Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 653 154
  • 22 637
  •   4
Отговори
# 18 675
  • София
Въобще не съм убеден, че повече власт няма да види. Има капацитета да обедини критична маса хора и да изкара от Парламента поне три от настоящите формации като им изтегли гласовете.

Чета че гласят Бойко Рашков за вътрешен министър.

# 18 676
  • софия
Има логична причина: статуквото трябва да бъде запазено възможно най-дълго. Ако рр се яви сега на избори, ще обере голям процент и с гражданинът от банкя, и още някой "за народа" ще спастрят правителство, което да продължи да обслужва интересите им. Все още не се свършили европейските пари, макар и силно намалели. Трябва и да заложат новия модел за парите от бюджета.

# 18 677
  • София
Не съм чула Йотова да подава оставка. И за Радев не съм чула, де.
Просто по телевизиите канеха за коментар юристи конституционалисти, за да коментират различни сценарии. Предполагам има процедури при смърт на действащ президент, пи евентуална оставка и т.н.
Да, в американските филми вицето веднага се заклева пред някой съдия, но тук май не е така.
Тази вечер Радев официално ще обяви, че всички партии са върнали мандата и вървим към предсрочни избори. Ще обяви сигурно датата на изборите и ще каже, че "новините за неговия проект са твърде преувеличени." Simple Smile
Освен, ако яко не е натиснат да се включи в надпреварата. От ББ и ДП, другите двама от тройката.

# 18 678
  • София
Доколкото чувам, Йотова също ще си подаде оставката, заедно с него. Тоест нови президентски избори.
Ако изобщо някой си подава оставка, де.

При това положение май идва Рая Назарян. Четох го някъде, но не претендирам, че е вярно.

# 18 679
  • Разпиляна във въображението
Аз също се надявам да остане на поста, но явно няма да стане.

Не вярвам за Йотова.

# 18 680
  • София

Не вярвам за Йотова.

Значи е активиран. Защото преждевременното му напускане си е чисто прострелване в крака.

# 18 681
Не беше ли активиран и на 9-ти май? Не се ли простреля тогава също? Този човек е зависим. Тежко ни.

# 18 682
  • София

Не вярвам за Йотова.

Значи е активиран. Защото преждевременното му напускане си е чисто прострелване в крака.
Чакай, де😃 довечера може да изгъбарка всички, които се точат на новия проект и да каже, че си остава президент. 😃

# 18 683
  • софия
Предполага се, че ще се яви с партията на кмета на Елин Пелин. Партията се казва Нова България. Подкрепен е (кметът на ЕП) от ВМРО и ИТН.
Каква "изненада"!

Заблудените пак да му дават вот и после ще се чудят ,,защо ни предаде". Същите популистки послания като дЕдо ти, бб и ст. бб и дп не са го нападнали с нито един компромат, а не е да не могат, ако искат.

# 18 684
От кой е зависим? От руснаците или от американците? СП-тата му подписаха за вторите самолети, проекта за Страйкърите, американското гориво за АЕЦ Simple Smile Изобщо... Голяма каша.

Верно ли?! А уж кипеше усилена работа с писане на устави и градене на структури. Толкова и е било истина.

# 18 685
  • софия
#кой говореше за граденето? Същият, който може, но не го притисна с нито един компромат.

# 18 686
  • София
Откъде се взе сега пък този кмет? Че и партия имал.

# 18 687
  • София

Не вярвам за Йотова.

Чакай, де😃 довечера може да изгъбарка всички, които се точат на новия проект и да каже, че си остава президент. 😃

Нали и аз това казвам. Че няма да обяви проект, защото сега няма интерес от това.
Но, ако и защото е зависим, не изключвам и друг вариант. Но той по-скоро клони към минимум.

Aria, той на 9-ти май се освети съвсем, но на тази въдица кълве електорат. А сега не виждам как ще спечели. Със сигурност ще имаме още едни избори през есента. Тогава може.

Ама, хайде да залагаме.
Аз залагам, че няма да обяви. Ако загубя, ще публикувам ода за българския политически елит в темата. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 18 688
#кой говореше за граденето? Същият, който може, но не го притисна с нито един компромат.

Сега ще стане много по-лесно. Пада защитата и от всички страни ще се втурнат.

# 18 689
  • софия
Никой няма да се втурне. Те са заедно.
Какво им пречеше досега?

Общи условия

Активация на акаунт