Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 196 024
  • 6 472
  •   16
Отговори
# 4 590
Съседът застана пред колата и той тръгна да се разправя с шофьора. Трудно ще удариш човек с лявата си ръка, ако той е изправен, а ти седиш зад волана на автомобил.
Това изобщо не е вярно. Погледни си пак записа, преди да пишеш фантазии
Човекът Не застава пред колата, за да я спре. Вижда се също, че отвътре се замахва

А ти си пусни интервюто със съседа Георги, излъчено днес в сутрешния блок на Нова. Журналистката го попита:

Ж: "Затова ли ръкомахахте?"

ГД: "Да, затова ръкомахах, за да поискам някакво обяснение."

Ж: "А какво стана, когато те спряха?"

Първо ръкомаха, после спират. Ако беше обратното, би я поправил, а той не го прави, направо си продължава с отговора.

# 4 591
И разлика между ръкомахане на някой да спре и изскачане пред кола да виждаш?
Изобщо време е да се спре с всенародното веселие, как пребили полицай. Най-малкото, защото утре на негово място може да е нечия дъщеря, нечий син, нечий баща
Най-малкото защото е грозно. И да си имат полицаите и политиците у нас греди за дялане, не е това начина

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 22:44 от Априлски душ

# 4 592
На негово място бяха децата, с които се гавриха под колоните на МС същите тези, които 3-4 потребителя тук оправдават. Даже трябва и да се притесняваме от бъдещите им действия. Методи Лалов разказа някои нещица днес. Петък ще е интересен ден.

# 4 593
Нещо не разбирам какво общо има. Искате някаква мъст или какво?

# 4 594
Попов - зам. министърът, се държа много зле днес по Нова ТВ, но и Виктор Николаев и неговата екранна половинка бяха ужасно нелепи с техните внушения, умеят да внушават, а не да разследват. Отвратително беше цялото интервю, срам ме беше да гледам и слушам, голяма излагация в национален ефир. Според мен трябваше да се извинят за така създалата се обстановка днес.

За 18-годишния Бургазлиев ми е жал - един провален живот на млад човек, макар да ме наплюете.
За Христина ми се плаче- загубен живот, но много повече за двете дечица, които остават без майка. Жертвите тук са двете семейства, не само едното.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 00:28 от Moderator (Nikol)

# 4 595
Априлски душ, пак изместваш фокуса - става въпрос дали той е извършвал или не действия, за да спре колата. И после приближава и иска сметка.

В САЩ такова поведение може да се счете за реална заплаха и да го гръмнат. Добре, че не сме САЩ все пак и ор*жията не са толкова свободно достъпни, че тук както масово не са добре с нервите и палят от нищото, ще останем наполовина.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 23:14 от mariposa_viv

# 4 596
Нищо не измествам. Вие казахте, че е застанал пред колата, за да я спре. Това не е вярно. Такова нещо не се вижда на записа

# 4 597
В потрес съм от боя в ареста,  няма никакво оправдание за него. Само садизъм  и желание да се причиняват болка и унижение. Как да имаш доверие на полиция?

# 4 598
Попов - зам. министърът, се държа много зле днес по Нова ТВ, но и Виктор Николаев и неговата екранна половинка бяха ужасно нелепи с техните внушения, умеят да внушават, а не да разследват. Отвратително беше цялото интервю, срам ме беше да гледам и слушам, голяма излагация в национален ефир. Според мен трябваше да се извинят за така създалата се обстановка днес.

За 18-годишния Бургазлиев ми е жал - един провален живот на млад човек, макар да ме наплюете.
За Христина ми се плаче- загубен живот, но много повече за двете дечица, които остават без майка. Жертвите тук са двете семейства, не само едното. Бургазлиев трябва да си получи заслуженото, спор няма - даже вече започна да го получава, но такива жестоки коментари прочетох във ФБ и толкова много кълнене - да мре и той, а и родителите му да мрат, да го разкъсат в затвора и така нататък ... Много злоба, чак прелива. И в темата се усеща.
Никой вече не се извинява за нищо, нивото е на ужасно ниско навсякъде - медии, политици,...  абе навсякъде. И да искаш да се бориш - не можеш, всичко е омазано в кал и неизбежно всеки се цапа... И си мислиш, че по-лошо няма как да стане, ама се оказва, че може.

# 4 599
Попов предния ден беше при Цветанка.
Едно и също като латерна намила и не отговаря на въпроси..

# 4 600
Съседът застана пред колата и той тръгна да се разправя с шофьора. Трудно ще удариш човек с лявата си ръка, ако той е изправен, а ти седиш зад волана на автомобил.
Това изобщо не е вярно. Погледни си пак записа, преди да пишеш фантазии
Човекът Не застава пред колата, за да я спре. Вижда се също, че отвътре се замахва
Гледам го. Фантазията с тъмната тениска в момента в който застава пред колата.
Скрит текст:

# 4 601
Априлски душ, а виждаш ли преди това мохабета на компанията - не пресичат, нито имат намерение да пресичат, стоят на платното. Нещо бащиния ли им е? Могат да си мохабетстват и на тротоара, защо на платното? Кой е този дето е посмял да им се изпречи на пътя?

# 4 602
Масово коментарите в нета са, че малко са ги били. Защо ли...
Защото помним онзи дето се направи, че му скъсали униформата, после излязоха записи как сам си я къса, и после беше повишен.
Сега пък се очаква да спират коли и да бият шофьорите им и да мълчат.
В МВР отдавна мирише на гнило.
и е мъж на Пламенка.

# 4 603
Това е скрийншот от видеото. Няма как да видиш как застава пред колата, ако не гледаш самото видео.

# 4 604
Да, гледах видеото. Но явно много настоявате да видим нещо, което там го няма.
 Твърдяхте, че съседът пръв е ударил. И това го няма на видеото.
 И всичко това, как е спрял колата, даже дали е посегнал, няма никакво отношение към факта, че друг човек лежи в болница, ударен в гръб.

Общи условия

Активация на акаунт