Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 610 207
  • 21 233
  •   32
Отговори
# 20 970
Пеевски и Костадинов в едно предаване? Сигурни ли сте?  То нищо няма да се чува освен крясъци и взаимни обвинения и обиди. 😁 Това ще е боНба. Сигурна съм, че водещият и операторите ще избягат.

Не съм чула Пеевски много да хули Костадинов и Възраждане като цяло. Всички грозни епитети в речника му, а той е доста долнопробен, се сипят по ПП-ДБ. Поредното внушение.

Предлагам за име на партия на Радев “Наша родна България”. Или НРБ. Отива му.

# 20 971
Дотолкова се е изродила политическата система, че само можем да си мечтаем лидери на водещи партии да се съберат на дебат в тв студио, както правят в нормалните държави. И някак свикнахме.
На единият му е под нивото да ходи по студиа, другият се явява за интервюта-пърформанси по няколко часа при маргинални журналисти като Дачков и Карбовски да разказва за кока на Хилъри.

# 20 972
Пеевски и Костадинов в едно предаване? Сигурни ли сте?  То нищо няма да се чува освен крясъци и взаимни обвинения и обиди. 😁 Това ще е боНба. Сигурна съм, че водещият и операторите ще избягат.

Не съм чула Пеевски много да хули Костадинов и Възраждане като цяло. Всички грозни епитети в речника му, а той е доста долнопробен, се сипят по ПП-ДБ. Поредното внушение.
Тя омразата е най силна след голяма любов.🤣

# 20 973
Другите гости знаят ли се?
Подозирам, че няма да има политици.
Не вярвам, да има други гости. Сега го помпат здраво. Няма как, да сложат насреща му Костадин, да му вика еничар или Иво Мирчев да го пита за Украйна. Ще му е удобно, тихо, всичко ще си каже без да го ръчкат.
Точно това си представих, дори и ДП сред гостите. Мечтая за някаква такава селекция 👍
Няма да има други.
Винаги ин осигуряват спокойствие и разбиране.
Мария Габриел  след онова позорно носене на папка при Радев  потъна за известно време и излезе да се обяснява там...цяло предаване.

# 20 974
Е, цял час ефирно време. Кошлуков съвсем се е побъркал. Това е бнт, всички там са равни.
Ще видим, но няма да е честно сам бивший президент на червен килим.

# 20 975
Комисията днес пак е била по инициатива и под влиянието на ГЕРБ и придворните им партии, включително Възраждане. Избирателите на Възраждане на какъв принцип гласуват за тях? След това следят ли им изявите?

От ПП-ДБ добре са обобщили на комисия защо се прави това, защото почти 65% от избирателите в Турция НЕ гласуват за Пеевски. Отхвърлили са предложението на ПП-ДБ за връщане на машинната разписка.

След като знаем кани функции изпълняваха Атака, ВМРО, сега и ИТН и Възраждане, наистина ли има хора, които смятат, че Румен Радев ще е нещо различно?

# 20 976
Какъв ДП мечтаете в Панорама? Не знам някой някога да го е видял да дава интервю пред журналист в студио.

# 20 977
  • София
Не забравяйте да добавите и Мирчев в студиото. Е, няма да пристигне на лодка, но пък ще направи едно показно̀ как се бори Пеевски.

Предизборната кампания не е започнала официално. Нормално е, когато си представя политическия проект, Радев да бъде сам.

Щом Ви се струва губене на ефирно време, винаги може да превключите канала.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 22:53 от Мецани

# 20 978
Интервюто на РР ще е на запис. Удобно.

# 20 979
Комисията днес пак е била по инициатива и под влиянието на ГЕРБ и придворните им партии, включително Възраждане. Избирателите на Възраждане на какъв принцип гласуват за тях? След това следят ли им изявите?

От ПП-ДБ добре са обобщили на комисия защо се прави това, защото почти 65% от избирателите в Турция НЕ гласуват за Пеевски. Отхвърлили са предложението на ПП-ДБ за връщане на машинната разписка.

След като знаем кани функции изпълняваха Атака, ВМРО, сега и ИТН и Възраждане, наистина ли има хора, които смятат, че Румен Радев ще е нещо различно?
И още нещо. Възраждане спечелиха един мандат от Англия. Днес си хвърлиха избирателите там под влака. Еничар е положението.

# 20 980
А не, аз изобщо няма да включа на канала изначално, че да го превключа. Но съм сигурна, че ще има още срам за нас от това “интервю”.

Мирчев е на светлинни години от другите изброени. Пеевски, Бойковци и пр. плява.

# 20 981
Мирчев няма да пристигне на лодка, но поне говори пред журналисти в различни телевизии, за разлика от ББ и ДП. АВ също. Костадинов и той.

И като говорим за интервюта, НеНовините отново право в целта Joy
Скрит текст:
Вярно Мон Дьо остана

# 20 982
  • София
Не забравяйте да добавите и Мирчев в студиото. Е, няма да пристигне на лодка, но пък ще направи едно показно̀ как се бори Пеевски.

О, ако ще са по двама от партия, тогава допълнително - Теменужка Петкова Laughing, Байрам Байрам или Хамид Хамид, Цончо и Иво Христов-Марвин. LaughingLaughingLaughingLaughing

# 20 983
  • София
Мда, целият номер е НАШАТА ОЛИГАРХИЯ да гуши. Simple Smile

# 20 984

В дълбокия прованс структурите на “Български възход“ се мобилизират и си чистят офисите. Blush
Явно ще са приемника на новата партия/движение или каквото и да било. Дори конкретни имена се спрягат.

Това беше пуснато по-рано, но не бяха видими всичките реинкарнации. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт