Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 606 060
  • 21 088
  •   26
Отговори
# 20 865
Явно иска да не оставя съмнение, че и той би приел.

# 20 866
  • София
Аз не знам колко трябва да е ограничен един гласоподавател, за да подкрепи политик, който му обещава работа по модел на руската икономика. Това е все едно сам да си подпишеш договора за крепостничество. Да получаваш пари, колкото да не умреш от глад, за да може олигархията да краде с пълни шепи. И също да цитира Тръмп и Ванс е още по-жестока глупост. Този просто се цели към антиевропейския електорат, абе доказа си се като проруски актив, смешника.

# 20 867
  • София
Оф, мамка му, сериозно ли този ще си изберем да ни управлява и представя пред света??? Rage
Айде пак елате да ни убеждавате как ппдб трябва да работят с него.
Повдигна ми се направо.

# 20 868
Явно смята да използва прийомите от времето му като президент сега. За твърдото му ядро няма да има значение, за колебаещите се, не знам. Възможно е да се окаже печеливша стратегия за момента.
Аз съм от колебаещите се, защото гласувам за партия, която не влиза в парламента. И понеже искам най- после да се окрупни представителството, да се смени просташката лексика и да се тръгне към някакви реформи. Та поне на първо време, и при липса на избор, цяла седмица чакам знак да го одобря. Не ми се получава.
Иначе хич не ме е страх от Путин.

# 20 869
  • София
Оф, мамка му, сериозно ли този ще си изберем да ни управлява и представя пред света??? Rage
Повдигна ми се направо.
Ако ще работят с него никога не бих гласувала за тях. Дори не съм сигурна дали не ми е по-противен от Борисов, а това е много.

# 20 870
Повдигна ми се направо.
Ако ще работят с него никога не бих гласувала за тях. Дори не съм сигурна дали не ми е по-противен от Борисов, а това е много.
+ 1, както се казва.
Не искам ППДБ да се коалират с него. Въпреи че разбирам позитивите от една подобна сглобка.

# 20 871
Аз не знам колко трябва да е ограничен един гласоподавател, за да подкрепи политик, който му обещава работа по модел на руската икономика. Това е все едно сам да си подпишеш договора за крепостничество. Да получаваш пари, колкото да не умреш от глад, за да може олигархията да краде с пълни шепи. И също да цитира Тръмп и Ванс е още по-жестока глупост. Този просто се цели към антиевропейския електорат, абе доказа си се като проруски актив, смешника.
Тя и икономиката на САЩ сега не е светъл пример. Сривът на долара само през последите няколко часа е показателен за това, какво мислят пазарите за случващото се в САЩ и за тръмп.

# 20 872
  • Буркина Фасо
Кирил Петков /като Ботев се е направил/ щял да се занимава с бизнес, който щял да постави България на картата. За кво говори тоя?
Кирето е като кандидат за монах Grinning

# 20 873
  • София
Да взема да става, каквото ще става. Ако този дойде и заедно с копейки, величия, мечове и тем подобни тръгне да ни изкарва от ЕС, аз вече съм си избрала.
Бяхме шеста икономика в света по времето на социализма. Сега сме първа. По производството на бели коне.

# 20 874
Пред Радев ще избера почти всеки друг.
Костадинов? 🙂

Не точно, но БСП наистина изглежда като по-свестния избор. Ето, пак бяха в управлението за някакви месеци и поне не успяха да развалят нещата катастрофално както някои други министри от една друга партия.

# 20 875
  • Разпиляна във въображението
Може да си качва каквото си иска, но ако се представя като традиция, то традицията е като бивш президент, не като обикновен гражданин.
Знам, че е трудно да се проследява разговор в тази тема, та да уточня.

Това, че се хващате излишно за думите е ваш проблем. Страницата си е негова и традиционно си качва изказванията.

Тук проблем е, че се взима едно изречение и се размишлява, без да се прочете изцяло. Но няма значение. Едни издания слагат едно изречение за неподготвеност за еврото, други издания извеждат като важно борбата с олигархията. Все непълни. Затова е хубаво да се прочете в цялост. А страницата му предоставя тази възможност и за да бъде най-малкото цитиран правилно.

Иначе пожелавам на всички дано партиите им успеят като самостоятелни бойни единици Simple Smile да управляват.

И БСП, ГЕРБ и ДПС НН явно ще са по-добрия избор. И ППДБ.

# 20 876
  • София
Кирил Петков /като Ботев се е направил/ щял да се занимава с бизнес, който щял да постави България на картата. За кво говори тоя?
Кирето е като кандидат за монах Grinning

Бонго, да не са ти аверчета, че такъв долнопробен език демонстрираш? Кирето, Асенката, Божанката и т.н.

Пред Радев ще избера почти всеки друг.
Костадинов? 🙂

Не точно, но БСП наистина изглежда като по-свестния избор. Ето, пак бяха в управлението за някакви месеци и поне не успяха да развалят нещата катастрофално както някои други министри от една друга партия.

Направо. Доживях за по-добър избор да са БСП и Луна президент.

# 20 877
Ама Мирел, гласувай си за него. Не ни вменявай вина, че ние няма да го направим. Все още живеем в демокрация, или поне докато "не сме взели пример от русия."

# 20 878
  • София
Ами, чакаме го вече 10 дни да видим как ще бори олигархията и мафията. За момента само общи приказки (четох всичко, не само цитати). Мерси за което. Ако на вас ви харесва, на мен не.
Допълнително и тези, които изкараха като негови аватари, не спират да говорят и то в същата матрица. Русия, Китай, САЩ, Радев е единственият спасител.
Даже и да пренебрегна досегашното му поведение и изяви, показателно е, че започна политическия си проект с явна лъжа.

# 20 879
Радев няма да вземе никакво първо място.

Аз вярвам, че може да е първа политическа сила.
Но едва ли ще има мнозинство .

Общи условия

Активация на акаунт