Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 608 951
  • 21 158
  •   18
Отговори
# 19 395
Борисов не мога да го приема като никакъв мъжкар. Винаги виждам в него Бай Ганьо с дисагите.

Нагласили са изборния кодекс в крайна сметка. Гласували са си броячките. Броя изборите за опраскани от сега.

# 19 396
Преди няколко години Радев беше идвал на мястото където работя и най вече мъжете бяха впечатлени, че бил много елегантен.

# 19 397
Тук въпросът не е във физиката и харизмата,  а че Радев е повече по линията Тръмп-Путин, а не ЕС. Това е и притеснителното за мен. Не случайно се активира в момент на много сериозна международна дестабилизация и ако спечели се отдалечаваме от ядрото на ЕС, дори да не излезем от съюза. Такива настроения се подклаждат от години, а откак Тръмп 0.2 излезе на сцената вече нещата стават сериозни.
Спрете да се притеснявате за тези линни и ядра. Няма да ни тласне към омразната Русия. С ЕС ще сме, докато не се разпадне - и няма той да e виновен за разпадането (единствено това, че сме кутсузлии може да е повлияло, ама да са мислили, като са ни приемали Grinning).

# 19 398
Значи,цитираните "бабички",които гласуват за ППДБ,които им увеличили пенсията,ще оттеглят вота си ,за да гласуват за РР,който чутовно ни набута с един договор.ШоГ съм.

Имаме младо семейство в близкото обкръжение,те харесват РР,ще гласуват за него.От ултра либерали до обратното са ни в приятелския кръг,рядко засягаме политически теми,нарочно.

# 19 399
  • София
Може ли да се ориентираме към коя част на ЕС трябва да бъдем, за да знаем какво да гледаме?

Трябва да бъдем към ЕС, а не към Тръмп и Путин. Ето към тази част. Разбира се, някои искат да сме към Путин и Тръмп, дано гласуващите за Радев да са наясно, че това избират.

# 19 400
То не е само да изглеждаш добре и да правиш набирания на лост. Важното е да имаш харизма, за да увличаш. Харизмата на Радев както казах, е с коефициента на съветски бетон.

# 19 401
Борисов не мога да го приема като никакъв мъжкар. Винаги виждам в него Бай Ганьо с дисагите.

Нагласили са изборния кодекс в крайна сметка. Гласували са си броячките. Броя изборите за опраскани от сега.
Кръгче или хиксче?
Ясно беше, че ще го наглсят както им е угодно.

Притеснително е, ако наистина толкова много жени намират поведението на ББ за мъжкарско. Външен вид не коментирам, но да нарича жена ПКП и аз да глагоовея какъв мъжкар е, мерси.

# 19 402
А може точно едно правителство на широка коалиция да е това, което трябва в момента. Така няма да има риск от саботиране на някаква европосока, без залитания и евентуално ще се дебнат откъм корупция. Дефакто повечето от влезналите в парламента ще имат някаква про-западна ориентация. Важно е, обаче, да има достатъчно воля за антикорупционна борба със зависимости. А това хич не го виждам Simple Smile)
Аз си мисля, че Пеевски ще бъде отслабен при тези избори, заради фактора Радев. Дано ГЕРБ успее по някакъв начин да се откъсне от Пеевски...

# 19 403
  • София
А може точно едно правителство на широка коалиция да е това, което трябва в момента. Така няма да има риск от саботиране на някаква европосока, без залитания и евентуално ще се дебнат откъм корупция.
Аз си мисля, че Пеевски ще бъде отслабен при тези избори, заради фактора Радев. Дано ГЕРБ успее по някакъв начин да се откъсне от Пеевски...
Никой не може да се откъсне от Пеевски, защото финансово е превзел цели региони. Широка коалиция между кого си представяш – Радев, ГЕРБ и ПП? Или и Възраждане. Целият ни проблем е, че никой няма мнозинство, а коалициите са само сглобки, защото между отделните политически сили има непримирими различия.

# 19 404

Кръгче или хиксче?
Ясно беше, че ще го нагласят
Все тая. Гласували са си скенерите, а скенери няма да има. Така че остава хартия 100%

# 19 405
Бояна, ами няма как по всички оси да се водят битки едновременно, това е ясно. Трябва да се избере ос. В последното управление оста беше про ЕС ориентация с цел влизане в ЕЗ. Влезнахме. Сега ще е добре да имаме и една широка коалиция с антикорупционна цел. Но аз си мисля, че е много слаба волята за истинска борба с корупцията и от там.

# 19 406
ПП е единствената европейска/западна партия. Другите са комунистически и нямат различия помежду си,но въпреки това има борба между тях и тя се дължи на това,че всяка иска да докопа цялата власт на държавата.

# 19 407

Кръгче или хиксче?
Все тая. Гласували са си скенерите, а скенери няма да има. Така че остава хартия 100%
Това ли последно остана,защото вчера Павела каза,че ако скенерите не са налични,си остава старият вариант на гласуване?Та не вярвам нагло да е излъгала в нац.ефир,или пък 'що да не е...

# 19 408
  • Варна
То не е само да изглеждаш добре и да правиш набирания на лост. Важното е да имаш харизма, за да увличаш. Харизмата на Радев както казах, е с коефициента на съветски бетон.
Така е и не е така.
Харизмата е важна, за някой, който няма с какво друго.

# 19 409
  • Буркина Фасо

Кръгче или хиксче?
хартия + машини както е било. това при положение, че няма възможност за покупка на скенери.

Общи условия

Активация на акаунт