Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 606 723
  • 21 111
  •   22
Отговори
# 20 835
  • Разпиляна във въображението
радев май ще кара по ръководството на трифонов, гледам почнал и той с фейсбук изявленията.

Нещо ново, или обичайното?

# 20 836
  • София
Вече почти цял месец има евро и станали нещо ужасно? За какво дрънка Радев. Промяна не виждам. Цените си летяха нагоре от няколко години, в момента не виждам да летят, камо ли повече. Друго какво стана?

Има време, след 2 месеца вдигат тол таксите между 30 и 130%, уж за да дишаме по-чист въздух.

п.п. Извинявам се, че пишем тук за еврото, но в темата за еврото се пише за банички, туршии и ориз.
Две-три години летят цените на всичко. Не на баничките.  Ток, газ, бензин, такси и тн. Преди еврото.

Радев щял да каже всичко за партията си в петък. Пише, че интервюто ще бъде излъчено в Панорама от 21 часа, т.е. на запис. То бива обслужване, бива ПР, но чак пък да не може да даде интервю на живо е прекалено.

# 20 837
радев май ще кара по ръководството на трифонов, гледам почнал и той с фейсбук изявленията.

Не съм го чела цялото, видях статия по въпроса и някакви откъси, та не мога да твърдя категорично. От прочетеното май е обичайното,  ама вече поучава не само нас, ами европейските лидери.

# 20 838
Хубава новина от НС - окончателно е приет закон, даващ възможност за поставяне на дефибрилатори на обществени места. Законопроектът е разработен от проф. Иво Петров, вносители са Симидчиев и Костадин Ангелов.

# 20 839
Трябва да го прочета този закон,не ми се мисли за последствията направо.

Бареков и той ли се присламчва към Радев?
Излезе ми много грозен "анализ" за Рая Назарян, в който обаче ласкаше Йотова.
Градски сл@гач,то не беше *на ББ,на Доган,сега пък на РР.Още помня как четеше вестник наобратно,излагация.

# 20 840

Не съм го чела цялото, видях статия по въпроса и някакви откъси, та не мога да твърдя категорично. От прочетеното май е обичайното,  ама вече поучава не само нас, ами европейските лидери.

Т.е. е публикувал това, което е изложил снощи пред Форума. По традиция Simple Smile

# 20 841
Президентска ли е традицията Grinning

# 20 842
  • София
Радев щял да каже всичко за партията си в петък. Пише, че интервюто ще бъде излъчено в Панорама от 21 часа, т.е. на запис. То бива обслужване, бива ПР, но чак пък да не може да даде интервю на живо е прекалено.

И Слави Трифонов така го интервюираха.

# 20 843
Какви последици имаш предвид, Морана?
Аз се радвам, хубаво би било да има дефибрилатори и хората да знаят как да ги използват. На много места из Европа съм виждала -  в метро, на гари и т.н.

# 20 844
Т.е. няма право да слага на страницата си слово и това, което е казвал?

# 20 845
Какво общо имат правата му тук?
Ти питаш дали било както по традиция, отговарям ти. Да си публикува каквото иска, щом смята, че трифоновата фейсбук е печелившата, да дерзай.

Само дано по-скоро му светне, че вече не е президент.

# 20 846
Vapor, "тази теория" е историята, която пак ще повторим. Имената им ги знаеш. А, че хората търсят нещо различно си е така, толкова им е писнало. И ето, РР "слиза" от президентството, за да ги спаси от лошите. Кое не е вярно?
Какво мисля аз. Не казвам, че ще ни спаси РР. Но нека се пробва. Навремето се пробваха едни от Лондонското сити, после дадохме шанс на Харвардци. Ако в една твоя фирма управителят не става, длъжен си да го сменяш и да търсиш нов за развитие. За да не става 45 години стигат, 11 години са много. Нали това е демокрация?
Ако го изберат и не свърши нищо, хайде друг да идва, с нищо не сме им длъжни на политиците. Работа като работа. Не са богоизбрани, че да са вечни и да си гласуват златни заплати.
Гледах един депутат от моя район. Веднъж не си е отворил устата по справки, а е във всеки парламент.

Проблемът е, че на хоризонта не се вижда качествен месия. И Радев не е такъв, но народът може да го издигне, както направи със Симеон. Обаче от осанна до разпни го има съвсем малко разстояние.

Иначе като ги спомена, онези от лондонското Сити май най-добре се справиха.

# 20 847
И Радев ли ще го гледаме на запис Trollface

# 20 848
На него подиум ще му трябва, не диван, че така е свикнал.

# 20 849
  • София
Кирил Петков /като Ботев се е направил/ щял да се занимава с бизнес, който щял да постави България на картата. За кво говори тоя?

След като Лена обяви, че се отказва от депутатското си място, за да работи по нов проект, Кирил обяви същото. Те нали си вървят в пакет - да видим какво ще измъдрят. Явно на Асен Василев не са му притрябвали, та ще е интересно да видим какво ще направят.
Пожелавам им успех - дано да успеят.

Общи условия

Активация на акаунт