Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 648 933
  • 22 531
  •   7
Отговори
# 20 160
  • София
Не мога да си причиня да гледам цялото предаваме с Паси. Чух само мъжът ми как го благослови 🙂
Не знам дали сте срещали публикации на сина му…. Там положението е много зле. Чак го блокирах във фб, за да не ми излиза никога повече.

# 20 161
Кметът все пак не е бил депутат от БСП, за разлика от Йотова, която се издига в политическата кариера именно като представител на БСП.

# 20 162
  • София
И какво като Йотова е представител на БСП? Нима кабинетът Петков не управлява с БСП или пък кабинетът Желязков? Нима не сме имали друг президент от БСП?

Кметът ни е един комсомолец и неможач. Това ми е мнението за него.

# 20 163
  • София
И Радев е същият. Набутва ни с милиарди за нищо насреща и освен популизъм от устата му нищо друго.
Йотова още по-голямо дъно.

# 20 164
Мецани, по-нагоре имаше мнение, че Йотова е от кариерата, а ти я сравняваш с кмета Терзиев. Затова казвам, че Йотова си е кадър на БСП, техен депутат и евродепутат, за разлика от Терзиев. И да, знам кои са дядо му и баща му.

# 20 165
  • Разпиляна във въображението
Какви са дълбоките връзки на Радев с комунистите? Освен, че профилът му е паснал идеално за кандидат за президент и БСП са го издигнали?

Както писах много скоро ще се разбере какъв точно е Радев, за какво се бори и какво би направил. Вече няма да е ограничен откъм поста си, ще трябва да отговаря на много въпроси и ще се видят действията.

Терзиев, доколкото чета в темата и слушам по телевизията, е от комунистическо семейство, парите за бизнеса му е получил от тати. А и не се справя много добре с пряко управление на София.

# 20 166
Какво го чакаме скоро да направи Радев, че да разберем какъв е? Малко ли се разкри какъв путински агент е досега? Още ли ви трябва?

# 20 167
Когато Денков поиска оставката на Пламен Тончев, Радев не я даде. Пламен Тончев го браниха с голи гърди ББ и ДП, назначение на Радев. Та знаем си го какъв е.

# 20 168
  • София
Ако след 9 години в политиката, то тепърва ще гледате действията на Радев, не знам какво да кажа.
Боташ малко ли ви беше? Служебните му кабинети с Гълъб Донев? Цялата помия, която изля срещу Европа и НАТО?

# 20 169
И аз не очаквам изненади от Радев. След 09.05 и безпрецедентно хвърлената оставка, не мисля, че нещо в друга посока ще направи.

# 20 170
  • София
Политически калкулатор, аз лично бях изненадана коя партия се покривала на 98% с възгледите ми. Голяма част от въпросите са подвеждащи обаче, което е типично за такива калкукатори
https://bgpoliticalcompass.org/?fbclid=IwY2xjawPgRMpleHRuA2FlbQI … XrC8brHAh4U-7l_1A

От къде го намерихте този калкулатор? Прати ме при ИТН - така не съм се смяла от месеци JoyJoyJoyJoy

Иначе позна, че съм център - дясно, авторитарен, ама пък точно ИТН....
Сега погледнах - на второ място ми е Радев, на трето - МЕЧ Grinning

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 22:19 от Lady Cassiopeia Duval

# 20 171
  • София
Те нашите партии не са никъде на политическия компас. Те са в отделна графа 'лична облага' и хич не ги интересува ляво, дясно и каквото и да било.

# 20 172
То щото ИТН нещо дясно някога са предложили и направили, та десни били. Само приказки на кухо от СТ и ТЙ.

# 20 173
  • София
Защото като критерии са заложени политическите програми на партиите.
Ако на теория предположим, че не знаеш нищо за ИТН и им прочетеш програмата без да имаш емоциите от техни реални действия / бездействия, то е най-вероятно да ти пасне най-много или поне повече от на останалите налични.

# 20 174
Ако след 9 години в политиката, то тепърва ще гледате действията на Радев, не знам какво да кажа.
Боташ малко ли ви беше? Служебните му кабинети с Гълъб Донев? Цялата помия, която изля срещу Европа и НАТО?
В повече ни дойдоха мизериите, кражбите , лъжите, диктата на управляващата клоака..години наред арогантни, нагли и още и още....
А Радев е харесван , колкото и да се мъчите да го черните, черния костюм му отива....

Общи условия

Активация на акаунт