Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 388 802
  • 13 399
  •   13
Отговори
# 90
Дали заради Пламенка?!?!
Не е това, просто му помогнаха да спечели, пък и конкурента му беше Портних.....всеки щеше да спечели срещу бившия кмет, на хората им писна. Ама заменихме едно зло с друго( Дънката с Дерменджиев). ....пък холдинга, те винаги са в играта независимо кой е кметЯ.
Точно това написах... на хората им писна..
Изобщо нямаше нужда от помощ.
Извинявам се.. Дерменджиев откога е известен, откакто кметът не е от ГЕРБ ли ?
И що Дерменджиев син не е в ареста Wink
Представям си какво ще стане ако ГЕРБ отворят тая черна кутия и арестуват Дерменджиев-младши. Grinning

# 91
Скрит текст:
С мълчание и волско търпение. Защото по-удобно е да хванем пуканките на дивана, затова.
Навремето проф. д-р Николай Генчев беше казал, че на българите ни е унищожен борбения ген. Турци, комунисти са избивали цели родове, които надигали глави.
Вбесена съм ,че стоим и търпим, а вижте какво правят сърбите, ежедневно масово протести, не се отказват вече месеци наред.
Протестираш, когато знаеш какво искаш и най - вече как да го постигнеш/направиш, защото продължителността на протестите у нас през 2020 година също беше месеци, но резултата е това, което виждаме.
Имаше някакъв мимолетен успех - Гешев не е гл. прокурор и ГЕРБ не бяха в управлението за малко, но до там.

# 92
,че БК е бил натискан да мине към Новото Начало
ЕЖК?
@Мама_Нана
Протестираш, защото ти трябва някакво усещане за значимост.

# 93
ЕЖК?
Пламенка?

# 94
Това че Благо Коцев е бил притискан да се снима под герба с Пеевски го каза сестра му на митинга в негова защита. ДП е толкова нагъл и безпардонен, че като нищо е вярно това.

# 95
И при Иванчева схемата беше същата. От един предприемач/ бизнесмен "искали", обаче не директно кметицата е искала, а Дюлгеров, но направиха така, че да набъркат кметицата(парите в багажника) и да я вкарат в затвора.

Направо ги унищожиха тези две жени. Явно за назидание. А великият Ваклин строи ли, строи.

# 96
Скрит текст:
ЕЖК?
@Мама_Нана
Към днешна дата може би, но през 90-те беше, че можеш да заявиш открито какво не одобряваш и вярвахме, че ще бъдем чути /колко наивни сме били/.

# 97
https://www.facebook.com/photo/?fbid=707876822127165&set=a.108720718709448
Това е кметът от ПП на с.Бистрица. Започвам да си припомням едни уж отминали времена

# 98
го каза сестра му на митинга в негова защита.
Това е точно ЕЖК. Благодаря, че потвърди тезата ми
по който чл. на НК или друг закон ОПГ прокуратура иска да бъде присъединен записът
По същият по който едни снимки на пачки и кюлчета в едно чекмедже трябва да бъдат доказателства за корупция... Например?

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 20:47 от Санди

# 99
И ЕМК го каза. Асен Василев. При Лора Крумова. Много е сериозна работата, няма да спя нощес от ужас какви секири точат и съдиите още отсега, бившите яки спецове, в четвъртък. На това невинно момче, че и още трима с него. Мъченици на вярата.
Но има и нещо положително. В сряда добрите сили ще ги уплашат с мощен протест.

# 100
ЕЖК?
@Мама_Нана

Не, Асен Василев публично по ТВ.
ЕЖК, ако вадиш от контекста, както си направила. До там ли опря, да манипулираш коментарите?
Ето коментара ми:

Скрит текст:
Вместо да следиш за новите тенденции, посочи специалните норми, въз основа на които гледат мярката в СГС. Така и не разбрах кои са. Може да пропускам нещо. Вчера помолих и теб, и Тайс, но няма отговор от вас.
Днес Асен Василев каза пред Лора Крумова, че хора от Варна публично са казали, че БК е бил натискан да мине към Новото Начало, но е отказал. Затова са го подгонили.

# 101
А за Пламенка как го наричате, ЕПК (една Пламенка каза) ли? 🤣🤣🤣

# 102
Сирос, съжалявам, че не се е разбрало, че е шега написаното от мен, че следя за новости - само за това оставам в темата най-вече. Понеже виждам нов прочит на наказателния процес, затова написах, че се уча и следя. Иначе нито съм на линия винаги да разяснявам, нито съм длъжна. Най-вече не вярвам, че българската прокуратура е ОПГ. Прокурорът може всичко да иска да присъединява, той все пак цели да докаже обвинението си, но съдът решил ли е да го присъедини? Всеки акт на съда може да се обжалва, надявам се истината да излезе наяве. Все едно да обвинявам адвоката, че иска да зашитава клиента си.
Този тайнствен депутат е голяма простотия, не знам кой започна да говори за него, не е прокурорът по делото.

Тайс гледа наказателни дела, със сигурност има богата практика и е компетентна, няма значение, че не е гласувала за ППДБ.

# 103
  • София
Абсолютно не разбирам иронията и надменността ти, Тайс, наистина ли не се притесняваш, че човек се арестува и затваря на база думи на един човек и нищо повече? За мен е ужасяващо страшно.
Не знам дали гледахте репортажа за Турция  там вече 16 кмета от опозицията са в затвора, а вече и адвоката на единия. И ние вървим натам и вместо да сме в паника от случващото се, се упражняваме по остроумие? Ми не го разбирам, наистина не мога.

# 104
Бърди, не се хаби. Иначе напълно споделям написаното от теб. Жабите са сварени.

Общи условия

Активация на акаунт