Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 169 117
  • 5 692
  •   8
Отговори
# 5 520
  • София
Може ли някой читав юрист в темата да просвети останалите. Чета сега, че отново България е осъдена по арбитражно дело за над 100 милиона долара. Касае случай с чуждестранен инвеститор от времето на управлението на ББ.

https://www.facebook.com/photo?fbid=1254907749983862&set=a.699207265553916

# 5 521
То момчето винаги е било активно в разпределение на парите, но беше по-тих, сега вече е нагъл.
Защо се правите, че не го знаете? Аз го знам още от ~2010г. Ако не сте следили активно, поне от 2014г, когато гръмна КТБ.
Само той и никой друг, единствения и добре, че се появиха такива като АВ и ИМ да ни осветлят кой е крадеца в държавата и без него всичко ще е цветя и рози.

# 5 522
Ние нищо няма да полупим , чолучава ги правителството!
https://offnews.bg/temida/chinovnichka-vav-varna-poluchila-400-0 … odini-822101.html
Ето го другият ключов свидетел, чочти като Пламенка...
всичките им свидетели такива, обвиненията им същите.

# 5 523
В Плевен ясно.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/peti-den-dim-v-plevensko-no-ne-s … chobox=1758725879

А в Търново от къде е? Да не го бъркаш с Търнене?
Не бъркам,но усещам лично.От Кроношпан...През нощта е страшно.Цяло лято не сме отварящи прозорците...
Снощи

Сутринта

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 21:01 от Barsa

# 5 524
Каквото такова. Правителство има.
Бб се измазни на аматьорите, ама те са си самодостатъчни. Ще помиришат управление само във фантазиите си.

# 5 525
Те дали ще помиришат управление или не, все тая.
Но ние какво миришем години наред и продължаваме да го миришем, все по-миризливо?

# 5 526
Каквото такова. Правителство има.
Бб се измазни на аматьорите, ама те са си самодостатъчни. Ще помиришат управление само във фантазиите си.
Остави аматьорите...
Професионалистите такива ги творят за сетен път, че не мога да стопля откъде е ...айде да речем не радостта, но...позитивитизмът за това управление.

Аз нямам проблем с това кой управлява, а как..

# 5 527
А това е Кроношпан сега.Хвърчат стърготини, мирише на лепила

Ежедневно се пускат жалби,но...институциите вдигат рамене и казват "показателите са в норма"🙄
Това е язовир Йовковци от миналия ден.Търново ще е следващия Плевен
https://www.facebook.com/share/v/1SFngJ4Hex/

# 5 528
Защо и е на Кроношпан да трови Търново?!

# 5 529
Кметът на Варна Благомир Коцев е бил предупреден, че ще попадне в затвора, ако не напусне "Продължаваме промяната". Това пише "Политико", който е получил телефонно интервю от задържания кмет.
В него Коцев обяснява атаката срещу себе си с антимафиотската платформа на партията си и разказва, че е бил заплашен, че може да се окаже като затворените турски кметове, противопоставящи се на президента Реджеп Ердоган.
"Някои хора ми казваха: "Чух, че трябва да (напуснеш) тази партия, защото ще бъде опасна за теб." Получих сигнал, че "ако не го направиш, това ще се случи; виж какво се случи в Турция; виж какво се случи на други места." И всъщност сценарият е много подобен на това, което виждам на други места извън България, но те не са в ЕС", казва той пред изданието.
Коцев заявява, че ЕС трябва да упражни "по-голям политически натиск" върху българското правителство: "Много съм обезпокоен, че ние сме страна членка на ЕС, а тези неща се случват тук".

Мирчев пък говори за кибератака, засегнала Виваком, при която - по неофициална информация - е придобита чувствителна информация и се иска заплащане, за да не разкрие или продаде въпросната информация.

Вчера гледах клипче за Кроношпан, местното ВиК трябвало да направи проверка за разходваната от предприятието вода. Не успяло, защото не полувило достъп, но констатирало, че няма нарушения.

# 5 530
Главното Д ще катастрофира много скоро. Няма спирачки.

# 5 531
Главното Д ще катастрофира много скоро. Няма спирачки.
адмирирам да продължава в същия дух. Може още. Днес се е проявил доволно. С 0 гласа в София или около нулата. Софиянци да си знаят. Пък и да се ядосат.  Само ще припомня, как беше избрано новото ръководство  на Топлофикация и това, горното нещо размахва пръст на столичани

Ами ББ? Аз може да го недолюбвам хич, но той не е никой. Странно ми е това негово подчинено положение. Онзи ден ДП направо му тури пепел, както казва народът. РЖ с кортеж в САЩ- Станислав Анастасов от НН. Не е ок за държавата ДП да бастиса и ГЕРБ, а отдавна има видими признаци. ББ нали уж държавник, гледа и си трае.

# 5 532
  • Deutschland/HE
Толкова е популистко това, че няма накъде. Ролята на синята зона е да те възпре да паркираш в центъра. В Германия е по 50цента на 15минути (излиза две евро за час) и има ограничение, че може да платиш един или два часа най-много. То ако е евтино, няма никаква ограничаваща роля.

# 5 533
Никак не е странно. Просто досега ДП му пазеше репутацията на много желаещ да не го свързват с него самия. Ама вече не му пука. Както спря да му пука за другите му бащици - онзи в Белград и онзи от Росенец. Просто е дошъл ред бащицата от Банкя.

# 5 534
Какво ще кажете за тази изцепка, която се пази в тайна?

https://gospodari.com/novini/balgariya-e-osadena-v-sasht-da-plat … hasten-investitor

100 милиона долара плюс лихвите заради онази нескопосана акция, когато влязоха с полиция в офиса на онази фирма с криптовалутите, как и беше името.  Но шефовете и избягаха и за разлика от Божков направо са ни осъдили в САЩ. А ние даже сме пропуснали да се защитим адекватно...
Сега ще загубим и 6 милиарда заради неизпълнени изисквания, а после чакам и Божков да ни осъди за милиарди. Ми - богата страна, имаме пари, плащаме. И това заради личните интереси на неколцина наши лидери.

Общи условия

Активация на акаунт