Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 607 815
  • 21 129
  •   6
Отговори
# 21 030
Аз коментирам само и предимно политическите фигури.В лични нападки гледам да не изпадам.

Даже,напротив,два поста имаше с цитати от фб,които отвисяваха тук за демократичната общност,после за жълтопаветните,мине се не мине и се плясва по нещо много "мъдро" за цели общности.

П.п Ся', ако не ви понася критика ,освен за ППДБ,е друг въпрос.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 10:27 от Морана

# 21 031
  • София
Морана,  не е провокация.  Искам да разбера как изборът за Реформаторския блок навремето и ПП/ДБ довели и двата пъти до колаборация с Герб, се определя като отговорен и правилен? И как ще убедите сегашния избирател (бивш или неориентиран) да гласува отново за тях?

Критика мога да понасям, изобщо не ми пречи. Водим нормална полемика, като изключим появяващите се епитети от време на време.

# 21 032
Убеждаване е последното нещо което българина, свикнал на гръмки обещания, популизъм и спасители, иска. Това което имаме сега са фултболни фенове, които се радват когато техния отбор спечели. И искат да са на печелившата страна. Неща като програми и закони не ги интересуват въобще.

# 21 033
Но нали Кирил и Асен дойдоха по същия гръмък начин не помните ли.

# 21 034
  • София
Коя политическа формация не е използвала лозунги, популизъм и не се е представяла като спасител? Това е част от “играта”.

# 21 035
Предизборната кампания не е започнала официално. Нормално е, когато си представя политическия проект, Радев да бъде сам.

Кой от други политици си е представял политическият проект именно в Панорама ?  Сам ?
Защо не на пресконференция ?

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 10:37 от starinthenightsky

# 21 036
Коя политическа формация не е използвала лозунги, популизъм и не се е представяла като спасител? Това е част от “играта”.

Тези постове какво точно трябва да значат? За вас и те, и ГЕРБ са провал. Но Радев няма да бъде, нищо че засега използва същите тактики. Не ви разбирам ама хич, логиката ви е "а, тези също са правили това, защо се сърдите на Радев", ама уж той трябва да е по-добрия тук.

# 21 037
В последните дни на мандата: МВР си купи 681 джипа за над 65 милиона лева
Проточилият се 8 месеца търг е завършен преди две седмици, като са поръчани 276 автомобила повече от планираното

Реки от пари се леят. Иначе събираме за лечение на деца.

# 21 038
Гарантирано от ГЕПС. И придворните им БСП и ИТН.
Опичайте си акъла на изборите.

# 21 039
Знаят си, естествено, те ако ги харесваха всички хора, щяха да управляват, не да са в опозиция Simple Smile

П.С. мен прасето ме кефи, защото никой не е казал кого и какво олицетворява, а те сами си се разпознаха и се обидиха Wink

Аз лично никого не агитирам, дори родителите ми не гласуват за тях.
Прасето е страхотно! Много ни отива като народопсихология и управление. Бих искала да остане за постоянно точно пред новата сграда на народното събрание, там, на това място, където комунистическите сви.....е унищожиха стара София.

# 21 040
В последните дни на мандата: МВР си купи 681 джипа за над 65 милиона лева
Проточилият се 8 месеца търг е завършен преди две седмици, като са поръчани 276 автомобила повече от планираното

Реки от пари се леят. Иначе събираме за лечение на деца.
Когато обявиха оставката на правителството, Тошко и Балабанов с гневни физиономии обясняваха как вече не носят отговорност за нищо, тоест да се оправяме сами. Отговорност не носят, но харчат като за последно и международни договори подписват. Много яко така, мда.

# 21 041
  • София
Starinthenightsky, има резон.

Случаен минувач, казвам, че няма политически субект в света, който да не е използвал тези похвати, а не че ги оправдавам.
Странното в твоята логика е, че обвиняваш противниковия играч в популизъм, без да отчетеш, че твоят човек също се е включил в играта чрез популизъм.

# 21 042
Каква би била разликата, ако бяха казали, поемаме отговорност, но на МВР са им нужни нови коли. Т. нар. отговорност при политиците у нас е безсмислена като в най-добрия случай се изразява в напускане на "бойното поле", а батаците, които са сътворили да ги оправят други.

# 21 043
  • Буркина Фасо
тях ни ги натресоха.

# 21 044
Морана, чиста провокация и то все в една посока Simple Smile

Имам си един такъв "младеж", 88-ми набор. Не гласува за БСП, а за Възраждане, но не спира да ми обяснява как при бай Тошо било много по-добре. Питам го откъде знае като не е живял тогава, хили се. Няма стабилна работа, няма банкова карта, защото с нея можели да го следят, 50-те лева намалявали постоянно от такси, дигиталното евро, ала-бала, а истината е, че просто укрива доходи. Но пък иначе брани български лев и българския интерес, нали Simple Smile Не съм му казвала за кого да гласува, нямам никакви намерения да агитирам когото и да било, но няма как да не си вадя разни заключения за човека срещу мен, сори. Колкото и да се обиждат някои тук.
Ами вадете си каквито искате заключения, ама не ги натрапвайте така агресивно. Възпитанието изисква да си ги запазите за себе си, особено ако не са ласкави. Защото иначе става грубо и други пък си вадят съответните  заключения за вас. Grinning Ето сега например аз, според моите заключения, очаквам злостен персонален отговор.

Общи условия

Активация на акаунт