Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 386 372
  • 13 311
  •   17
Отговори
# 75
Дали заради Пламенка?!?!
Не е това, просто му помогнаха да спечели, пък и конкурента му беше Портних.....всеки щеше да спечели срещу бившия кмет, на хората им писна. Ама заменихме едно зло с друго( Дънката с Дерменджиев). ....пък холдинга, те винаги са в играта независимо кой е кметЯ.

# 76
Божеее, то откак "гръмна" този скандал, за Пламенка, евентуалният й партньор и поръчките й излязоха повече компромати отколкото за Коцев. Великите стратези, няма що...

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 17:23 от Барбалена

# 77
Дали заради Пламенка?!?!
Не е това, просто му помогнаха да спечели, пък и конкурента му беше Портних.....всеки щеше да спечели срещу бившия кмет, на хората им писна. Ама заменихме едно зло с друго( Дънката с Дерменджиев). ....пък холдинга, те винаги са в играта независимо кой е кметЯ.
Точно това написах... на хората им писна..
Изобщо нямаше нужда от помощ.
Извинявам се.. Дерменджиев откога е известен, откакто кметът не е от ГЕРБ ли ?
И що Дерменджиев син не е в ареста Wink

# 78
Абсолютно на там вървим.

# 79
В момента по 120 минути за арестите на кметове от опозицията в Турция. Арестуван е и адвоката на Имамоглу за предполагаеми срещи, с хора, които не познава.
Арестувани са журналисти за карикатура, издатели...

Дали у нас не копираме същата схема?...
Уж сме в Европа, а евроатлантиците действат като турския диктатор.
Точно за методите на Ердоган се бях сетила вчера. И паралелите никак не ми харесват.

# 80
Ще пусна една сълза направо, така им вгорчили радостния брифинг с ареста на кмета, значи Grinning Някой го е арестувал да прави мръсно на Герб Joy

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов арестът на кмета на Варна Благомир Коцев е събитието, което е внесло "катран" в най-успешната седмица за България. Цяла Европа застана зад България, а агенциите повишиха кредитния рейтинг на страната ни, а всички въпроси са свързани с кмета на Варна, коментира пред журналисти Борисов.

Защо точно тази най-успешна седмица за България беше избрана за действия срещу кмета на Варна Благомир Коцев, попита лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов:

"И след като ние нямаме абсолютно никакво отношение и дори единствената голяма въпросителна - защо се избра този ден и то по време на пресконференцията, която водехме, за еврозоната, когато цяла Европа ни поздравяваше, някой ни сложи "една лъжичка катран в кацата с меда". Защото този човек е виновен и са провеждани всичките мероприятия, можеше по-рано, може ден по-късно, но беше избран денят, в който България постигне най-големия си успех".

Гешев: "Аз обичам да се правя на ударен, шефе, ама ти си артист"

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 19:00 от Sviken

# 81
Дали заради Пламенка?!?!
Или сте много млада, или не сте от Варна....
Пътстрой/ Инжстрой, бензиностанции, завод за боклук, соларни паркове, заведения, строителство.....и куп други.

# 82
Дали заради Пламенка?!?!
Или сте много млада, или не сте от Варна....
Пътстрой/ Инжстрой, бензиностанции, завод за боклук, соларни паркове, заведения, строителство.....и куп други.
Не можем да се разберем.
Просто казах, че никой с никого не сме сменили.

# 83
Да, Ново начало прави показно - или си с мен, или си против мен. Как се докарахме дотам да оставим един човек да овладее всички институции???

# 84
С мълчание и волско търпение. Защото по-удобно е да хванем пуканките на дивана, затова.
Навремето проф. д-р Николай Генчев беше казал, че на българите ни е унищожен борбения ген. Турци, комунисти са избивали цели родове, които надигали глави.
Вбесена съм ,че стоим и търпим, а вижте какво правят сърбите, ежедневно масово протести, не се отказват вече месеци наред.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 19:08 от Diorela

# 85
  • София
Да, Ново начало прави показно - или си с мен, или си против мен. Как се докарахме дотам да оставим един човек да овладее всички институции???
Ако ГЕРБ продължат да го ухажват и да му играят по свирката, ще става и по-зле. А пък ние, ако продължим да им играем по тяхната свирка, ще им помогнем в това. Ще си мечтаем за корупцията на ГЕРБ пред тази на Пеевски.

# 86
благодарение на герб и ББ. Гледам, че днес се е обърнал към ДП, защо баш на 8.7, та се отровил празника за влизането в ЕЗ.

# 87
  • София
ГЕРБ се съюзиха с отровна змия. Лошото е, че ако продължат, този съюз ще трови всички нас.

# 88
ГЕРБ се съюзиха с отровна змия. Лошото е, че ако продължат, този съюз ще трови всички нас.
Това е отдавна. Но преди години Борисов разкара министри за подозрение, че са на ДП. Сега ни се кара да му благодарим....
Преди го беше срам да бъде обвързан с него... сега не знам карат ли го.. или от сърце... е благодарен.

# 89
Снимките от спалнята му бяха предупреждение. Той не е глупав, разбрал го е.

Общи условия

Активация на акаунт