Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 592 423
  • 20 588
  •   13
Отговори
# 20 460
“Украйна настоява да води тази война”. Няма граници, няма суверенитет. Едва ли осъзнаваш цинизма на казаното.
Защо не казваш целият цитат "Искам да стане ясно, че Украйна настоява да води тази война, но също така трябва да е ясно, че сметката се плаща от цяла Европа."

# 20 461
“Украйна настоява да води тази война”. Няма граници, няма суверенитет. Едва ли осъзнаваш цинизма на казаното.
Защо не казваш целият цитат "Искам да стане ясно, че Украйна настоява да води тази война, но също така трябва да е ясно, че сметката се плаща от цяла Европа."
Което звучи още по лошо. Да се предават там, за да не ни развалят комфорта.

# 20 462
  • Другата България
И защо е задължително да е платена?
Те останалите безплатно се излагат.
Защото толкова сериозно организирана кампания с количества публикации в много медии, подготвени в очакване славещи анализатори се прави с пари. Не се случва просто така. Това е очеизбодно доста добре подготвено, обмислено и изпълнено професионално в големи мащаби.
И тук вече не говоря за Божков. Нещата са доста отвъд неговите възможности. Сериозни агенти стоят зад проекта Радев, от старата школа и вероятно с подобен ченгесарски произход.
Това е така, и не е така.
За евентуален бъдещ проект на Радев се говори не от днес, дори не от вчера.
Не беше изненада. Че е професионално е така, че е обмислено - също, че е ЗА пари - ясно е.
Но /за мен/ водещото е момента.

# 20 463
Малко се смесват понятията сякаш.
Едно е "да се мазни на Зеленски", което всеки може да интерпретира както избере.
Друго е да не признава териториалната цялост на Украйна.
Това второто го прави русофил.
Кога не е признал териториалната цялост на Украйна? Говореше за постигане на мир чрез преговори (съответно с отстъпки, да) и попита как си представяме "победата"? В крайна сметка точно това ще стане, но с много повече жертви.

# 20 464
Щом се е загрижил толкова много за мира, колко пъти се обърна към Путин с искане за мир? Колко пъти му каза, че сметката я плащаме ние? Колко пъти го попита “как си представя победата”? Лесно е да обвиняваш жертвата, когато служиш на агресора.

# 20 465
Явно много ви притеснява възможността РР да стане МП на БГ.
Със същия плам /с който го плйете днес/ го защитавахте, когато вдигна юмрука и се кандидатира за втори мандат, тогава къде ви беше критичното мислене.

# 20 466
"Сачева за Румен Радев: Тази надежда е просто един балон."

Герб са се уплашили.

# 20 467
Което звучи още по лошо. Да се предават там, за да не ни развалят комфорта.
Я ми припомни, кога Радев казва горното? После може да ми припомниш и колко пъти до това изказване Украйна е била склонна да преговаря.
Щото от позицията на времето, и двете твърдения в изказването са верни

# 20 468
  • София
Хаха, хайде пак страшката, че Путин пак ще ни вземе. 😁
Соната, спокойно.  България влезе в съюза на Тръмп, с което ще рече, че Путин вече не ни иска.

Sands, как Радев служи на агресора?

# 20 469
Sands, как Радев служи на агресора?
Не знаеш ли, косвено през Боташ. Лично подписал договор с който налива пари на Путин

# 20 470
Радев нямаше топки, дори да изглежда по висок от путлер, та с Деса трябваше да подгънат колена за снимка, че да не наранят комплексите на Джуджето.
Сега целият цирк се прегрупира в новият гостоприемник. Целият ви ентусиазъм ще се изпари, когато разберете, че сте гласували за абсолютно същата кочина.

# 20 471
Радев нямаше топки, дори да изглежда по висок от путлер, та с Деса трябваше да подгънат колена за снимка, че да не наранят комплексите на Джуджето.
Сега целият цирк се прегрупира в новият гостоприемник. Целият ви ентусиазъм ще се изпари, когато разберете, че сте гласували за абсолютно същата кочина.

Подозирам, че огромна част от тях знаят, че гласуват за същото.

# 20 472
  • Варна
Къде е тази снимка? Аз намерих някакви , но там си е по-висок от Путин. И е без Радева.

Скрит текст:
Нищо обаче не може да бие снимките на Плевнелиев със семейство Обама. Няма такъв анимационен герой.Joy

# 20 473
Поне съм сигурна, че Санди и аз не сме гласували за РР да бъде президент
Аз? За Радев?
Никога!!! Joy

# 20 474
  • София
Кажете за кого е правилно да се гласува, че да не сме в същата кочина.

Аз нямам притеснения да кажа, че съм сгрешила, както нямам притеснения да критикувам бившите си избраници (справка ПП). За мен е неприсъщо сектанското поведение.

Общи условия

Активация на акаунт