Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 392 664
  • 13 548
  •   14
Отговори
# 13 545
Същите русофили искат връщането на трудовите лагери и народния съд, така че айде без приказки за демокрация
Те това е демокрация в чист вид, моме / момко 🙂 Всеки да има правото да каже какво иска, което е различно от да се случи, за което се изисква мнозинство.
Иначе и аз мога да кажа айде без народния съд. Че и в тази тема много присъди се изчетоха.

Щом те искат да кенсалират няма никакъв проблем да искам същото за тях. Демокрация дет викаш

# 13 546
  • София
Демокрация е когато с аргументи, а не с лъжи, защитаваш правото си на глас. Копейщината е всичко друго, но не и демокрация.

# 13 547
  • София
Демокрация е когато с аргументи, а не с лъжи, защитаваш правото си на глас. Копейщината е всичко друго, но не и демокрация.

И пак не е вярно. И това не е вярно.
Демокрацията не изисква по никой начин да доказваш правотата на мнението си.
Вероятно и те мислят същото за теб. Или за мен. И пак имат и това неотменно право.

# 13 548
  • София

И пак не е вярно. И това не е вярно.
Демокрацията не изисква по никой начин да доказваш правотата на мнението си.
Вероятно и те мислят същото за теб. Или за мен. И пак имат и това неотменно право.

Демокрацията се защитава с аргументи произнесени в агората на Атина пред гражданите. Същата тази демокрация създава остракизирането (гугълни го) за тези, които лъжат.

Общи условия

Активация на акаунт