Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 415 100
  • 14 501
  •   75
Отговори
# 13 875
Не са по-малко, а трябва да се има предвид и протестиращите в други градове. Особено показателни за мен са протестите в малките градове - дори в Търговище, крепост на Пеевски, ГЕРБ  и БКП, има спонтанен неорганизиран протест! Това означава много!

# 13 876
Имаше мнооого повече хора от предния протест, като си тръгвахме прииждаха хора и всички улички околовръст на “Триъгълника на властта” бяха пълни.

# 13 877
Ако това му се вижда на някой по-малко...

Ето и по-отдалеко

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 21:59 от Фрау К

# 13 878
# 13 879
  • Пловдив
има спонтанен неорганизиран протест!

Е, неорганизиран няма начин да стане. Simple SmileИма си правила. Simple Smile Не може без да са внесли искане и без да са получили разрешение с дата, място и час.Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 18:35 от marzeliva

# 13 880
Казаха, че в Пловдив сме били около и над 50000, целият участък между колелото на панаира и колелото на водната палата бил пълен.
Всичко беше много културно, като се разотивахме някакви хвърляха пиратки.
Имаме си и песничка 😁

# 13 881
Преди точно 35 години бях на мястото на сегашните млади,интелигентни и прогресивни млади хора.
Тогава с очи и сърца,пълни с надежда скандирахме-кой не скача е червен..
Скачахме и чакахме и вярвахме на всеки,който знаеше какво искаме и ни го обещаваше
През всичките тези години се смениха доста обещаващи нацията индивиди.
Интересното е,че си отива един лош,уж в името на доброто на народа,а на негово място идва друг-още по-лош
И така се обеззвери българският народ,обезцениха се качества като доверие,морал,емпатия и национална гордост
В момента гледам протестите,гордея се с младите хора,но знам,знам,че и техните надежди ще бъдат излъгани и манипулирани
Не правителство,драго младо поколение,премахнете Конституцията
Поправете я,ремонтирайте я!!
Тази Конституция,която дава право на огромен брой хрантутници да си играят с Вашия живот и съдба
Тази Конституция,която в този си вид е създадена да защитава отявлените предатели и престъпници с имунитет и недосегаемост
Ако успеете да направите това,тогава ще си е струвало и ще може да кажете,че сте постигнали това,за което днес извисявате глас на площадите
Иначе,дори и да си тръгне това правителство,ще дойде друго,друго,но не ново,а пак същото,преоблечено в други дрехи-като Илия....И ще знаят,че са недосегаеми....

# 13 882
Казаха, че в Пловдив сме били около и над 50000, целият участък между колелото на панаира и колелото на водната палата бил пълен.
Всичко беше много културно, като се разотивахме някакви хвърляха пиратки.
Имаме си и песничка 😁
Даа, ММ каза, че целият мост е бил пълен, пред Панаира фул, преди това на Съединение също Simple Smile
Мирно и без провикации.

# 13 883
И Разград подкрепиха масово ДНЕШНИЯ протест...Grinning

# 13 884
# 13 885
Няма съмнение, че хората са много.Обаче аз си оставам песимист.Гледах по ЕК една жена поиска да говори пред камерата, вече си тръгваха хората.Тя каза, че специално е пропътувала 150км., на 75год. е.Спомена годините си  трудов стаж, пенсията и ще бъде 300еу.Пламенно призова младите да не се отказват, да не се предават, както сме направили ние.Предали сме се. Thinking Явно доста си имаха или имат комфорт и на никой не му се занимаваше.Изморен бил народа от избори, хайде да дадем шанс, дрън, дрън, пак се приспаха и сега, когато ножа опря до кокала пак излязоха.Така до следващите избори.За тях пък въобще не ми се мисли как ще се мобилизират някои.Утре оставка няма да има, другата седмица пак протест и после през 2026г.
Варненският кмет беше с протестиращи в Берлин.
Цитат
В момента гледам протестите,гордея се с младите хора,но знам,знам,че и техните надежди ще бъдат излъгани и манипулирани
Същото си мисля и аз.

# 13 886
"Синя България"  предлагала бюджет с 1% дефицит. Но кой ли ще се вслуша в предложенията им.
https://faktor.bg/sinq-balgariq-predlaga-byudjet-s-1-deficit

# 13 887
Цитат
Варненският кмет беше с протестиращи в Берлин.
Съпругата му влиза в болница там.

Вчетах гледах репортав от контрапротеста в Кърджали. Една вена на предна линия непрекъснато се криеше зад плаката. Накрая мъж наблизо й дръпна ръката надолу. Дожаля ми за хората.

И още от Ясен Джабиров - от вчера , за контрапротеста.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10161494020876467&set=pb … 2207520000&type=3
Цитат
Горките хора. Жал ми е така да ги унижава свинята. Утре сме и за тях на протест.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 23:29 от Moderator3

# 13 888
# 13 889
СДВР се похвалиха с 33 задържани, малко пиратки, няколко хиляди и боксове. Кога успяха да ги задържат, обискират, снимат и пратят на БНТ - те си знаят. Ама, стана ми смешно от едно изречение, “един от задържаните е под издирване”. “Отивам сам пред затвора” втори дубъл.

Общи условия

Активация на акаунт