Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 389 047
  • 13 400
  •   16
Отговори
# 13 320
В тая тема имаше постове против децата.

Новият наратив на упралвяващите: това те било протест заради етническо напрежение, който организира ДП, а поротест София срещу провинцията, дащото софиянците са богати. 😂 Няма такива жалки безпомощници.

# 13 321
Извън темата за протестите.

Аз на моите деца никога не им обяснявам, че всичко е с връзки и за наши хора. Казвам им, че както се представиш, устроиш, пребориш - така ще е. Работили са вече и в България, и в чужбина. Не е като да не са видели свят и работа, нищо че са млади. Ако им натякваме, че всичко е с връзки, каква ще е ползата за тях всъщност...?

Ползата е да знаят какво и как се случва и да искат да го променят.

# 13 322
Те знаят много по добре от нас, когато бяхме на тяхната възраст, какво се случва. Няма как да бъдат излъгани лесно с нивото на социалните медии днес. Те живеят в тик ток и нищо не може да бъде скрито от тях.

# 13 323
  • София
Те знаят много по добре от нас, когато бяхме на тяхната възраст, какво се случва. Няма как да бъдат излъгани лесно с нивото на социалните медии днес. Те живеят в тик ток и нищо не може да бъде скрито от тях.

За вас не знам, но аз си имах много ясни убеждения далеч преди да започна да гласувам, имах и шанса да съм добре информирана.
Сега ми се струва, че получават повече шум и настроения от интернет, отколкото информация. Не нашите, де, но като цяло. Може и да бъркам.

# 13 324
Преди малко  в "120 минути" по БТВ
След най-големия митинг в България на СДС против БСП на изборите печели БСП

# 13 325
  • София
Преди малко  в "120 минути" по БТВ

И от изборите тогава към момента наблюдаваме едни и същи манипулации, купуване на гласове, написване на бюлетини.

# 13 326

За вас не знам, но аз си имах много ясни убеждения далеч преди да започна да гласувам, имах и шанса да съм добре информирана.
Сега ми се струва, че получават повече шум и настроения от интернет, отколкото информация. Не нашите, де, но като цяло. Може и да бъркам.
фактът, че не припознават Радев за спасител е показателен. Та информирани са, поне тия, които чух.

# 13 327
  • София

фактът, че не припознават Радев за спасител е показателен. Та информирани са, поне тия, които чух.
Аз за децата пт протеста нямам толкова въпроси и притеснения, но има други З, които не са толкова ясни.

# 13 328
Прованса и преди с БСП, и сега с ГЕРБ и платения вот на НН винаги прецаква нещата.
Защото масата са прости и едни 50 лева, сега може би 100 лева, са единственото, което ги интересува. И, да, познавам такива хора от село, когато няма пари, не гласуват, когато има - вземат и не питат от кого са, хич не им пука.

# 13 329

И въобще такъв феномен, да получаваш пенсия и заплата не знам дали има някъде по света?
ю
Като цяло и с разлики по света и в Европа може стандартна или инвалидна + заплата, с разни ограничения при инвалидна, но може.

# 13 330
  • София
И все пак, кой Светлин Русев - художникът от БСП, или цигуларят? Така метнат коментар, без линк, без нищо, каква достоверност за източника има? По този начин се компрометира името на единия, ако не и на двамата.

Ето го Светлин Русев. Следят му профила над 1000 човека. Аз за първи път го чувам и виждам.

https://www.facebook.com/saks.faks

# 13 331
Благо Коцев в момента е в предаването по Нова.
  Преди това беше Румен Христов (СДС), припомни ония впечатляващи митинги на Орлов мост на 18.11.1989 г. и  07.06.1990 г.  Хората тогава имаха надежда.

# 13 332
Няма как да бъдат излъгани лесно с нивото на социалните медии днес. Те живеят в тик ток и нищо не може да бъде скрито от тях.
Точно социалните медии и тикток включително ги вкарва в ехо камерите. И изпускат многото различни гледни точки, защото профилиращите алгоритми ги тикат в една посока.
Лошото на цялата каша е, че после много трудно излизат оттам

# 13 333
  • Другата България
Преди малко  в "120 минути" по БТВ

След този Възраждане със сигурност няма да спечелят. Blush

# 13 334
Няма по-големи лъжи от тези които се шеърват в социалните медии

Общи условия

Активация на акаунт