Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 652 152
  • 22 605
  •   10
Отговори
# 20 415
Щом се е загрижил толкова много за мира, колко пъти се обърна към Путин с искане за мир? Колко пъти му каза, че сметката я плащаме ние? Колко пъти го попита “как си представя победата”? Лесно е да обвиняваш жертвата, когато служиш на агресора.

# 20 416
Явно много ви притеснява възможността РР да стане МП на БГ.
Със същия плам /с който го плйете днес/ го защитавахте, когато вдигна юмрука и се кандидатира за втори мандат, тогава къде ви беше критичното мислене.

# 20 417
"Сачева за Румен Радев: Тази надежда е просто един балон."

Герб са се уплашили.

# 20 418
Което звучи още по лошо. Да се предават там, за да не ни развалят комфорта.
Я ми припомни, кога Радев казва горното? После може да ми припомниш и колко пъти до това изказване Украйна е била склонна да преговаря.
Щото от позицията на времето, и двете твърдения в изказването са верни

# 20 419
  • София
Хаха, хайде пак страшката, че Путин пак ще ни вземе. 😁
Соната, спокойно.  България влезе в съюза на Тръмп, с което ще рече, че Путин вече не ни иска.

Sands, как Радев служи на агресора?

# 20 420
Sands, как Радев служи на агресора?
Не знаеш ли, косвено през Боташ. Лично подписал договор с който налива пари на Путин

# 20 421
Радев нямаше топки, дори да изглежда по висок от путлер, та с Деса трябваше да подгънат колена за снимка, че да не наранят комплексите на Джуджето.
Сега целият цирк се прегрупира в новият гостоприемник. Целият ви ентусиазъм ще се изпари, когато разберете, че сте гласували за абсолютно същата кочина.

# 20 422
Радев нямаше топки, дори да изглежда по висок от путлер, та с Деса трябваше да подгънат колена за снимка, че да не наранят комплексите на Джуджето.
Сега целият цирк се прегрупира в новият гостоприемник. Целият ви ентусиазъм ще се изпари, когато разберете, че сте гласували за абсолютно същата кочина.

Подозирам, че огромна част от тях знаят, че гласуват за същото.

# 20 423
  • Варна
Къде е тази снимка? Аз намерих някакви , но там си е по-висок от Путин. И е без Радева.

Скрит текст:
Нищо обаче не може да бие снимките на Плевнелиев със семейство Обама. Няма такъв анимационен герой.Joy

# 20 424
Поне съм сигурна, че Санди и аз не сме гласували за РР да бъде президент
Аз? За Радев?
Никога!!! Joy

# 20 425
  • София
Кажете за кого е правилно да се гласува, че да не сме в същата кочина.

Аз нямам притеснения да кажа, че съм сгрешила, както нямам притеснения да критикувам бившите си избраници (справка ПП). За мен е неприсъщо сектанското поведение.

# 20 426
Скрит текст:
Скрит текст:
Поне съм сигурна, че Санди и аз не сме гласували за РР да бъде президент, а избралите го, сега се чудят как да замажат положението.
Колкото и да не ти се вярва, аз гласувах за Герджиков. Радев ми беше ясен от ден 1. Та те моля, да ми разрешиш да си имам мнение. Благодаря.
Ок, но дай и ти тази възможност на другите. Нека всеки гласува за този, когото прецени, че е заслужил доверието му, но не плюй по противника, защото утре може да ти бъде съюзник и да се изпадне в неловка ситуация.

# 20 427
Всеки да гласува за този, за когото иска. Личното ми мнение е, че не е ок властта да е във военен. Това е най прекият път до диктатура. Имам съмнения и за интелект, но хайде няма да издребнявам. Наблюдавайте поведението на голямото Д, и си правете изводите.

# 20 428
  • София
Къде е тази снимка? Аз намерих някакви , но там си е по-висок от Путин. И е без Радева.

Скрит текст:
Нищо обаче не може да бие снимките на Плевнелиев със семейство Обама. Няма такъв анимационен герой.Joy

Дай ги тези снимки да ги видим Simple Smile

# 20 429
След поведението на К.Петков като МП и лъжите, които изговори, срещу него да тичат, не могат го стигна. И благодарение на такива политици и още едни, за които не сме дорасли т.е. останали са неразбрани, ДП и ББ ще се радват на още време в политиката, а нищо чудно и в управлението.

Скрит текст:

Скрит текст:

Дай ги тези снимки да ги видим Simple Smile
Предполагам е тази
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 13:03 от Mama_Nana

Общи условия

Активация на акаунт