Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 215 141
  • 7 188
  •   24
Отговори
# 7 110
  • софия
При Флорънс дават изявлението на вожда. Пак с ръце в Жобовете на дънкито, пак се кара, пак сме неблагодарни, че правел държавата след 4 г. хаос.

# 7 111
  • Разпиляна във въображението
Аз се изненадвам, че БСП вървят нагоре, а ИТН се закрепиха. ГЕРБ са твърдо първи. Т.е. няма спад сред участниците в анкетата. Странно! Но да разтуря ГЕРБ правителството. Да се събере с ДПС и готово. Време е да пробваме нещо ново.

Желязков е отменил правителственото заседание за утре Simple Smile

# 7 112
Е как ще е ново? Те и днес са заедно

# 7 113
  • Разпиляна във въображението
Ново ще е, ако официално, а не само подкрепящи. Отметваме ГЕРБ-БСП-ИТН като неуспешно.

# 7 114
Миии, аз предлагам евикция - да ги отстранят съдебно, защото не е спазен закона - построено е върху коритото на река, което е публична държавна собственст. Т.е. абсолютна нищожност на сделките, де юре няма сделки, съдът да ги прогласи за нищожни.
А после да си търсят обезщтетение от инвестира, дето им е продал имоти в реката.
А дано ама надали.
Кога в тази държава нещо е направено по закон...

# 7 115
Аз се изненадвам, че БСП вървят нагоре, а ИТН се закрепиха. ГЕРБ са твърдо първи. Т.е. няма спад сред участниците в анкетата. Странно! Но да разтуря ГЕРБ правителството. Да се събере с ДПС и готово. Време е да пробваме нещо ново.

Желязков е отменил правителственото заседание за утре Simple Smile

Чакам да видя, като вкарат Радев в картинката какво ще излезе, като резултати. Мисля, че ще има доста сериозни трусове

# 7 116
Миии, аз предлагам евикция - да ги отстранят съдебно, защото не е спазен закона - построено е върху коритото на река, което е публична държавна собственст. Т.е. абсолютна нищожност на сделките, де юре няма сделки, съдът да ги прогласи за нищожни.
А после да си търсят обезщтетение от инвестира, дето им е продал имоти в реката.
Защо, хората са си купили имотите съвсем законно. Обекта има разрешително за строеж, всички актове в различните етапи на строителния процес, вкл. и заключението с акт 16, който  позволява законното обитаване на имота.
Гл. архитект на общината е човека, който е дал разрешение за строеж, ако и да е имало решение на ОбС Несебър. Тези документи няма как да не се пазят и там са посочени имената на хората, които са го сторили и на базата на какво - необходими документи от различни служби извън Общината т.е. те са хората, които са отговорни. Ако са сгафили да плащат те.

# 7 117
  • София
Едно обикновено депутатче, с ръце в джоба, кастри министрите и заплашва с дефицит. Много нормално. Joy
Що на Пеевски не се отвори така?

# 7 118
"Да честитим на победителите в Пазарджик, на вторите, на третите. Виждаме, че от тази сглобка ГЕРБ се класира на шесто място!... Една година близо крепихме държавата - резултатът е шести. До една година ще сме 36-и. Както викаше баща ми: "Як си сине, ама си будала"...", заяви с гневен тон лидерът на ГЕРБ.
Според него резултатът на ГЕРБ ще е още по-лош, ако останат в това управление. "Дадоха министерствата на концесия, коалиционна култура - нула! Всички ни търсиха за преговори, но с условието Борисов да не е премиер, защото ако аз бях премиер, областният на Разград да е излетял, шефът на полицията в Русе да е излетял, и много други! Къде е шефът на районното в Пазарджик, къде е шефът на дирекцията на полицията, къде са всички? И изведнъж - не стига, че сме шести, но и отгоре на всичко имаме и пасив, че Дани Митов бил министър!", каза още Бойко Борисов.

Joy

"Това, което говорехме - за еврозоната, за Шенген, за това, че след 27 години падна мониторинговият механизъм, и пр. - изглежда това в ромските махали не се отчита - там "ДПС - Ново начало", там явно четливо разбират друго. И се чува радостен глъч, че ГЕРБ бил победен! Айде сега хващайте се, ще си карате сами влака", каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заръча на депутатите и членовете на ръководството на партията да отидат по места и да видят "какво от ГЕРБ е изядено- ръка, крак, шкембе". "От вашите доклади зависи дали ще отидем на избори", каза той и посочи, че ръководителят на пазарджишката структура на партията трябва да освободи поста.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 18:41 от DNT177

# 7 119
Направо....😂

# 7 120
  • софия
Т.е. признава, че митов е на каишка при голямото дъ, нищо, че е негово протеже.

Да видим сценария на този цирк. Ред е на голямото дъ. Нещо са намислили. Резултатът в Пазарджик е само удобно извинение.

# 7 121
Ами да свалят правителството и да се приключва с тази мъка.

# 7 122
  • София
Аз не знам Желязков колко нищожен може да стане. То няма накъде повече. Борисов му сипва с големия черпак, а нашият мълчи, свил се е на столчето зад него и не диша да не се чуе.

# 7 123
Щях да дам линк към статията, ама не се получи. С риск да ме изтрият, се питам дали не са Му дали да купува, или не са Му дали да брои, или всичко е цирк...

# 7 124
  • софия
Усеща, че върви по пътя на доган. Какво стана с него? От разпределящ порциите беше изяден като такава. В същото време двамата са се сраснали и е сложно, но е есен и прасетата ядат тикви.

Доп. И пак ППДБ са виновни.

Днес има много смях.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 18:34 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт