сключи следващия Боташ.

Общи условия

Активация на акаунт