Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 625 812
  • 21 819
  •   19
Отговори
# 18 795
Най-големите мазни т.нар. политици ще приветстват РЕзидента, който явно слиза директно от Рая, морален, неопетнен, ЗА отечеството...Крим бил руски, мир трябвало в Украйна, пълен хахо.
Слава Богу, че портретите от Президенството са покойници, Левски и Ботев, ако бяха живи,  досега да са ги взривили тези наши "управляващи".

# 18 796
  • София
Един технически въпрос.
Как се отразява тази оставка на датата на изборите?
Той ще я подаде, а ще чака ли решението на съда, за да назначи служебен кабинет?
Тоест, вместо да имаме утре кабинет и избори в края на февруари, сега ще чакаме сигурно априлски избори.

П.п. Момчето нищо няма да развързва повече, защото те вече са си ортаци.

# 18 797
  • софия
Сега чакаме новата пРезидентка да назначи СК и след това да обяви датата за изборите. Далеч съм от мисълта, че това вече не е обсъдено и готово.

# 18 798
  • Другата България
Е, ще се наложи някъде, орташката работа току виж излязла до време.

# 18 799
Ма да бе, браво. Президент, за който са гласували два пъти, хвърля оставка, за да дели баницата с другите. Кой нормален човек смята това за нормално, за допустимо и за отговорно? Браво, да.
Аз съм гласувала 2 пъти за Радев, първият с желание, вторият като най-малкото зло. Смятам се за нормален човек, не е нормално поведението му, не е отговорно. Никога повече за него. Гласувала съм за Реформаторски блок, за ПП, ППДБ, основно за десни. Всъщност все по-трудно става да избера за кой да гласувам. Освен да не гласувам, натам вървят нещата.

# 18 800
Добре де, има ли време да се учреди партия? Няма ли просто да яхне някоя съществуваща?

Ще използва готова, както често се случва.
Нали вече регистрираха 3-ти март и го обявиха за патрон.
Те хората не търсят партия, членове, политики и дали ще се изпълнят.

Както написаха по-горе: висок, строен, говори правилно, бавно.
Ей го на. Супермен! Спасител и каквото се сетите.
Един Боташ не стига. Сигурно и за АЕЦ ще плащаме без да строим.
Знам ли какво са планували.

# 18 801
Мдаа, мразя да съм права, ама ....права излязох.
Ами, да ни е честит новия премиер. Абсолютно сигурна съм, че Радев, не само с тази реч, която дръпна, като нищо може да има мнозинство в следващия парламент, тук вече много НЕ искам да съм права, но знам с какво доверие се ползва сред хората. И пак ще кажа, че България НЕ Е София, не е Пловдив, Варна и т.н.
Хората в провинцията отдавна искаха и чакаха новия месия, и той се появи в най-удобния момент, в който можеше да го направи.
Освен това смятам, че изобщо няма да има протести или да го “помита“ който и да е.
Човекът просто ще си спечели, сега вече контролът върху изборния процес очаквам да е по-голям.
На 1000% подкрепям коментара ви! Колко нагъл тип бил приветствал влизане на Еврото в България! Този нагъл лъжец който даде мило и драго само и само за да стопира приемане на Еврото в България! После излъга че хората на протеста едва ли не го били подкрепяли и търсели съдействие от него! И да плановете му  да стопира приемане не Еврото в България не можаха да проработят. Но ето най-удобният момент когато троловете подкопават доверието на хората към Еврото особено на възрастните хора! На Вдигнатия юмрук разединителя на нацията говори за обединение на народа!!! Такава наглост не е имало в съвременната история на България!  Нещата не отиват на добре за България! И да аз съм от провинцията и от моя град 60% от тези които познавам са Русофили и то потомствени! И аз не искам да съм лош пророк но съм сигурен че Радев ще спечели изборите. Нещо друго там където има малки населени места има много необразовани хора. А необразованите хора харесват копейките и свързват всичко с патриотизма и Русия! Прави ми впечатление че 80% от ромите които познавам са ЗА Путин и Русия естествено и за Радев и Възраждане! Както вчера Ваня Григорова се изказа какво лошо има в това Възраждане и партията на Радев да се коалират!

# 18 802
Един технически въпрос.
Той ще я подаде, а ще чака ли решението на съда, за да назначи служебен кабинет?
Тоест, вместо да имаме утре кабинет и избори в края на февруари, сега ще чакаме сигурно априлски избори.
За мен ще е конфликт на интереси да съставя служебен кабинет и не трябва да го прави. КС трябва много бързо да се произнесе, дано!
А за Йотова какъв възход - от секретарка до президент!

# 18 803
  • софия
Деса на пРезидента си смени профилната снимка. Суща бг Мелания Тръмп се е издокарала.

# 18 804
  • София
Звънче, не мисля, че Йотова може да прави нещо преди оставката на Радев е приета. То е ясно, че е говорено и договорено. Моят въпрос касае не вероятността, а отлагането в датата на изборите.
Припомням това:
"Ако президентът отново бави процедурата, отговорът "защо?" е еднозначен: Румен Радев, Бойко Борисов, Делян Пеевски продължават да играят заедно и всъщност целта е да се продължи колкото се може по-дълго това управление. Публичните нападки на двамата към президента са смокинов лист, закрил срамотията на това Задкулисие.
Според мен е избран този вариант, така че не чакайте избори по-рано от май."

# 18 805
Един технически въпрос.
За мен ще е конфликт на интереси да съставя служебен кабинет и не трябва да го прави. КС трябва много бързо да се произнесе, дано!
А за Йотова какъв възход - от секретарка до президент!
не вярвам той да назначава СК. Ще реши КС бързо. Всичкое наредено предварително. ББ и ДП постоянно ни го промотираха по всякави начини и театрални изпълнения.

# 18 806
Изборите ще се отложат само, ако не се състави служебен кабинет - например когато всички от домовата книга откажат да станат служебен министър-председател. До произнасянето на КС- Радев си е президент, но да съставя кабинет и после да участва от другата страна - в предизборна кампания, за мен е неморално най-малкото.

# 18 807
  • софия
Артемис, не радев ще назначава СК. Утре ще подаде оставка, йотова трябва да положи клетва и след това е процедурата за СК. радев вече не участва в нея.

# 18 808
  • София
Познвам поне 10 човека, които ще гласуват за него. Вкл близки приятели. Неспасяемо е положението.

Супер много хора ще гласуват за него по различни линии - военен, виж каква стойка има, Москва, месия, наказателен вот... за съжаление ще бъда права, ще се види след изборите, но едно 30-35% поне. В провинцията особено.
Ще видим, но факт, че към 40 и повече процента няма за кого да гласуват и много от тях имат склонност да гласуват за царе, ТВ водещи, защо не и фуражки.

# 18 809
Десислава Радева веднага си е сменила снимката във Фейсбук

Много хора отдолу коментират че приличала на Мелания Тръмп. С този замечтан поглед в бъдещето.

Общи условия

Активация на акаунт