Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 594 091
  • 20 639
  •   22
Отговори
# 20 610
Коя песен? "Когато Ра" ли?

Хаха, добре се е получило Simple Smile Има време обаче до нея. Съдейки по опита с ИТН, около година сигурно. Сега само възхваляващи гo кючеци.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 15:19 от AriaNovaKaq

# 20 611
Единствената причина аз да не съм трол (както масово се твърди из полуграмотни фейсбук групи) с потретче на цветенце, е че купуваХ от няколко кооператива, а в някои от тях искат снимка и лично име. Доста време бях с със снимка на Жаклин Кенеди. "Приятелите" също ги виждам само аз.
Все още не проумявам, защо в групи с медицински въпроси се забраняват анонимни коментари или никнеймове.
От скрийнчетата на Явор Божанков има ЦЕЛИ два анонимни профила, а третият ТатянаЮлиянМатей пише активно от много години в темите за Украйна, та предполагам случайно е на страната на пепетата, защото само са/бяха относително положително настроени към жертвата, вместо към убиеца.
Цели три профила, не е като десетки групи.

Групите се купуват и продават, няма проблем.

Ама да си в група за рецепти и да ти излезе реклама на новия месия, та да се чудиш, как си се озовал в тази група, че пък да ходиш да проверяваш.

Аз така няколко пъти бях изненадана да установя, че съм в групи за машини и авточасти, но това беше преди нуждата от лансиране на поредния рицар на бял кон.

# 20 612
  • софия
Цитат
Президентът Илияна Йотова започва срещите си в рамките на конституционната процедура по назначаване на служебно правителство, съобщиха от "Дондуков" 2.
На 27 януари, вторник, президентът Илияна Йотова ще проведе среща с председателя на 51-вото Народно събрание Рая Назарян от 11 часа.
Разговорът е в изпълнение на чл. 99, ал. 5 от Конституцията във връзка с процедурата за назначаване на служебен министър-председател от кръга лица, определени в основния закон. Прессекретариатът на държавния глава ще разпространи информация и протоколни кадри от срещата след края й.
След промените в Конституцията от 2023 г. настоящият държавен глава Илияна Йотова може да избира служебен министър-председател от кратък списък с конкретни длъжности или т. нар. „домова книга“.
Част от потенциалните кандидати вече отказаха, сред тях са председателят на парламента Рая Назарян, омбудсманът Велислава Делчева и гуверньорът на БНБ Димитър Радев.
Ако обаче бъде назначен нов служебен премиер, той ще посочи служебно правителство и ще бъде оповестена и датата на изборите.

# 20 613
Депутатът от "Продължаваме промяната" Явор Божанков обвини партията, че използва тролове и дезинформационни канали и обяви, че "дезинформацията не е само руска или "възрожденска".

Каква изненада, даже през ум не ми е минало.

# 20 614
  • София
Соната, никой не може да бъде сигурен чия собственост са групите във фб и с какви цели са създадени. Това казвам.

Ти сигурна ли си кой стои зад група “Пълна подкрепа за ПП/ДБ” (примерно). Сигурна ли си, че зад групата, независимо името ѝ, не стои Герб, НН или Черепа? Не си.

В крайна сметка какъв е Радев - руски или американски агент? Едната крайност крещи едно, другата крайност крещи друго 😁

# 20 615
# 20 616
Елфите са свършили повече работа от цялото МВР за години назад.
И какво е постигнато, резултат ...

# 20 617
  • София
Не ми е известно да е било тайна, че възходът и животът на ППДБ, но особено на ПП, е на база лъжи, изопачаване на факти, крясъци, полуистини но удобно съобщени така, че да се подчертае само лошата им страна.
Не е било необходимо човек да ги следи из социалните мрежи - те са доволно споделяни и в тази тема.
Не трябва да забравяме, че Кирил Петков твърдеше че има доказателства за корупция. И когато беше поканен да ги предостави, отиде с изрезки от вестници. Това само на първо четене е смешно. На второ - не е.
Доказателства за корупция имаше и Бойко Рашков. За който никога не разбрах от демократите или от променителите е. Неговите пък му ги отнесе наводнение 🙃

Да. Когато се разпространява дезинформация няма значение откъде идва, целта е една и съща. Независимо че има разлика в качеството ѝ и в това към кого е насочена.

# 20 618
  • София
Толкова е американски агент, че душата си даде да не ги взимаме тия Ф изтребители и им държа сметка, че са войнолюбци. Grinning

# 20 619
  • София
Как тролските фабрики на ПП променят факта, че Спасителя Радев си има негови?

Единствения факт, който има е, че депутатът от ПП Явор Божанков потвърди, че неговата партия използва тролски фабрики. За Радев това са предположения, пропагандно представени като факти от същия Божанков.
Предизборната кампания видно започна. Започнаха и калните обвинения.

# 20 620
  • София

Единствения факт, който има е, че депутатът от ПП Явор Божанков потвърди, че неговата партия използва тролски фабрики. За Радев това са предположения, пропагандно представени като факти от същия Божанков.

Тролските фабрики на всички са ясни. На мен ще ми е интересно дали ще ползва "Нашата България".
Домейнът е регистриран от човек на Черепа. И ако Радев каже, че не е знаел, то до него има някой, който охотно си хортува с Божков.

# 20 621
Скрит текст:

Тролските фабрики на всички са ясни. На мен ще ми е интересно дали ще ползва "Нашата България".
Домейнът е регистриран от човек на Черепа. И ако Радев каже, че не е знаел, то до него има някой, който охотно си хортува с Божков.
Това е глупаво. Сега трябва да питаме чия е България ли.

# 20 622
  • Разпиляна във въображението
Много хора се закачат за Радев. Аз лично вече няма да го коментирам, докато не излезе с информация за хора, програма, име. Всеки се упражнява на него гръб и се спекулира кое е истина кое не.

"Нашата България" - НБ Simple Smile Несериозна работа

# 20 623
  • София
Недей пита, Нана, че Радев веднага ще отговори със същия си известен отговор.
И дали Божанков го е казал, или не, то това не променя фактите, че проруски групи сега масово сменят имената си в подкрепа на Радев. И дори да се държат от Асен Василев, то електоратът на Радев очевидно подкрепя тази идея за братската русия.

# 20 624
  • София
Скрит текст:

Това е глупаво. Сега трябва да питаме чия е България ли.

Кое е глупаво?
Излезе слух, че партията му ще се казва "Нашата България". И хоп, веднага Черепа регистрира домейн. За мен въпросът е:
- това ли е намерението на Радев или спекулация?
- откъде изтече тази новина?
- ще го използва ли, след като ще го свържат с Божков.

Общи условия

Активация на акаунт