Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 654 867
  • 22 681
  •   10
Отговори
# 22 665
Естествено, че всеки потенциален трябва  да се е подготвил  предварително.  Да не мислите, че снощи  ще ги прозвъни всички ?

# 22 666
Mama Nana, за да задаваш този въпрос, значи нито си гледала парламента, нито си гледала телевизия или чела медии. (супер за теб,  всъщност, така и трябва). От една седмица отвсякъде се крещи за педофилите ппдб, които са виновни за петрохан.
Тук по темите също има доста такива крясъци, но са по-малко от на другите места.
Простотиите на ТЙ, КК и сие не са фактор, който да влияе на мнението ми.
ППДБ ги замесиха около Сандов и Терзиев. Сгафил ли е първия, според мен да, предвид изнесената информация. Терзиев е мултимилионер, който подкрепя стотици различни начинания, организации и т.н.. Тук си задавам въпроса как се съвместяват кмет на столица, с куп проблеми и печелене на милиони. Колкото неясноти има около личности като ДП и ББ, толкова са около другите. Как да кажа, едните са "бели и добри", а другите са ужасни.
Сандов и Терзиев никой не ги отрича.
Простотиите на ТЙ, КК и сие се подемат и повтарят лавинообразно. Вадят се публикации на главни действащи лица, за да се покаже как те са от ПП и оттам се сипе да не казвам какво не просто върху партията (сори, ама дори там да има убие, педофил, гей, това не значи, че всички такива, нали?), ами и върху привържениците им. Моите реакции са провокирани именно от това. Обобщава се съвсем целенасочено - демократичната общност са педофили. И точно това е целта на ТЙ и на КК. Не го правят за първи път.
И не, никой не е изцяло бял и добър.
Тук ППДБ са отнася критики от привържениците си по много параграфи, за разлика от други фигури.

# 22 667
Още един кандидат за партията на Радев
https://www.actualno.com/society/semejnite-cennosti-se-razpadat- … kULlkq7XFQ3BS8vhQ
Цитат
Накрая той прави заключението, че държавата е на автопилот и е важно да се запитаме "Има ли пилот в самолета?"

# 22 668
Mama Nana, за да задаваш този въпрос, значи нито си гледала парламента, нито си гледала телевизия или чела медии. (супер за теб,  всъщност, така и трябва). От една седмица отвсякъде се крещи за педофилите ппдб, които са виновни за петрохан.
Тук по темите също има доста такива крясъци, но са по-малко от на другите места.
ППДБ ги замесиха около Сандов и Терзиев. Сгафил ли е първия, според мен да, предвид изнесената информация. Терзиев е мултимилионер, който подкрепя стотици различни начинания, организации и т.н.. Тук си задавам въпроса как се съвместяват кмет на столица, с куп проблеми и печелене на милиони. Колкото неясноти има около личности като ДП и ББ, толкова са около другите. Как да кажа, едните са "бели и добри", а другите са ужасни.
Простотиите на ТЙ, КК и сие се подемат и повтарят лавинообразно. Вадят се публикации на главни действащи лица, за да се покаже как те са от ПП и оттам се сипе да не казвам какво не просто върху партията (сори, ама дори там да има убие, педофил, гей, това не значи, че всички такива, нали?), ами и върху привържениците им. Моите реакции са провокирани именно от това. Обобщава се съвсем целенасочено - демократичната общност са педофили. И точно това е целта на ТЙ и на КК. Не го правят за първи път.
Тук ППДБ са отнася критики от привържениците си по много параграфи, за разлика от други фигури.
Привържениците им не си дават сметка ,че с агресия ,обиди и просташко поведение не правят услуга на партията си ,а предизвикват отвращение.

# 22 669
Този Дренчев ми е с вайба на Дани Кирилов. Крайно време е политическите партии да вдигнат критериите какви хора слагат на избираеми позиции.
Вярвам си слушала Златан Златанов  или нашата пловдивска звезда Емил Янков.

П.п.Къде бяха Възраждане като депутат на Герб беше с обвинения в п..Даниел Александров/нямало ги е по времето,когато ББ се е забъркал със  Сесил Каратанчева/,къде бяха като ортак на Бачев в детската му школа беше задържан заедно с Хасърджиев за дрогиране и насилване на момче/та.
Бачев не си подаде оставката,Даниел Александров е с прекратено дело,върнато на прокуратурата заради нарушения.

За мен ИТН са крайно излишни в НС и се надявам да не помиришат парламентарна банка повече.

# 22 670
За Чорбанов и Митева си беше ясно на къде ще тръгнат, днес четох и за Владо Николов, имах подозрения и за него.

# 22 671
Привържениците им не си дават сметка ,че с агресия ,обиди и просташко поведение не правят услуга на партията си ,а предизвикват отвращение.
Със сигурнист има и такива привърженици, да.
Когато върху мен се сипят подобни гадости, макар и не пряко и директно (ти в момента правиш нещо подобно) и аз реагирам, мигом се превръщам в сектант. Онези, които супер агресивно и просташки лепят обиди и етикети са супер, на тях никой нищо не им казва, но "демократичната" общост не трябва и да реагира дори, защото иначе е агресивна и просташка. Много ви е двоен аршина.

# 22 672

В контекста на предсрочните избори, вероятно целта е да се предизвика отвращение.
Да се разубедят хората да гласуват за ППДБ. Общото между политическите атаки е демократичната общност и нейните преставители.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 12:33 от starinthenightsky

# 22 673
  • София
И какво излиза? Случаят с Петрохан прикриван и от Калин Стоянов, депутат от ДПС-НН.

# 22 674
За Чорбанов и Митева си беше ясно на къде ще тръгнат, днес четох и за Владо Николов, имах подозрения и за него.
Волейболистът ?
Странно, но силен коз за Радев.

# 22 675
  • София
Подозрително бързо излязоха имената за кабинета. Доста подозрително. Което може да означава, че Гюров е знаел отначалото, че ще е СМП и времето, което му даде Йотова той го е оползотворил да събира екип.

Или че имената изобщо не са тези и ни пускат димки Simple Smile

# 22 676
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Според мен много хора са замесени, но някои по-очевидно и "мърляво". Нали все това се обяснява, че са нови и неопитни.
Не може все с този номер да се излиза,отделно разбрах,че КП и той снимки вадел от хижата/ако е вярно/.Къде КП не е набъркан? Най-доброто,което можеше да направи е да се оттегли активно от ПП.
За мен АВ стои по-добре като лидер на ПП,а мястото на Денков е отзад,не редом до АВ ,както беше при КП.
Скрит текст:
Не съм забравила чатовете с ДП,да си кажа,че както ХИ откровено ме вбеси,не съм фен и на Мирчев,Ат.Ат.нееднократно съм го заявявала,на Пейков също вече не,така и скандалите около ПП вече ми идват в повече.
Докога ще лежат на кълката,че електората е всеопрощаващ.
Докога все по бели гащи ще ги хващат,на мен ми е ясно,че активна капмания по тричане на ППДБ се води от години,къде с лъжи се спекулира,къде-честно да си кажем,са в издънка.
Някои уроци по трудния начин ги разбраха,че не трябва да събираш хора от улицата и да им даваш кредит на доверие,нито да се изживяваш като бутикова партия и да лансираш едни и същи,на които явно властта им идва в повече,а не са нищо кой знае какво,съдейки по представянето им в НС.

Така де,отплеснах се пак.Смятам,че както съм хардлайнер на тема анти- Герб,така не смятам да си спестявам критиките за ППДБ.
Определено е така, не вярвам някой да не го вижда, но модела на ПП започва да ми прилича все повече на този на ГЕРБ - силен и авторитарен лидер, с когото всички се съобразяват и не, че нямат мнение, просто последната дума ще е на лидера. Не мога да кажа това добре ли е или не.
Другата част от коалицията - ДБ е трагична.
[/quote]

Трябва да се види как ще продължи ПП. Но в момента е необходим такъв лидер.

# 22 677
  • София
А, тези от ИТН за какви моралисти се взеха по-точно, че лафят за семейни ценности? Чалга предаването и музиката им развратиха поколения наред, тръгнали сега морал да четат. Днес пуснаха видео на някакъв от чалга групичката им как се е залюбвал 10 месеца с 14 годишна...

# 22 678
Какъв по - точно, по образ и подобие на ББ! Довчера членовете на тази партия, оправдаваха противоречивите си изказвания и действия с това, че всеки е свободен да взема решения, както прецени т.е. уважаваха индивидуализма. Не отричам, че всяка партия или държава дължи до голяма степен успехите си на силно лидерство, но не силата на натиска, а на единомислие, обединение около обща кауза или цел.
Ще видим какво ще последва след изборите.

# 22 679
  • София
Какъв по - точно, по образ и подобие на ББ! Довчера членовете на тази партия, оправдаваха противоречивите си изказвания и действия с това, че всеки е свободен да взема решения, както прецени т.е. уважаваха индивидуализма. Не отричам, че всяка партия или държава дължи до голяма степен успехите си на силно лидерство, но не силата на натиска, а на единомислие, обединение около обща кауза или цел.
Ще видим какво ще последва след изборите.

Не това имам предвид. Някой, който е стабилен емоционално и е готов да поеме "плювните".
Скрит текст:
Даже се обзалагам, че секс компроматът ще бъде за него.
И не знам всъщност как се вземат решенията там. Времето ще покаже как ще се развият по-нататък.

Подозрително бързо излязоха имената за кабинета. Доста подозрително. Което може да означава, че Гюров е знаел отначалото, че ще е СМП и времето, което му даде Йотова той го е оползотворил да събира екип. Не харесвам Нейнски. Бих предпочела дипломат от кариерата, но каквото такова.

Днес това обсъждахме с ММ, че срокът, който Йотова даде, е много кратък.
Предполагам, че имена са обсъждани веднага след връщането на третия мандат.

Още един кандидат за партията на Радев
https://www.actualno.com/society/semejnite-cennosti-se-razpadat- … kULlkq7XFQ3BS8vhQ
Цитат
Накрая той прави заключението, че държавата е на автопилот и е важно да се запитаме "Има ли пилот в самолета?"

Много е хубава депутатската заплата, в пъти по-голяма от тази в БАН.

Волейболистът ?
Странно, но силен коз за Радев.

А Пулев, той не се ли е появил още?

Общи условия

Активация на акаунт