Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 592 806
  • 20 597
  •   19
Отговори
# 20 430
Че Желязков може ли да мисли и действа сам?
Той е кукла на конци.
Бойко още ли се крие. Къщичка с ръце над главата и чака да отмине.
Голям шеф на партия.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 20 431
  • София
На мен друго ми прави впечатление - Асен Василев. С доста твърда ръка взе да управлява партията. Одобрявам. Simple Smile Аз него по принцип си го харесвам и очаквам положително развитие, откакто овладя ПП-то. Дано не ме разочарова и той.

Да, вижда се, че стяга редиците и то сериозно. Маха от плявата един по един, което ще донесе само позитиви на партията. Мисля, че се опитва да стегне партията и да я изведе нагоре, за да може да се отдели от ДБ, тъй като този съюз според мен хич не му допада. Ще видим. Аз не мога да кажа, че го харесвам, но определено изпитвам уважение към него. Мисля, че е много интелигентен и доста начетен. За мен той е измамник, но от висшата лига - т.е. много добре знае кое, как и кога да направи.

Относно Радев - аз не го виждам, като русофил. Това, че не припадаше от умиление по Украйна и отказваше да се мазни на Зеленски не го прави такъв. Много хора са така, без да са фенове на Русия.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 10:50 от Lady Cassiopeia Duval

# 20 432
Малко се смесват понятията сякаш.
Едно е "да се мазни на Зеленски", което всеки може да интерпретира както избере.
Друго е да не признава териториалната цялост на Украйна.
Това второто го прави русофил.

# 20 433
  • Разпиляна във въображението
ДБ-тата негодуват на ПП-тата. Тези да не вземат да се изпокарат яко преди изборите. То не че не се забелязваше това от доста време. Сега пък ПП искали повече млади хора в листите.

Сега ми излезе тази снимка, понеже следя страница на Родопа планина

# 20 434
Да вземат да се разделят ДБ и ПП и да се явят отделно на изборите.
Не става да са заедно. Различни са.
Не знам кога ще го проумеят.
КП нанесе непоправими щети.

# 20 435
  • София
Мецани, Желязков, разбира се, аз какво написах. Че се страхувам, че с радев начело, срамът от желязков ще го живеем всеки ден.

# 20 436
  • София
Едно е "да се мазни на Зеленски", което всеки може да интерпретира както избере.

Тема Русия - Украйна - отдавна вече това не е на дневен ред. Дори Зеленски го вижда, затова и прави последни опити да напомня за себе си. Лично за мен тази ос никога не е била водеща за нищо, камо ли пък да ми определя за кого да гласувам.

# 20 437
Това не е вярно. Никъде/никога не е казано от Президенството или лично от РР, че не признава суверенитета и териториалната цялост на Украйна, а че Крим в настоящето е руски, което е факт.
Факт и то вече видим и осъзнат от всички, че край и победа, на която и да било от страните, в тази война няма да стане на бойното поле, а с дипломация и преговори.
А всички, които не викат за Украйна като футболна агитка са русофили, поне в темата, даже и заради Чайковски пак си русофил. Wink

# 20 438
Разбира се, всеки си има свои критерии при избора за кого да гласува.

Тук говорим за радев и да отношението му към Русия и Украйна за някои е водещо ори избора. Това се отнася за радев, затова е в това тема.

# 20 439
  • Разпиляна във въображението
Кирил Петков бе полезния идиот на ДБ. Възползваха се максимално той напред, както и ПП, а те отзад се правиха на по-учените, по-диалогичните. Много ме дразнеха. А ППДБ катастрофираха най-много с провала на съдебната реформа и конституционните промени. Чисто ДБ действие, Христо Иванов и съдебния министър мрън-мрън. А ДБ бяха извън НС, след това след протестите влязоха, но след това ги влачеше и популярността на ПП. Ако се разделят ще видим кой с каква тежест е, но не мисля, че ще посмеят и то точно сега.

# 20 440

Скрит текст:
Тук говорим за радев и да отношението му към Русия и Украйна за някои е водещо ори избора. Това се отнася за радев, затова е в това тема.
Разбира се, но да не посочва изкривени факти или лъжи като аргумент "за" или "против".

# 20 441

Скрит текст:
Разбира се, но да не посочва изкривени факти или лъжи като аргумент "за" или "против".
Това има ли връзка с факти в моето мнение или е просто да се закачиш в разговора?
Да знам дали да отговарям.

# 20 442
Това не е вярно. Никъде/никога не е казано от Президенството или лично от РР, че не признава суверенитета и териториалната цялост на Украйна, а че Крим в настоящето е руски, което е факт.

“Украйна настоява да води тази война”. Няма граници, няма суверенитет. Едва ли осъзнаваш цинизма на казаното.

# 20 443
Скрит текст:

Скрит текст:
Това има ли връзка с факти в моето мнение или е просто да се закачиш в разговора?
Да знам дали да отговарям.
Има връзка - "Друго е да не признава териториалната цялост на Украйна.", посочваш го като позиция на РР, но не посочваш кога и къде го е твърдял т.е. това не е вярно, а ти си го приемай като русофил, няма проблем.

# 20 444
Хубавото нещо на една коалиция е, че партиите вътре в нея имат собствено лице и глас. А не като СДС в ГЕРБ, което е просто едно име и никакво съдържание. Коалицията се прави с цел да се сближат различни гласоподаватели, за да се прокара една обща идея, но у нас смисъла на коалициите никога не беше разбран, нашите хора разбират коалицията като голяма риба, която гълта малката

Общи условия

Активация на акаунт