Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 648 232
  • 22 519
  •   2
Отговори
# 22 470
Не търсят извършител, а търсят виновни. Ей Слави и Радев вече почнаха да искат отговорност. Виновните са ясни, виновни са вече години наред за всичко

# 22 471
Радостин Василев как подбра Йотова Grinning

# 22 472
напълно прав си беше

# 22 473
В десетката.

# 22 474
За тези които сме на работа, с две думи моля за преразказ…

# 22 475
О, не може с две думи Simple Smile
Радостин Василев има доста образен език.

# 22 476
Ходила на сбирка на хора, облечени с чаршафи с кръстове и трябвало да бъде лустрирана.

# 22 477
Обвини я, че вместо да подаде оставка заедно с РР е останала на поста, за да си прави президентска кампания. Каза, че няма как да водят диалог предвид нейната биография, снимките й с Кирил Добрев, Любен Гоцев от 6-то управление на ДС, връзките й с някакъв от Мултигруп, с някаква тамплиерска организация (правейки паралел с трагедията с 6-те трупа). Обвини я, че умишлено бави изборите, за да даде време на РР. И си тръгнаха, без да я изчакат да каже повече нищо.

От Бтв сменят водещите на сутрешния си блок. Още колко рокади има да правят, доверие трудно се печели, а лесно се губи. С Цънцарова се закопаха.

# 22 478
Йотова е наградена  с "Орден на рицарите тамплиери...",РР пък в списъците на масонската ложа "Слънце".
Това не е толкова фрапиращо за мен ,колкото снимката,на която Йотова е ухилена до Гоцев.
Голям процент от родните пф са с интересно минало,меко казано,те и затова вече по над 10г.битуват в политиката,рециклират ги.

Кога ще назначава сп,вече се изтъркаляха сума дни...

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 13:01 от Морана

# 22 479
Радостин Василев може да е всякакъв, ама е абсолютно прав. Дано се замислят повече хора, че доверието в Радев и Йотова са притеснително високи.

# 22 480
И по какви причини хората трябва да вярват пък на Радостин Василев! Когато беше част от ИТН имаше скандал около него, като лидер на МЕЧ, поведението му е толкова противно и отблъскващо.

# 22 481
Никой не е казвал, хората да вярват на Радостин. И без друго хората си знаят фактите.

# 22 482
Йотова успя ли да направи поне една консултация, в която да не храчи по промените в Конституцията? Смешна ми е вече. Руди ме развесели много, прав си е.

# 22 483
Йотова успя ли да направи поне една консултация, в която да не храчи по промените в Конституцията? Смешна ми е вече. Руди ме развесели много, прав си е.

Не успя. Всеки път се жали, че няма да може тя да избере еднолично следващия Гълъб. За да сключи следващия Боташ.

# 22 484
Никой не е казвал, хората да вярват на Радостин. И без друго хората си знаят фактите.
Именно, защото фактите са известни на всички, нито му беше мястото, нито времето, РВ да ги припомня на  широката общественост и на ИЙ. Няма доверие в личността ИЙ, има своите терзания, съмнения, критики към нея, добре, но какво общо имат с това, за което е там или и него го тресат страхове, че може да гледа НС отвън.
Поради невъзможност да бъде запомнен или да се открои с нещо смислено, полезно, добро .... е решил да блесне с поредното заяждане и скандално поведение.

Общи условия

Активация на акаунт