Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 222 218
  • 7 435
  •   15
Отговори
# 7 215
Само аз ли мисля, че ББ търси начин да се измъкне от ДП, както и да е, и на каквато и да е цена?
Само за да се отърве, буквално?

Не само ти - и аз мисля така.

БСП много ги е страх да не изгубят столчетата си, че след това са свършени.
Аз пък стискам палци ББ да бутне правителството, по-вредно управление имахме само по времето на сглобката.
Ако има инстинкт за самосъхранение, ще го направи.

И аз

# 7 216
ИТН и БСП ще се прегърнат с всеки, за да не изпаднат от управлението. И ще заявят, че го правят, за не се стигне до управленска криза. Знаем ги техните "благородни" намерения.

ИТН са патерица, ще направят каквото им се каже.

# 7 217
Не помня да съм ходила да гласувам за клоуни в цирк.....
Да приключва това представление и да има нови избори без участието на на тези...Айде бе, 3 дена в седмицата трябва да отидат на работа...3 дена...

# 7 218
За БСП обединение/коалиция с ДПС пък било то и НН, не е нещо ново и невиждано, но ИТН вече се компрометираха с обединението с ГЕРБ, голямата уста на ТЙ и компания им направи лоша услуга, сега обединение и с ДПС-НН ще ги довърши, дори да се запази управлението с четири партии.
А загрижеността на ББ за държавата, управлението, постигнатото /каквото и да е то/ са приказки, просто иска да е премиер и за тази позиция е готов на всичко.

# 7 219
  • Разпиляна във въображението
И все пак социологията не дава спад на БСП и ИТН, което мен ме изненадва. Закотвили са се. Би трябвало да са губещи.

Не знам на каква концесия е дал министерства, но така се прави, когато си в коалиция. Аман от циркове. Най-големите скандали се вихрят около гербаджийски министерства.

# 7 220
ББ сега пак ще иска да котка ПП-ДБ, за да ги дебне в гръб пак да ги нападне. Ако може този път да ги свърши.
Ще ги приключи ли?Учудващо е ,че те са единствените,които не се затриха след допира с Герб.Да не изброявам колко отидоха преди тях в небитието, май ИТН и БСП са наред.

# 7 221
Социология от Галъп Ново Начало, все едно да вярваме, че наистина ДПС Ново начало имат най-голямо одобрение от хората в Пазарджик. Всичко е пари, пари, пари.

# 7 222
  • Буркина Фасо
Борисов ще направи голяма грешка ако се оттегли от правителството и свали Желязков. Дано, както си го познаваме, утре да му дойде умът в главата.

Дано!
Хич не е време за избори.
за мен пък е идеално времето.  нова валута, нови избори, новбогаташки живот ... абе всичко да е ново.  Simple Smile

# 7 223
ББ сега пак ще иска да котка ПП-ДБ, за да ги дебне в гръб пак да ги нападне. Ако може този път да ги свърши.
Ще ги приключи ли?Учудващо е ,че те са единствените,които не се затриха след допира с Герб.Да не изброявам колко отидоха преди тях в небитието, май ИТН и БСП са наред.
Първия път паднаха наполовина. Втори път дано да няма! Защото наистина смятам, че може да ги приключи. От ББ нищо добро не може да се чака, и дано бъде разбрано веднъж завинаги. Той е същият като ДП, двете страни на една монета. И е страхлив, и е готов на всичко, за да спаси кожата. Такива не ни трябват. ПП-ДБ трябва да откажат всякакъв досег и с двамата.

# 7 224
Aria,зависи си изцяло от тях./П.п.риториката за спасението на ББ от ДП не им прави услуга особено на ДБ/.

08.2025г-"В позиция на страницата на швейцарската неправителствена асоциация изрично пише, че "Асоциация Gallup International и нейните членове не са свързани с компанията в България, която провежда тези проучвания" и не поема отговорност за тях. "

АЛДЕ пък се разграничиха/да не кажа изхвърлиха/ ДПС-НН.
Санкции от САЩ,Великобритания/Турция/.
На местно ниво може да пазарува колкото иска и каквото поиска-вот,депутати,партии,социолози,политолози,журналисти и т.н.,но на международно ниво нещо е зациклил.

# 7 225
Герб, БСП и ИТН без купените гласове може и да не минат 4÷.
Въпросът е: Момчето ще даде ли пари да се купува и за тях, за да изглежда, че има и други партии или ще купи само за НН?

# 7 226
  • Разпиляна във въображението
Ако никой не купува гласове ще е различно. Дори за ППДБ има констатации, че са купували.

# 7 227
ББ сега пак ще иска да котка ПП-ДБ, за да ги дебне в гръб пак да ги нападне.
Цък. Два пъти им даде шанс да са разумни - трети път няма да има. Поне не в близките години. Ще ги остави да се джафкат с Пеевски поне две НС-та. И без това само с джафкане се занимават откакто тръгнаха да налагат ДекларцияТА.

# 7 228
Ако никой не купува гласове ще е различно. Дори за ППДБ има констатации, че са купували.
Ето това си е доста невярно твърдение. Би ли споделила чии са тези констатации?

# 7 229
Скрит текст:
И каква е ползата от съществуването им? Не могат да изместят ГЕРБ, не могат да управляват, не могат да променят нещо съществено. Партия/коалиция с претенции иначе са почти идентични с ИТН, МЕЧ, Възраждане ... присъствие в НС.

Общи условия

Активация на акаунт