Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 594 302
  • 20 634
  •   20
Отговори
# 20 595
  • София

Точно за тези тролски мрежи говоря. Ето още едни ПОКАЗАТЕЛНИ групи за това ЧИЙ Е РАДЕВ.

# 20 596
  • София
И какво от това, Соната?
Всеки може да си направи различни групи, които да използва за различни цели. Всяка политическа формация може да използва тролски ферми с цел да дискредитира своя опонент. Или от ПП/ДБ сте с ореол и хибридната война е нетипична за вас.
Жалко, че се "връзваш" на подобни публикации.
Явор Божанков се е превърнал в представител на жълтокафява медия. Разбирам защо Василев не желае Божанковото присъствие в коалицията.

# 20 597
Божанков  колко пъти се пребоядиса, не го е поканил Радев, не е отишъл при него.

# 20 598
  • Разпиляна във въображението
Депутатът от "Продължаваме промяната" Явор Божанков обвини партията, че използва тролове и дезинформационни канали и обяви, че "дезинформацията не е само руска или "възрожденска".

В дълга публикация във Фейсбук Божанков обръща внимание на това колко много ПП са говорили за "дезинформационните кампании на проруските сили - тролски ферми, фалшиви профили, пропаганда чрез контролирана мрежа" и изненадващо обявява, че "същата мрежа действа и в демократичната общност".

# 20 599
Райчето дали ще откаже да стане служебен премиер?Тя искаше президент да бъде...

# 20 600
  • София
То не е само една група обаче, а десетки. Ако прикачвам всички скрийншоти ще стане спам. Масово обаче това са групите. Тролските мрежи, които бяха активирани да разпространяват дезинформация срещу ЕС и НАТО, сега са с име в подкрепа за Румен Радев

# 20 601
Депутатът от "Продължаваме промяната" Явор Божанков обвини партията, че използва тролове и дезинформационни канали и обяви, че "дезинформацията не е само руска или "възрожденска".

В дълга публикация във Фейсбук Божанков обръща внимание на това колко много ПП са говорили за "дезинформационните кампании на проруските сили - тролски ферми, фалшиви профили, пропаганда чрез контролирана мрежа" и изненадващо обявява, че "същата мрежа действа и в демократичната общност".
Е, ние това си го знаем, няма нужда Божанков да ни го казва... Тролове, елфи - цял приказен свят!

# 20 602
Елфите са свършили повече работа от цялото МВР за години назад.

# 20 603
  • София
Соната, ти четеш ли изобщо (да се изразя по-меко)?
Цитираш публикации на Божанков, на същия Божанков, който миналата година публично обяви, че ПП ползват тролски мрежи, групи и фалшиви профили. В личния си профил във ФБ е посветил пост, придружен със скрийншотове на тролските мрежи на ПП.
Приятно четене!

https://www.facebook.com/share/p/1CUHNWXr9y/?mibextid=wwXIfr

# 20 604
Единствената причина аз да не съм трол (както масово се твърди из полуграмотни фейсбук групи) с потретче на цветенце, е че купуваХ от няколко кооператива, а в някои от тях искат снимка и лично име. Доста време бях с със снимка на Жаклин Кенеди. "Приятелите" също ги виждам само аз.
Все още не проумявам, защо в групи с медицински въпроси се забраняват анонимни коментари или никнеймове.
От скрийнчетата на Явор Божанков има ЦЕЛИ два анонимни профила, а третият ТатянаЮлиянМатей пише активно от много години в темите за Украйна, та предполагам случайно е на страната на пепетата, защото само са/бяха относително положително настроени към жертвата, вместо към убиеца.
Цели три профила, не е като десетки групи.

Групите се купуват и продават, няма проблем.

Ама да си в група за рецепти и да ти излезе реклама на новия месия, та да се чудиш, как си се озовал в тази група, че пък да ходиш да проверяваш.

Аз така няколко пъти бях изненадана да установя, че съм в групи за машини и авточасти, но това беше преди нуждата от лансиране на поредния рицар на бял кон.

# 20 605
  • софия
Цитат
Президентът Илияна Йотова започва срещите си в рамките на конституционната процедура по назначаване на служебно правителство, съобщиха от "Дондуков" 2.
На 27 януари, вторник, президентът Илияна Йотова ще проведе среща с председателя на 51-вото Народно събрание Рая Назарян от 11 часа.
Разговорът е в изпълнение на чл. 99, ал. 5 от Конституцията във връзка с процедурата за назначаване на служебен министър-председател от кръга лица, определени в основния закон. Прессекретариатът на държавния глава ще разпространи информация и протоколни кадри от срещата след края й.
След промените в Конституцията от 2023 г. настоящият държавен глава Илияна Йотова може да избира служебен министър-председател от кратък списък с конкретни длъжности или т. нар. „домова книга“.
Част от потенциалните кандидати вече отказаха, сред тях са председателят на парламента Рая Назарян, омбудсманът Велислава Делчева и гуверньорът на БНБ Димитър Радев.
Ако обаче бъде назначен нов служебен премиер, той ще посочи служебно правителство и ще бъде оповестена и датата на изборите.

# 20 606

Каква изненада, даже през ум не ми е минало.

# 20 607
  • София
Соната, никой не може да бъде сигурен чия собственост са групите във фб и с какви цели са създадени. Това казвам.

Ти сигурна ли си кой стои зад група “Пълна подкрепа за ПП/ДБ” (примерно). Сигурна ли си, че зад групата, независимо името ѝ, не стои Герб, НН или Черепа? Не си.

В крайна сметка какъв е Радев - руски или американски агент? Едната крайност крещи едно, другата крайност крещи друго 😁

# 20 608
# 20 609
Елфите са свършили повече работа от цялото МВР за години назад.
И какво е постигнато, резултат ...

Общи условия

Активация на акаунт