Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 606 828
  • 21 116
  •   20
Отговори
# 21 060
За съжаление на всички ни, Русия явно доста добре си е подготвила икономиката за войната и всичките последици от нея, иначе не би могла да издържи толкова дълго.

Сериозно ли? Говориш за територия половин континент с безбройни ресурси и подземни богатства - петрол, газ, злато, диаманти. Които и до ден днешен продават дори на Европа, която е бедна откъм ресури и реално  Европа финансира активно войната срещу себе си, като купува всякакви суровини от русия.
Simple Smile
Не става дума за подготовка, а за дадено от бога, което решаваш, дали ще оползотворяваш или ще прахосваш.

В тази връзка и нашата политика няма за какво друго да пропагандира, освен с едното злато, дето уж чужденците ни го грабели с милиони килограми всяка година   Simple Smile
Ресурсите + умението да ги добиваш са голям шанс, ако нямаш безумни и корумпирани политици.

# 21 061
  • София
Пак влизам в спор с тухления зид на русофилията, които отговори не дават, а безкрайни въпроси без смисъл, ама хайде кажете ми кои са тези неща, които ЕС трябва да гледа от Русия и Китай при положение, че България, най-бедната страна от ЕС, се справя доста по-добре от Китай и Русия в икономически аспект касаещ средния човек? Средният българин има доста по-висока покупателна способност спрямо средния руснак и китаец, а като гледам Тръмп накъде тласка държавата си, то ще минем и американците без майтап.
Та, кое е това нещо, което германецът, французинът, датчанинът и като цяло европеецът трябва да взаимства от Русия за развитието на своята икономика?

# 21 062
Мария Филипова, за която се пророкува от много време, че е гласена за служебен премиер, казала заветното "Да".
А, дано тя стане премиер. То е ясно, че всички са маскари, поне красив премиер да имаме, ако не друго.

# 21 063
ох, майко мила ...
ако не беше толкова трагично, щеше да е смешно. положението с тази госпожа.
нивото на политическия небосклон е сериозно занижено. ама и не им липсва самочувствие и самонадеяност на някои хора.
тая оправи потребителите, после кацна в стола на зам.омбудсман, сега и премиер иска да става. Joy

# 21 064
Това не е наше мнение, това са действията и приказките на самия Радев през последните 4 години. Останалото е да се казва на черното, че е бяло.
Може ли по конкретно, какви са действията, които доказват твърдението ти/ви.

# 21 065
  • София
Това не е наше мнение, това са действията и приказките на самия Радев през последните 4 години. Останалото е да се казва на черното, че е бяло.

500-те хиляди, които аз, ти и останалите загубихме днес за турска фирма работеща с руски газ, който така и не получаваме, но плащаме. Simple Smile
Утре попитай същото и отговорът ще е пак този. Вдругиден - пак.
А, хайде сега ти ми докажи, че тоя не е руски актив.

# 21 066
Гюров и той е симпатяга, ама явно не е дялан камък.. да каца по върховете на всякакви институции ... цял живот.

# 21 067
Скрит текст:

500-те хиляди, които аз, ти и останалите загубихме днес за турска фирма работеща с руски газ, който така и не получаваме, но плащаме. Simple Smile
Пак Боташ. Какви са личните интереси на РР от този договор, та да е доказателство, че РР ще ни "тика  към клептокрацията на Тръмп/Путин/ Черепа". Защо контролните органи, прокуратурата /която е на ДП, който по нищо не личи да е ортак на РР/ не предприеха нищо към тези, които са подписали този договор.

# 21 068
Скрит текст:

Пак Боташ. Какви са личните интереси на РР от този договор, та да е доказателство, че РР ще ни "тика  към клептокрацията на Тръмп/Путин/ Черепа". Защо контролните органи, прокуратурата /която е на ДП, който по нищо не личи да е ортак на РР/ не предприеха нищо към тези, които са подписали този договор.
E,личните интереси... аналогични по пътя на Копринката Wink.

# 21 069
В отговор на въпроса дали смята, че ще може да се справи с премиерския пост, Филипова демонстрира увереност, че е подготвена и с професионален опит.

"Аз съм Мария Филипова и 15 години съм държавен служител и работя чрез различни държавни институции за благополучието на хората", отвърна тя.

JoyJoyJoy

# 21 070
Нана, с теб ще съм на следната комуникация. Ти ми задаваш въпрос - отговарям и аз задавам - отговаряш и тогава задаваш. Хилядите ти безсмислени въпроси си ги задръж, ако отговори няма да даваш.  Отговори ми на въпроса, който зададох, преди да питаш други. Wink
Просто прекалявате, едно и също нещо го въртите до припадък. Не съм адвокат на РР, но вместо да хвърляте постоянни обвинения към един, втори, трети, без да можете да се обосновете, покажете добрите страни на вашите фаворите, представете ги така, че да ви повярват повече и да имат мотив да гласуват за тях. Подхода, който ползвате няма да помогне, повярвай.

# 21 071
  • София
Ние прекаляваме, че не искаме такива като РР и ортаците му да ни набутват с 500 хиляди евро на ден ли? Thinking

# 21 072
Делото Боташ, е на трупчета, като много останали други дела. Чака си момента.
Скрит текст:

# 21 073
Ние прекаляваме, че не искаме такива като РР и ортаците му да ни набутват с 500 хиляди евро на ден ли? Thinking
Без индексацията...
Повече са.

# 21 074
А защо трябва да гласуваме за някой от другите?

Общи условия

Активация на акаунт