Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 175 229
  • 5 830
  •   14
Отговори
# 5 775
Е как за подкуп,само уволнение.

# 5 776
  • Варна
Ами така да помислим... ако влязат ББ,Радев, ДПС-НН, ППДБ,Възраждане... Най-много още една да влезе.
Имаме 5-6 партии, значи може като цяло процентите да са по-високи- общо.
Сега не съм оракул.Thinking Разсъждаваме си.
Например, логично изглежда в една подобна предизборна кампания между Радев и Копейкин да пламне ...битка за електорат. Общо взето опре ли ножа до кокала ще станем свидетели на едно вадене на кирливи ризи... Всички тези, които са малко или много про-президента партии в един момент ще се изправят в битка за гласове..
Наистина можем само да гадаем.
Кои са тези партии, които са про-президента?
Може Български възход, на Янев? За друга не се сещам. Не мисля, че ще има битка за електорат между Костадинов и Радев. Ще има преливане, но ще е минимално.
Като всеки нов субект а.к.а месия, Радев има потенциала да привлече най-многобройния електорат - този, който се чуди на кого да даде гласа си или е отказвал да гласува до този момент.

Предвиждам даже първо място за евентуален проект на Радев при едни избори, ще му трябват разбира се коалиционни партньори, сам няма да направи правителство. Очаквам обаче много кални номера и хватки от октопода, който ни управлява в момента.

# 5 777
Happy, и аз това питам, как така само уволнение, няма ли да има арест, няма ли да има мярка за неотклонение задържане под стража за мин 2м, та те могат да укрият или да въздействат над колеги..
Искам "случаено" да се паднат  и на същите прокурори и съдии за гледане на мерките..
Оставки на началниците няма ли да има след тоз международен резил?
Е разбира се тези сценарият ще е - ще ги "уволнят" за 1г, ще ги устроят в някое общинско предприятие на по-ниска заплата, че все пак трябва мълчанието им да се купи, току-виж издали кой началник , колко % взима от подкупа

# 5 778
  • София
Ма тия па шофьори на Роби Уилямс, може ли да попаднат на единствените двама корумпирани в България? Егати късмета.

# 5 779
Хексе, такива наеипам ИТН, БСП, Меч , Величие и Възраждане.
Считам ги за  донор, а  малките и приключени.
За Възраждане  и ГЕРБ  мисля ,ще има еднакъв отлив към  Радев.
Честно казано, не вярвам  да бъдат  мобилизирани  серизно количество от негласуващите. На тях не им липсва месия,  а смисъл.

# 5 780
Хората имат нужда от нов месия. До следващите избори, обаче има доооооста време. Не мисля, че правителството ще падне, преди да му изтече мандата. Дали ще е Радев или някой друг, който до тогава ще се появи - не знаем. Но при всички положения, който и да е, като се появи, ако е достатъчно популярен, ще размести статистиката доста сериозно. На хората им писна да им се предлага едно и също на масата.
Никакъв нов месия не е Радев. Същият е като тези сега. Още има някакъв фалшив блясък, защото не е в изпълнителната власт. Когато стане лидер на партия, ще се пооцапа и той.
Уволнени са двамата. Със сигурност не са знаели от кой искат подкуп, за тях това са били просто тирове с техника. Малшанс.

# 5 781
Заработката на  инспекторите
https://www.facebook.com/share/p/14QN2RNwFYq/

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 18:03 от Barsa

# 5 782
  • Варна
Хексе, такива наеипам ИТН, БСП, Меч , Величие и Възраждане.
Считам ги за  донор, а  малките и приключени.
За Възраждане  и ГЕРБ  мисля ,ще има еднакъв отлив към  Радев.
Честно казано, не вярвам  да бъдат  мобилизирани  серизно количество от негласуващите. На тях не им липсва месия,  а смисъл.
"наеипам" - ясно ми е че е грешка, ама не мога да отгатна думата.
Относно месията, смятам, че ученикът вече е готов и чака учителя си/според поговорката/.
Сегашните субекти, не са способни да произведат нищо ново и трябва някой нов да разбърка картите, най-вероятно ще е Радев, но може и друг.

# 5 783

После да не питате кой купува имоти на тези цени.  И откъде идват.
И това са ниските слоеве.

# 5 784

После да не питате кой купува имоти на тези цени.  И откъде идват.
И това са ниските слоеве.

Предлагам решение на проблема - да им вдигнат заплатите с по още 1000 лв. Ей така да си имат хората - явно не им стигат дори и след увеличението, щом до такива схеми са го докарали. Душици гладни.

# 5 785
Изумява ме твърдението, че били опитни служители и нямали провинения досега.  Smiley

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 21:30 от DNT177

# 5 786
Не знам дали човек може да си представи колко камиона минават на ден през България и реално какви са сумите, които са искани.

Разбира се в тези 2-мата са изключение. Рядкост е да случат тези неща в нашата държава.

# 5 787
Хексе, наричам е думата Simple Smile
Иначе и по 10* да им умножат заплатите,  който е искал пак ще си иска.

# 5 788
  • Варна
Хексе, наричам е думата Simple Smile

Аха, ясно. Има нещо вярно, че при евентуална победа, Радев най-вероятно би потърсил коалиция с някои от тях /без Възраждане/ ако влязат.

# 5 789
Тия верно ли?
Служители на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" са в стачна готовност и искат оставката на цялото ръководство на агенцията. Това заяви за NOVA председателят на синдикалната организация Александър Иванов.

Според нея тече прикрито масово уволняване на служители на агенцията с цел премахване на работещи, които настояват за достойно възнаграждение, а не на такива, получаващи пари от корупционни практики.

Е това представлява държавната администрация, където и да бръкнеш.

Общи условия

Активация на акаунт