Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 608 037
  • 21 131
  •   12
Отговори
# 20 880
И с кого ще направи този подвиг?

# 20 881
В Патентното ведомство вчера е подадена заявка за запазване на име на партия "Нашата България", показа справка на Dir.bg в електронния Държавен регистър на търговските марки.
Заявителят не е публикуван.

# 20 882
Разсъждавам реалистично.
Той използва момент, в който дори и електоратът на ГЕРБ е разколебан в някаква степен .
За малките партии е ясно - ИТН до МЕЧ.
Дори и на Костадинов избирателите доколкото усещам изпитват някаква досада от големите закани и нула действия.
И активирани негласуващи.
Все пак първо място може да е 20%....

За мнозинство се съмнявам - не е нов, неразпознаваем...а докато стигнем до избори... тепърва го очаква да бъде овъргалян.

# 20 883
Нашата България, е кофти избор за име на партия.

# 20 884
  • Разпиляна във въображението
Ама Мирел, гласувай си за него. Не ни вменявай вина, че ние няма да го направим. Все още живеем в демокрация, или поне докато "не сме взели пример от русия."

Нека не казваме на кой как да гласува, става ли Simple Smile И коментирам заявките на партиите - всеки по единично иска да управлява и не иска с никой да се събира. Момент - за това е виновен Радев Simple Smile

# 20 885
не знам наша ли, ваша ли, но трябва да съм се побъркала, за да гласувам за РР

# 20 886
  • София

Ако трябва, сам със себе си ще направи. Simple Smile

Натовски генерал, ех.... Натовска само заплатата, другото от Варшавския договор. Цял живот на държавна заплата, икономика не е помирисвал, но взел да "спасява".
И да не ревне някой сега, че плюя и обиждам. 10 дена чинно го чаках, изгледах всичките му емисари без валидол, вече нямам нерви.

# 20 887
Ама Мирел, гласувай си за него. Не ни вменявай вина, че ние няма да го направим. Все още живеем в демокрация, или поне докато "не сме взели пример от русия."

Нека не казваме на кой как да гласува, става ли Simple Smile И коментирам заявките на партиите - всеки по единично иска да управлява и не иска с никой да се събира. Момент - за това е виновен Радев Simple Smile
Нали и аз това казвам, всеки да си гласува за когото иска. И да, никой няма да има мнозинство, за да управлява самостоятелно. Радев също.
P.S. Идея нямам кой е казал, че радев е виновен за това, че никой с никой не се събира. Прекалено драматизираш.

# 20 888
  • Разпиляна във въображението
А, не, разединител е. Грам не драматизирам. Защо не е направил така, че да обедини. Кой да обедини - партиите ли?

# 20 889
Като президент беше разединител. Не към партиите, към народа си.

# 20 890
  • Другата България
Ами не, поредния....айде, не месия, мииии не знам какъв е Радев, защото не е нова звезда, е просто съвсем същия. Ма 1:1. Наистина не разбирам защо се очаква нещо различно от него, освен думи.
Честно казано, и аз не разбирам хората, които след толкова години видяно от ГЕРБ продължават да гласуват за тях, и те същите, дори не са нови. Ама разни хора - разни идеали. Да си гласуват.

# 20 891
  • София
А, не, разединител е. Грам не драматизирам. Защо не е направил така, че да обедини. Кой да обедини - партиите ли?
Не партиите, а нацията, каквато е ролята на президента в Република България.
Той си води лична кампания от 9 години, защото някой го излъга, че е харесван или по-скоро му плаща.

# 20 892
Трябваше да е обединител на народа. Докато беше президент. Не се справи.

Сега може да си разединява колкото иска.

# 20 893
Както неведнъж съм казвала....
За мен Радев е един от факторите, които допринесе за песимистичното отношение на част от народа към Ковид и съответните мерки.
Това така на прима виста.
Или съм безродница щото не се кефя на пилона с нашето знаме, щото знам, че ще заприлича на парцал, след употребата..
И такива неща.

# 20 894
  • София

Аз в последно време основно от феновете на ПП чета опити за вменяване на вина на всеки, който каже, че няма да гласува за тях. То не беше към гласоподавателите на ГЕРБ, то не беше към тези на Възраждане, то не беше към тези на ИТН, сега, като чета темата, тези на Радев са на пангара. Даже рязко ГЕРБ станаха по-приемливи.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 16:27 от Lady Cassiopeia Duval

Общи условия

Активация на акаунт