Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 191 104
  • 6 261
  •   2
Отговори
# 5 160
Че той и по времето на сглобката си е дал партията под наем тогава,РЖ беше председател на НС,а Денков премиер,на ротационен принцип.ББ пак нямаше да е премиер,а Мария Габриел.
Сега РЖ е премиер,а само министрите от Герб са -
Томислав Дончев,Теменужка Петкова,Георг Георгиев,Даниел Митов,Георги Георгиев,Красимир Вълчев,Георги Тахов,Жечо Станков,Мирослав Боршош
Такава саможертва ,тцтцт.

ИТН бяха върли противници на Герб,още преди сглобката се пазаряха с Герб.

# 5 161
tays, тоя е скандален - отмени машинния вот за местните избори.
Имаше там защо. Нищо скандално няма.
Сега с Радев ли сте пепетата и дебетата?

Да ви сумирам. Извинявай, смешно ми е. В темата се знаем.

Айде сега, Радев пак герой. Честно?
Нищо нямаше за отмяната му, освен активно мероприятия.

Във войната между Радев и правителството съм на страната на войната Wink

# 5 162
Намаляват хората, които ще отидат да гласуват. Масово са отвратени от политиците. Но вероятно това е целта. При малко гласуващи, купения вот се вдига много и Пеевски само печели от това при следващи избори.

Ако се появи партия, която не само да развява бойни знамена, а да има ясна концепция КАК ще се пребори с негативните явления и да измъкне държавата от лапите на мутрите, хората биха отишли да гласуват. Колкото и да са обезверени, защото надеждата умира последна.

# 5 163
Намаляват.
Това е.
Аз досега ходех да гласувам за мои си проекти.
Сега и аз съм намалял.
Да правят каквото искат.

# 5 164
Няма как да му симпатизирам на Радев. Ще ми се с ДП да се изтрепят взаимно. Но е факт, че най добрите му ПР-и са точно двамата с ББ.

# 5 165
Аз между другото си мисля, че точно честолюбието на Радев ще го спре да прави партия. Първо, че сякаш пикът му попремина. И второ съм сигурна, че се притеснява колко успешен ще бъде проекта му.

# 5 166
Е, основният контингент гласуващи за НН е ясно с какви подбуди гласува за тях.
Същите тези са си минали през различните периоди по реда, като гласоподаватели на ДПС, ГЕРБ, БСП...

# 5 167
tays, тоя е скандален - отмени машинния вот за местните избори.

Денев е известен с активната си роля при отмяната на машинното гласуване на местните избори през 2023 г. Тогава от справка на ДАНС, подписана от него, стана ясно, че службата всъщност няма доказателства за опит за манипулация на кода на машините, а този извод се базира само на предположение.

и не само. Мотае се и по делото на Иванчева, където Биляна Петрова твърди, че е притискана точно от него. И още една проява имаше знакова, но не се сещам в момента. Този е удобна, пробита манерка.

# 5 168
  • Разпиляна във въображението
Не казва кой ще е шеф на ДАНС. Просто не е съгласен с кандидатурата. Спорна личност е. Това, което прави в службата възмущава дори опозицията. Или трябваше веднага да се съгласява с Гешев за Гл.прокурор?
Дори няма мотиви защо да не е той. Няма да стане, казва Радев.
И следва законодателна промяна.
Няма да стане. Защо?
Да ти кажа честно, не знам къв е тоя. Предложен по надлежния ред. Радев как го определи като нямадастане

Като човек, които има информация. Едва ли е било само "не" без да им е ясно защо го връща.  Така е преценил и Гешев и т.н.

# 5 169
Относно палежа на турските боклучарски камиони. Това е гадно,но пък чужда фирма да събира боклука на български град е,не се сещам за подходяща дума,нелепо може би.

# 5 170
Редовно заседание на НС 😮‍💨

# 5 171
И разглеждането на закона мина без управляващите.
Хора, това не е нормално. Това не се търпи.

# 5 172

Не се налага.
ДП е дал нареждане как да се гласува и само тогава има нужда от хора.
Той вече няколко пъти каза, че каквото каже става.

# 5 173

Не се налага.
ДП е дал нареждане как да се гласува и само тогава има нужда от хора.
Той вече няколко пъти каза, че каквото каже става.
ясно ми е това, Фрау. Вижда се от самолет.

# 5 174
И се търпи. Видно.
Топло е.
Хората са на Гърция. Няма да се занимават с глупости какво става в държавата. Докато има пари за море на Гърция всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт