Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 598 558
  • 20 776
  •   6
Отговори
# 19 500
Ние реално от почти 30 години не сме имали друго управление , освен проевропейско. С БСП, без БСП във властта, никога не е имало реална вероятност за друга посока..
Радев с копейките ако спечели изборите сега ще е първата такава възможност.

# 19 501
И как няма да го допуснете?

По тоя параграф наистина естествения съюзник на ППДБ са ГЕРБ, а не Радев, но след като си изградиха партията на основата анти ББ, опитаха се да го вкарат в кауша и особено след последните протести, тая врата сигурно е вече затворена.
Откъм ГЕРБ не е затворена. ПП-тата се назландисват. Още възнамеряват да разграждат модела Борисов-Пеевски. Но как ще го разграждат? Като безсилна опозиция? Или в сглобка в проруско правителство?

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 18:04 от Petrof

# 19 502
  • София
Добре, че бе Радев, за да се появи ПП Simple Smile Оттам и ДБ да видят НС отвътре Simple Smile

Добре, че бяха ПП и ДБ, за да види Радев втори мандат.

И как няма да го допуснете?

По тоя параграф наистина естествения съюзник на ППДБ са ГЕРБ, а не Радев, но след като си изградиха партията на основата анти ББ, опитаха се да го вкарат в кауша и особено след последните протести, тая врата сигурно е вече затворена.
Откъм ГЕРБ не е затворена. ПП-тата се назландисват. Още възнамеряват да разграждат модела Борисов-Пеевски. Но как ще го разграждат? Като безсилна опозиция? Или в сглобка в проруско правителство?

"Бойко Борисов: Тея болшевики от ПП-ДБ ме вкарваха в ареста, даже оня ден Джейхан (Ибрямов - бел. авт.) вика: в ареста килия номер 1 е на Бойко Борисов. Толкова ми стана гадно, че просто ще приключа дотука с тех, но те никога повече не могат да разчитат на мене. Ще ми кръщават килията на името. Тея негодници ще говорят за те повлякоха крак, всичко, което се случи на кмета на Варна е вследствие на тях, на техния подход."

https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/redakcionni_komentar … nGwk-kmXqDZuWFzIw

Не знам какъв мазохист трябва да си, че да се натрисаш отново в такава садо-мазо връзка. ББ иска ли ги всъщност ППДБ за партньори? Май не. Вече са се разбрали генералите, нали.

# 19 503
Ами ще видим до изборите, има време, кой, какво ще говори и с кого ще участва. За мен лично най-опасен е радев, така внезапно и бодряшки го пуснаха на терен. Всичко друго е на заден план. А може и радев с дпснн да се коалират. Доста логично ще бъде

https://offnews.bg/politika/peevski-poiska-balgaria-da-se-prisae … amp-i-859595.html

Заедно с русия и беларус и ние. Чудничко

# 19 504
  • София
С нищо не е опасен Радев. Не е нещо неочаквано. ББ и ДП любезно ни подготвяха за появата му поне от 1 година.

# 19 505
Съгласна съм, че Радев е вреден и опасен.
Ама пък интересно какъв завой се наблюдава, няколко човека вече казвате, че ще гласувате за Герб - дали пък това не е целта? Sunglasses

# 19 506
Борисов, Радев и Пеевски са едно цяло. И който си мисли, че единият е алтернатива на другия, живее в огромна заблуда. Всикчото уж напрежение между тях е театър, за заблуда на доверичви хорица. Как няма кой да разследва разните ни инвестиции в Дубай, много интересно би било.

# 19 507
Ще гледат, щом мнозинството гласуващи нямат проблем и предпочитат да ги крадат, само и само да избегнат спуснатата заплаха Simple Smile

# 19 508
Утре по нощите ще се гледа в зала опраскания Изборен кодекс. Тия хора пред нищо не се спряха, от нищо не се посвениха. Безскрупулни мафиоти и корупционери.

Сега изгледах Рефендум от снощи. Божанов и Петров направо отнесоха Павелата. Обориха й всички опорки и лъжи.

# 19 509
Ако РР и ББ се прегърнат, то ще е защото Радев ще поиска, не ББ да му се моли. ББ умее да работи коалиционно.
А пред коалиция РР с Костя, Ивелин и сие, естествено, че ББ е в пъти за предпочитане.
Ама как Тръмп му праща покана, явно никой не е допускал такова дезертьорство от пост на държавен глава? Blush

# 19 510
РР да не вземе сега да си оттегли оставката, за да откликне на поканата на Тръмпи Joy

# 19 511
Може ли някой тук да ми посочи правило във форума, което да не позволява да се пишат постове, свързани с ДП? Не открих такова...а биват скорострелно изтрити...Доколкото знам, той е "голям и важен политик"

# 19 512
А всъщност никой никъде не казвал, че Путин иска България в неговата империя , нито пък от наша страна е изявявано желание... Не спряхме да си съчинявате фантастични разкази...
Казал е, казал е....

# 19 513
Добре, че бе Радев, за да се появи ПП Simple Smile Оттам и ДБ да видят НС отвътре Simple Smile
ДБ влязоха в парламента самостоятелно, преди да се появят ПП.

# 19 514
На нас не ни трябва външна сила , ние  сме си самодостатъчни да се самозатрием...И ако това не се промени, няма кой да ни спаси от нищо и от никой...
И още малко за Делянчо
Пеевски настоява България да плати 1 милиард долара на САЩ за да участват в съвета за мир на Тръмп. И това след договора за 14 милиарда за АЕЦ Козлодуй 7 и 8 блок за Уестингхаус и 2,6 милиарда за самолети на Локхийд Мартин .

Прекалено скъпо ни излиза желанието на Пеевски да излезе от списъка Магнитски и нежеланието на Борисов да влезе в него.

Общи условия

Активация на акаунт