Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 177 282
  • 5 886
  •   9
Отговори
# 5 025
Ако ИПВ са прави и наистина се окаже, че новият "неслучайно" избран съдия, да гледа мярката на Коцев е Георги Ушев, то това ще е направо скандално и абсолютното доказателство за завладяната държава.
Точно Ушев
https://www.dnevnik.bg/burzi-novini/2025/09/18/4830276_burzi_nov … zC3N1234Q#4830760

# 5 026
  • София
Въпреки уж девоенизираната полиция, тя си има субординация и началници, а ги строява и маршируват най-вече главният секретар и съответно директорите на ОД.
От не първо, но второ лице знам какво звънене от висшестоящи пада при такива инфарктни ситуации, всички тичат пред вятъра.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 15:01 от Cuckoo

# 5 027
Инфарктни за кого ?

# 5 028
Депутат изминава 50 м пеша, едва ли е “инфарктна ситуация”.

# 5 029
  • София
Е, как, инфарктна е. Не съм сигурна дали са затворили заради ДП, заради ППДБ, или и двете.

Веднъж пилотната кола на Баце беше ударила леко колата на невинен човек, ММ ми разказваше колко началници, вкл. не негови преки, му звънели да дават ОЦУ (особено ценни указания) да пише акт на човека.
А наоколо се събрали журналисти, защото ББ беше ходил да открива някакъв цех и с него - ято мисирки (още ги обичаше и не беше ги кръстил така)

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 15:24 от Cuckoo

# 5 030
  • Deutschland/HE
Не кой да е депутат, а ДП! То това е проблемът.

Но тук пак започна рефрена какви били ПП и Кирил Петков... Заслужаваме си управляващите Sad

# 5 031
Не кой да е депутат, а ДП! То това е проблемът.

Този, който ще прави държава с главно Д,
ще става собственик на държавата...

# 5 032
АВ обаче скрита лимонка излезе..
Представям си как Борисов ще седи и ще търпи ДП да му се блещи..

# 5 033
  • Другата България
А аз си го представям.
Сериозно.

# 5 034
Точно това ще стане...Бойко обаче влюбен в АЗа си , не осмисля как Делянчо ще го остави  без охрана от НСО като стане мистър кеш😀😀

# 5 035
А аз си го представям.
Сериозно.
И аз си го представям. Ще търпи и хоро ще играе даже. Но ще е още по-лошо за всички нас де....

# 5 036
А аз си го представям.
Сериозно.
Аз там си представям един деликатен хват... за едно деликатно място.

# 5 037
Много развитена фантазия имате. ДП няма да стане МП, много по удобно е да се ползва от властта, без да има ангажимент и отговорност.

# 5 038
  • София
Как може да приемат в полицията хора,които имат сърдечни здравословни проблеми?! Или все пак като ги приемат,защо ги пращат на улични акции,а не да работят на бюро?
Той е приет преди Н години, когато е бил в по-добро състояние. Друг е въпросът защо са проформа физическите им изпити, ако изобщо имат.
А работещи на бюро бол в МВР, бачкатори няма.

# 5 039
Как може да приемат в полицията хора,които имат сърдечни здравословни проблеми?! Или все пак като ги приемат,защо ги пращат на улични акции,а не да работят на бюро?
Той е приет преди Н години, когато е бил в по-добро състояние. Друг е въпросът защо са проформа физическите им изпити, ако изобщо имат.
А работещи на бюро бол в МВР, бачкатори няма.
Всяка година минават на лекарски прегледи...

Общи условия

Активация на акаунт