Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 615 533
  • 21 492
  •   27
Отговори
# 19 035
Царя премиер 2001
Бодигарда Борисов 2009
Шоумена Слави 2021
Льотчика Радев 2026
Пак ни се сервира същата манджа и ние пак ще се хванем.

# 19 036
Не ми се иска да вярвам, че копчето му беше натиснато още преди НГ, само се чакаше формално да бъдат връчени мандатите и съответно върнати.
Някъде ми се беше мернала статия, че България е разпределена към Путин. И нашия льотчик се задейства, плю си на военната чест и дисциплина, да изпълни заръката на Москва...
Нищо де, то и други техни марионетки се пробваха, ще ги последва по същия път.
Никога не е късно да станеш за резил.

# 19 037
  • София
Не ми се иска да вярвам, че копчето му беше натиснато още преди НГ, само се чакаше формално да бъдат връчени мандатите и съответно върнати.
Някъде ми се беше мернала статия, че България е разпределена към Путин. И нашия льотчик се задейства, плю си на военната чест и дисциплина, да изпълни заръката на Москва...
Към Путин не знам, но към Тръмп може и да сме. Не, че има голяма разлика, но все пак.

# 19 038
Царя премиер 2001
Бодигарда Борисов 2009
Шоумена Слави 2021
Льотчика Радев 2026
Пак ни се сервира същата манджа и ние пак ще се хванем.

Само едно малко уточнение за бодигарда Борисов:

бодигард -> главен секретар на МВР -> кмет на София -> МП

# 19 039
  • София
Обединителя на народа,бореца срещу корупция,метна оставка в политически момент,когато трябваше да държи юздите,да съблюдава да не бъде прецакан народа и народа страстно го заобича,защото щял да влиза в парламента,за да го оправи. 9гне се държа като военен,а като мека душа и марионетка,сега рязко ще стане борец,срещу овладяната държава. Нищо ,че с лека ръка набута Боташ и направи явно и видимо ограбване на държавата,което ще продължи години. Ама той ще спасявал народа. От какво ще го спасявя- от демокрация и нормален живот?!

# 19 040
Прословута съм с апатичността си и дори не помня кога последно съм ходила на избори, не участвам и в тази тема. Сега по изключение като една от най-голямата партия на негласуващите исках да напиша нещо, но ме мързеше. На стената на един от приятелите във ФБ, видях нещо, което си позволявам да копирам, за да не се моря аз да го пиша.

"Е, летецът скочи на тепиха толкова силно, че останалите отскочиха 😉 Дали Радев ще се нареди до Орбан, Фицо, Бабиш и донякъде Мелони? Дали ще промени комуникацията с Брюксел от стил "Yes, sir" до "Извинете, но настояваме да се зачете и нашият интерес"? Дали ще се погрижи хората, изпразнили складовете на армията ни до шушка, да получат възмездие? Всъщност, в това е голямата сила и голямата слабост на Радев! Ние не знаем как би управлявал той...Не знаем с кого...Не знаем докъде би бил готов да стигне...
При всички случаи Радев не е месия и няма да ни оправи за 800 дни, въпреки че в момента много българи го вярват...Какво знаем обаче? Той смело си казва мнението. В разгара на най-голямата истерия около славния и непобедим Зеленски, когато всички останали му бършеха праха от обувките, Радев го погледна лично в очите и му каза, че ще загуби тази война. За смелостта и добрата си преценка веднага бе наречен "ватенка". Е, няколко стотин дни по-късно Радев се оказа прав! Дали той иска да правим завой извън Европейския съюз? Според мен - категорично не!
Радев ще спечели тези избори! И това не е някакво изолирано събитие само в България! Консерватизмът се завръща! Родолюбието започва да става модерно! "

Ще гласувам. За първи път от много време. Не очаквам чудеса, но това е единствената алтернатива на блатото и съм длъжна да го направя. Моето семейство също ще гласува за Радев.

# 19 041

Ами да се пробва, макар че според мен няма да посмее. Той в международен план се гъне като червей, само тука от време на време си показва това, което и без друго всички знаем.  

Аз не знам, какво очакват сега радевите фенове? Да стане министър председател и да ни оправи сигурно. Simple Smile

# 19 042
  • София
Радев ще разчита на 30-40%, които няма за кого да гласуват, а са леви. Копейките и конспираторите не го признават и е въпрос да видим колко от тях се покриват с тия 40%. БСП загинаха и нямаме лява партия, сега явно на това разчита екипа на Радев, но въпросът е какви хора ще има в листите, откъде ще дойдат.

# 19 043
Копейката е мъртва !
Да живее Рублата !

# 19 044
Очаквам /ако РР стане МП/ да има едно нормално поведение за тази позиция, различно от това на последните трима редовни, които не знаеха защо са там.

# 19 045
Феновете му няма ли да се заинтересуват от програмата на партията му?
Как така ще гласуват наизуст, само защото ще работел за Отечеството.

# 19 046
Абе какво значение има програмата му, пък и кои ще са му в листите. Хората, които гласуват за такива като радев, тия неща не ги гледат.

# 19 047
Вие чии програми сте чели и какво сте направили, след като написаното не е изпълнено?

# 19 048
Аз не разбирам какво ново очаквате от радев. Сякаш за пръв път се появява и не се знае какъв е що е.

Пък и са не се знае, как решаваш, че ще гласуваш за някого, който не знаеш за какво де бори.
А, да, знаеш, моментът за въвеждане на еврото не бил подходящ. Което било различно "против еврото".

Нищо чудно няма, че образованието се унищожава системно вече толкова години. Мислещи хора не са нужни.
Важното е да могат да мразят страстно, нищо повече.

Дано не амбицира повече от негласуващите отколкото итн. На друго не ни остава да се надяваме.

# 19 049
Радев ще разчита на 30-40%, които няма за кого да гласуват, а са леви. Копейките и конспираторите не го признават и е въпрос да видим колко от тях се покриват с тия 40%. БСП загинаха и нямаме лява партия, сега явно на това разчита екипа на Радев, но въпросът е какви хора ще има в листите, откъде ще дойдат.

От Вечните леви полета, откъде другаде... Повечето са политически трупове, но какво да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт