Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 608 442
  • 21 126
  •   20
Отговори
# 19 380
По нашите ширини в политически аспект много повече се харесват мъже, които демострират "мачовщина" - строги, категорични, които говорят поучително или направо все едно ти се карат Simple Smile. Което погрешно се приема за проява на авторитет и сила.
Спокойни и премерени хора с мек изказ никога не са се харесвали, дори обратното - обект са на присмех и подигравки. Трябва да се развикаш и озъбиш, за да те харесат.
По-младите поколения започват да излизат от тези клишета, но масово все още се харесват чичките с размахания пръст.

# 19 381
ББ е мъжкар, от младини и досега. Радев никаква физика няма, нищо, че е военен.
Нито чар, нито магнетизъм. Точно като Плевнелиев, или Жельо Желев, безличен.
Не знам някоя жена да припада по него като мъж. Майка ми, на достолепна възраст го мрази от дъното на душата си. В нейната анти  класация са той и Костя, делят първото място, след тях Корнелия. Joy
Благодаря за информацията за оставките.
Такъв абсурд като нашия няма досега.
След скандали, недоволство или друг фал, е логично да се подаде оставка.
Но така, скимнало ти партия да правиш и да ставаш депутат, никой не е правил.
Ще останем в историята. Joy

# 19 382
И Кирчо имаше много фенки, някой забравят май и тази истерия.

# 19 383
Абе външността е субективна.
Един вижда в б-то мъжкар, друг вижда простак. Същото и с радев и с КП и т.н.
Аз все се надявам, че са малко хората, които гласуват за външен вид.

# 19 384
Борисов е толкова мъжкар,колкото аз съм Нобелов лауреат.

# 19 385
ББ има голям магнетизъм с простащината си, вулгарността си и омразата си.  Още помня как го набиваше с 200, ПКП и други стотици изцепки, които бяха не само гнусни, но и много жалки. Колко пъти е агресирал към жени и тн. Голяма физика да си с тлъсто туловище и поне 50 кг наднормено тегло. ББ е антимъж и само мноооого изпаднали женици могат да намират подобен индивид приемлив за каквото и да е. Да не забравяме за прякора "Тиквата". Бойко си има интелект, има инстинкт, хитряга е, не е тъпанар чисто биологически, но е мегапримитивен и е човек, расъл на и учил от улицата. Освен това, Бойко се амортизира, на всички им е писнало от него. Да излиза в пенсия. ГЕРБ чисто като проект, ако се оттърват от ББ, обвързаностите с Пеевски, биха могли да направят нещо. Чисто експертно бяха много добре до някакъв момент, сега май са поизтънели експертите, но все пак имат и някакви традиции и опит. Но Бойко е антимъж и античовек, мутра от 90тте и си е политическо зомби.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 10:11 от MariyaHris

# 19 386
СЕГА: Чорапена каратека: Започна битката на тодор-живковците

Цитат
КАК СТЕ, КАК СТЕ!

Румен Радев 9 години загрява и най-накрая излезе на тепиха - ползвайки засилка от президентството се втурва да покаже, че е по-добрият Тодор Живков, а не че само така излиза на снимки.

# 19 387
  • Обран бостан ;)
ББ е мъжкар, от младини и досега. Радев никаква физика няма, нищо, че е военен.

ББ няма да се събере в изтребител. Виж в еър форс 1 - може. Sunglasses

# 19 388
Михаил Миков и Иван Шишков в телевизионни участия заявиха готовност да са част от проекта на РР. За Антон Кутев и Слави Василев се потвърди, че вече са в него. Ваня Григорова също ли е към тях?
Чакам да видя Мая Манолова и Татяна Дончева къде ще се присламчат.
Ох, само не и те! Бях ги забравила...

# 19 389
СЕГА: Чорапена каратека: Започна битката на тодор-живковците

Цитат
КАК СТЕ, КАК СТЕ!

Румен Радев 9 години загрява и най-накрая излезе на тепиха - ползвайки засилка от президентството се втурва да покаже, че е по-добрият Тодор Живков, а не че само така излиза на снимки.

Девет години на една президентска заплата.
Реши и той да намаже една антикорупция.

# 19 390
Михаил Миков и Иван Шишков в телевизионни участия заявиха готовност да са част от проекта на РР. За Антон Кутев и Слави Василев се потвърди, че вече са в него. Ваня Григорова също ли е към тях?
Чакам да видя Мая Манолова и Татяна Дончева къде ще се присламчат.
Ох, само не и те! Бях ги забравила...

Със стари к. нов как беше Simple Smile) С тия хора няма голям шанс Радев.

# 19 391
  • София
Тук въпросът не е във физиката и харизмата,  а че Радев е повече по линията Тръмп-Путин, а не ЕС. Това е и притеснителното за мен. Не случайно се активира в момент на много сериозна международна дестабилизация и ако спечели се отдалечаваме от ядрото на ЕС, дори да не излезем от съюза. Такива настроения се подклаждат от години, а откак Тръмп 0.2 излезе на сцената вече нещата стават сериозни.

# 19 392
Бояна, да, това е притеснително. Но все пак трябва да мислим стратегически. Според мен, проблемът е, че просто няма в момента партия, която хем да е "народна", хем да е про ЕС, хем да е антикорупционна. Само ППДБ донякъде, казвам донякъде, защото не успяват да се лансират по-мащабно и в много моменти показваха неопитност.
Причината да няма такава партия е, че ГЕРБ, която по идея е точно такава партия, е превзела и заблатила държавата и държавността и компрометира тази идея. Та за мен първо трябва да бъде разкарана или ГЕРБ или корупцията от ГЕРБ, за да може да поникне друга такава партия. Хората навремето гласуваха за ГЕРБ с преобладаващо мнозинство точно, защото те бяха с популярен лидер, ББ, силно про ЕС и силно антикорупционна заявка, антиДПС заявка. И за мен ако се разкара раковото образование ГЕРБ, ще се даде свободна почва за про ЕС центристка партия. Може и ПП да порасне/придобие опит.

# 19 393
  • Разпиляна във въображението
Може ли да се ориентираме към коя част на ЕС трябва да бъдем, за да знаем какво да гледаме?

Радев изглежда много добре за годините си. Не става въпрос за красота. А Борисов никога не е бил такъв.

# 19 394
  • София
Не мога да си представя някой да харесва РР като мъж. Има изключителна физическа прилика с бай Тошо, която с годините само се засилва. А дори най-големите радетели на соца не вярвам да са имали физически аспирации към  него...
Не като мъж /в сексуалния смисъл/, а като мъж /стабилност/.
Поне така разбрах  потребителката.
И аз така го разбрах.
Чак пък да няма никаква физика Радев. Добре си е, достолепен мъж.
За момента само спекулации, още нищо не е ясно, всеки се надпреварва да гради теории за Радевата партия.

Общи условия

Активация на акаунт