Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 193 926
  • 6 394
  •   5
Отговори
# 6 255
Аз съм твърдо за, да се търси отговорност на всички, които издават неправомерно разрешителни за строеж, ако ще и Господ да е. Няма ГЕРБ, няма тоя и оня. Който е подписал такъв документ, да си понесе наказанието, по най-строгия начин.
И въобще на всички които за пари вършат нередности, без значение от коя партия са.

# 6 256
Не можах да намеря инфо САЩ да са купували газопроводи/нефтопроводи в Европа. Само ЕЖК за това,че Щатите уж се канели да купят част от Газпром...

# 6 257
Аз съм твърдо за, да се търси отговорност на всички, които издават неправомерно разрешителни за строеж, ако ще и Господ да е. Няма ГЕРБ, няма тоя и оня. Който е подписал такъв документ, да си понесе наказанието, по най-строгия начин.
И въобще на всички които за пари вършат нередности, без значение от коя партия са.
И аз съм напълно съгласна с теб, но както винаги има богопомазани, които винаги се отървават и закона не ги хваща ...

# 6 258
Скрит текст:
Интересно, че посочения автор /Джентри Бийч/ на статията, не е особено благонадежден.

Джентри Бийч не е автор на статията. Статията е за него. Ама, явно много са го закъсали, че да стигнат до него за посредник.
Благодаря за корекцията.
Прочетох -  Изданието проследява как Бийч е представял себе си като посредник, способен да свърже американски инвеститори с енергийни проекти в различни държави, включително България.
Борисов не се е срещал с него и не е договарял нищо, срещата е била между Борисов и Тръмп-младши, този като какъв се явява, разказвач на това, което се е обсъждало, представяйки се като страна в тази среща или .... и понеже изданието е престижно, нашите пък го поемат и раздухват и допълват още.
Какво ще се постигне с целия този шум?

# 6 259
  • София
Нашите го поемат, защото статията е публикувана в началото на октомври. Помня, че същата новина излезе април месец, когато и Медиапул писа, но нямам достъп до WSJ, защото е платен.
Въпросът е не защо нашите го поемат, а защо WSJ пише два пъти за едно и също.

# 6 260
Нашите го поемат, защото статията е публикувана в началото на октомври. Помня, че същата новина излезе април месец, когато и Медиапул писа, но нямам достъп до WSJ, защото е платен.
Въпросът е не защо нашите го поемат, а защо WSJ пише два пъти за едно и също.
Дебел намек към Борисов от страна на американските му неприятели...

# 6 261
Какво мислиш за пачките му в спалнята? И пистолета? Той си призна, че някоя си дама (Мата Хари) била изпратена да го снима. Но не каза откъде са пачките. Теб това не те ли интересува? Или партенка е?
Доказано манипулирани са.
Обезценяваш си постовете така и идва време да скролва човек само като види ника.
Кой ги доказа за манипулирани? Серийният номер на банкнотата е истинска. Може ли линк към "доказателството за манипулация"?

# 6 262
Серийният номер не значи, че не е монтаж. Или поставени за целта от снимащия.

# 6 263
Никой не е чел статията.
Дайте линк моля, към тази статия в оригинал, нищо, че е платена.

# 6 264
Да помоля за доказателството за манипулация. Отново.

# 6 265
  • софия
He Drops Trump Jr.’s Name in Pursuit of Billion-Dollar Deals. It …  Getting Awkward.
боеко пред бареков 🤣 Човекът е в маркетинга - промотира, промотира, промотира. Разказал, разказал, разказал. Класата си е класа. И висок професионализъм. *2

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 09:07 от zvаnchе

# 6 266
Влизам само да кажа, че в сутрешния блок по Нова казаха, че според социолозите, ако Радев излезе сега на политическата сцена, щял да бъде първа политическа сила. Колко е вярно, не знам - само споделям какво са казали. Това по повод подценяването му тук. Аз лично съм склонна да им вярвам, предвид това, което се случва в последните месеци у нас.

# 6 267
Влизам само да кажа, че в сутрешния блок по Нова казаха, че според социолозите, ако Радев излезе сега на политическата сцена, щял да бъде първа политическа сила. Колко е вярно, не знам - само споделям какво са казали. Това по повод подценяването му тук. Аз лично съм склонна да им вярвам, предвид това, което се случва в последните месеци у нас.
Ще те допълня, че и друго казаха. Приключила е мисия на OFAC. Да видим дали няма да има други намагнитени.

# 6 268
  • София
Заповядай : https://prb.bg/bg/news/aktualno/66246

# 6 269
Заповядай : https://prb.bg/bg/news/aktualno/66246
Не вАжи!

Общи условия

Активация на акаунт