Кои са тези хорица? Все отломки от миналото с ДС принадлежност, а сега отнесени от вихъра. И един боксьор за цвят, който е известен с просташкото си държане и с това, че насинява приятелките си. Не знам на него кой му напомпа толкова самочувствието. Ама, сигурна съм, че хонорарите от мачовете веднага ги обръща от долари и евро в левове, нали.
Васил Василев, баща на личния ПР на Радев и агент на ДС. Беше под санкции и аха да го съдят за нелегална търговия с Ирак.
Нешка Робева, която мразеше рускините, но явно й е трудно с едната пенсия в гарсониера.
Пламен Пасков - този не беше ли ветеринарят, разбивачът на световни конспирации.
Румен Гечев няма какво да го коментирам. Червена отломка, която беше и изхвърлена от партиен пост.
Цветеславата Гълъбова - и тя покрай ковид и Радев нашумя. Психиатър шеф, известна с това, че нищо не е свършила, а все се жалва, че няма пари и законите й пречат.
Яна Шишкова - специалистът по китайски, и тя изтрещя по ковид. Щяха да я чипират и да й вземат ДНК.
Арх. Пламен Мирянов - боже, и той за лева. Опитайте се да си купите апартамент от Артекс. Досега цена в лева не съм видяла, само са в евро. Но пък там метър квадратен беше над 3000 евро за простосмъртни и само 600 евро за Цецка Цачева. Цвъцко и той в тяхна сграда, с персонален асансьор и псалми по фасадата.
Другите даже няма и да ги коментирам.
Димитър Байрактаров - депутатът от ПФ, който твърди, че Путин дава урок по финанси и кредит на запада.