Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 592 167
  • 20 581
  •   23
Отговори
# 20 400
А дано, ама надали.
От толкова напразни надежди май не ви останаха ризи за дране...

# 20 401
Ти от чие име се изказваш и кои сме ние, с ризите? Не че много ме интересува, може да не си правиш труда да ми отговаряш.

# 20 402
Ти от чие име се изказваш и кои сме ние, с ризите? Не че много ме интересува, може да не си правиш труда да ми отговаряш.

Наистина няма нужда да си го правя този труд, то с просто око се чете Simple Smile Simple Smile

# 20 403
  • София
А, то много голяма радост, че не ни е останала никаква надежда, че да сипем подигравки.
Един вид, каква радост, няма никога да се измъкнем от кочината на корупцията, ама по-важното е, че на пепетата им е гадно!!!
Човек Simple Smile Разбирам нещо хубаво да се случва на държавата и само ние да страдаме, ама айде малко реалност.

# 20 404
Малка съм била, когато царя се е върнал...И еуфорията, за която се говори тогава ми се  струваше преувеличена.
Сега като гледам покрай Радев очакванията, придобивам представа за това време. Направо ирационално..и неадекватно...Обаче резултатът ще е същият..

# 20 405
С Царя беше много по-различно.
На Радев номерата ги знаем, еуфория не може да има.

# 20 406
Номерата ги знаем, тези, които искаме да ги видим .
Аз виждам ... повсеместна мозъчна мъгла.

# 20 407
И аз мисля,че с царя беше различно. Че и с тиквата после.
радев изобщо няма такава подкрепа, той не е ново лице най-малкото. Знаем го какъв е що е.
С ония двамата да разбере донякъде човек заблудените. С радев вече не е заблуда, съзнателен избор е.

# 20 408
  • София
Бе уж не може, ама си има еуфория извън нашия балон. Като с ИТН се завърта историята, очаквам същите гласоподаватели  да го вкарат Радев. Макар че има време да си покаже истинското лице до изборите, сега това за Цветанов ако е вярно, смятам, че ще отблъсне някои. Като цяло, като излязат хората, с които ще работи, очаквам спад на ентусиазма, но не много голям, пак си го чакат да ги спасява, без да знаят от какво и как точно.

# 20 409
  • Варна
Силно бях скептична за Царя. То си му личеше, че не знае къде се намира и смешните му "великденчета" надъхани като комсомолски секретари.

Бе уж не може, ама си има еуфория извън нашия балон. Като с ИТН се завърта историята, очаквам същите гласоподаватели  да го вкарат Радев.
Повече ще са.

# 20 410
Силно бях скептична за Царя. То си му личеше, че не знае къде се намира и смешните му "великденчета" надъхани като комсомолски секретари.

Бе уж не може, ама си има еуфория извън нашия балон. Като с ИТН се завърта историята, очаквам същите гласоподаватели  да го вкарат Радев.
Повече ще са.
И според мен. Simple Smile Дано някой да не си пререже вените от отчаяние, че бая вътрешно го приемат определени хора... Все едно Апокалипсисът ще настане.

# 20 411
Скрит текст:
Номерата ги знаем, тези, които искаме да ги видим .
Аз виждам ... повсеместна мозъчна мъгла.
Напротив, хората много ясно виждат от какво трябва да избират и не са доволни, но постоянните призиви, че с изборите това може да се промени и че са отговорни за това, биват принудени да посочат някой.
РР е нова кандидатура, колкото и да е познат не е ясно как ще подходи, съвсем нормално е да му бъде даден шанс, както беше направено с ИТН, ПП и преди това с други.

# 20 412
Въобще няма да си режа вените за Радев, ясно е, че много народ ще гласува за него, но и за мен ще е единичен случай. Радев никога няма да има твърд електорат, защото не казва нещата директно. Е, един Костя, те с Радев на практика имат еднакви виждания за света, обаче  Костя си знае електората и агресивния му изказ е насочен към него, докато Радев иска да овърта и да е угоден на всички.

Не знам някой сблъсквал ли се е на живо с хора, които много не разбират от държавно устройство, но подкрепящи президентската република. Аз бях в шах, че много от тях си мислят, че президентска република означава, че нямало да има парламент, нямало да им плащаме заплати и на тях....

# 20 413
  • Варна
Въобще няма да си режа вените за Радев, ясно е, че много народ ще гласува за него, но и за мен ще е единичен случай. Радев никога няма да има твърд електорат, защото не казва нещата директно. Е, един Костя, те с Радев на практика имат еднакви виждания за света, обаче  Костя си знае електората и агресивния му изказ е насочен към него, докато Радев иска да овърта и да е угоден на всички.
Различен електорат имат Костя и Радев, няма как да им е еднакъв подхода.
Костя обира радикалния вот, затова говори така. Иначе той самия  смятам, че има доста по-умерени възгледи, но е демагог и засега тази ниша, която заема му е достатъчна за да го вкара в парламента.

# 20 414
На мен друго ми прави впечатление - Асен Василев. С доста твърда ръка взе да управлява партията. Одобрявам. Simple Smile Аз него по принцип си го харесвам и очаквам положително развитие, откакто овладя ПП-то. Дано не ме разочарова и той.

Общи условия

Активация на акаунт