Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 185 632
  • 6 081
  •   4
Отговори
# 5 040
Всичко по нашите ширини се прави проформа.
Плюс това не знам да е съобщено да е имал проблеми, но и на здрави хора им се случват сърдечни арести, удари и прочие.

# 5 041
Да не постъпваме като Калин Стоянов и да оставим човека да почива в мир.

# 5 042
Много развитена фантазия имате. ДП няма да стане МП, много по удобно е да се ползва от властта, без да има ангажимент и отговорност.
Не може да стане, не че не иска.

# 5 043
Вотът очаквано не мина. Интересно, че ББ го нямаше в зала, да си подкрепи правителството, но ДП си беше на мястото и си го подкрепи. Ако има още съмняващи се кой управлява, видя се.

Интересно, че в новините излъчиха разправията на ДП с АВ, но не чуха грозния език на ДП, а видяха само акцията на ПП.

# 5 044
Вотът очаквано не мина. Интересно, че ББ го нямаше в зала, да си подкрепи правителството, но ДП си беше на мястото и си го подкрепи. Ако има още съмняващи се кой управлява, видя се.

Интересно, че в новините излъчиха разправията на ДП с АВ, но не чуха грозния език на ДП, а видяха само акцията на ПП.
Нали ще останат без заплати, че и без работа,после в СКАТ ли да работят.

# 5 045
  • София
Неслучайно наречени мисирки

# 5 046
Защо Борисов не подкрепи кабинета Желязков?

# 5 047
  • Буркина Фасо
защото не е имало гласуване.
с неговия или без неговия глас резултата е еднакъв.

# 5 048
Как да не е имало гласуване?

# 5 049
Защо Борисов не подкрепи кабинета Желязков?
Но пък ДП го подкрепи.
Който си има правителство, го подкрепя.

# 5 050
  • Буркина Фасо
Как да не е имало гласуване?
прочетоха съдържанието на точката за вота и го подложиха на гласуване. не я приеха, съответно не се стигна до гласуване на вота.

# 5 051
И нека репресиите започнат сега
https://www.dnevnik.bg/burzi-novini/2025/09/18/4830276_burzi_nov … 3qNmhWNUg#4830853
Да живее Дилянландия
А докато ние бленуваме за еврото и подаряваме държавата си на мафиоти,  във Франция правят това

Апропо, президента  ще ползва НСО, приближените му-не...Логично е тогава Министрите да ползват НСО, депутатите-не...Защо ДП е охраняван?Президент под прикритие,премиер под прикритие?

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 19:11 от Barsa

# 5 052
  • Разпиляна във въображението
Мирел, защо мислиш че е малко вероятно Радев да направи партия? Според мен, с всичките си действия той ясно работи за това.

За мен е малко вероятно да напусне Президенството, за да се яви на избори. Ще се изненадам, ако го направи. Като офицер по-скоро ще остане на пост. Другият вариант е толкова да се нагнетят нещата, че да го направи. Не знам.

Домовата книга обслужва единствено Пеевски и Борисов. За мен е вредна. СП трябва да е извън НС, независимо кой е Президент. Иначе няма смисъл от този субект.

# 5 053
Да...хубаво се показва френското недоволство.
България обаче не е като Франция! И никога няма да бъде, в нито едно отношение! За добро или лошо, много повече е лошото. Българите много отдавна са загубили правото да се наричат народ, нация, няма никакво общество. Не съществува никаква национална цел или кауза, която да е способна да обедини това...племе по какъвто и да е  начин. За протести забравете. Ако има, те са краткотрайни и не постигат нищо. Може да спорите колкото решите с мен, но даже много меко описвам ситуацията
 Българите нямат воля за нищо друго, освен за собственото си оцеляване, каквито и измерения да има. Разделението е тотално и за всичко.

# 5 054
Тези са пълни малоумници.Сега и виното и ракията да си произвеждат хората ограничено и "само със собствено отгледано грозде " и други плодове...Значи и зимнина ли ще трябва с произведени зеленчуци на терасата да правят?Жената в ракиджийницата питаше как ще разбере дали гроздето не е купуване...Ох, очаквам вече с нетърпение таксата за въздух...

Общи условия

Активация на акаунт