Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 610 207
  • 21 233
  •   32
Отговори
# 21 060
  • София
И на Йотова не ѝ е лесно - едната е човек на ДП, със спорна професионална кариера; другият, не се съмнявам, че ще приеме, вече е провел едни компроментирани избори; третият е приемлив и е хубавец, но със сложна юридическа неяснота относно професионалното си бъдеще като банкер и евентуален МП.

# 21 061
Да, сега да питаме ППДБ, може би ХИ,  който се покри, какво стана с великата конст. реформа? Не ми казвайте, че те друго са имали предвид. Да бяха развалили сглобката, ако не им приемат реформите. Въпреки че,  видяхме и РЖ къде се подписа и с кой се прегръща.
Да и имам самочувствието на тази госпожа.
А един познат предлага репеленги срещу калинки

# 21 062
Друг е проблемът. Не може да станеш доброволно председател на НС, с ясното съзнание, че попадаш в домовата книга, но да се фръцнеш...
Всеки, който НЕ Е в заварено положение, не трябва да има право на избор!
Това е част от трудовата характеристика, не само да размяташ рокли и букли.

# 21 063
Коментирахте ли вече евтиния PR на КК с 20год шкода и атентата срещу нея?

# 21 064
Ние прекаляваме, че не искаме такива като РР и ортаците му да ни набутват с 500 хиляди евро на ден ли? Thinking
Като дойде Гюров за СМП ще прекрати ли изтичането на 500 хиляди на ден? Joy
Аз се опасявам неговият енергиен да не ги удвои. Служебен кабинет с Гюров, какъв рай за ала бала.

# 21 065
  • Буркина Фасо
бълха ни ухапала. Grinning
от 1944 год.  все ни крадат с милиони/милиарди  и все имаме още за крадене. сигурно трилиони сме загубили от кражби.  4 млрд. са нищо.

# 21 066
Аз се опасявам неговият енергиен да не ги удвои. Служебен кабинет с Гюров, какъв рай за ала бала.
Ще видим. Има потенциал за развитие, поне година няма да има редовен кабинет

# 21 067
Какво е станало?

# 21 068
Новина от днес - "БСП наруши обещанието си и подсигури, че на вота машините ще са само принтери".
Много е хубаво, че този парламент си заминава. И дано никога не падне пак толкова нивото.

# 21 069
  • Deutschland/HE

Лятото го видяхме на Тюленово, беше с някакъв нов SUV и с някаква жена, по-млада от него и още две тинейджърки.

# 21 070
Birdflower, Главчев утре е на среща. МФ се е съгласила. Пламен Киров казва, че Гюров не може.

# 21 071
МФ най-хубавото нещо което може да се случи в българската политика.

# 21 072
Ми в сравнение с Рая не знам.

# 21 073
Birdflower, Главчев утре е на среща. МФ се е съгласила. Пламен Киров казва, че Гюров не може.
Пламен Киров е говорител на статуквото. Не питайте откъде зная. Впрочем успя да набута сина си за кандидат евродепутат от Възраждане. Някои неща трябва да се заслужават.

# 21 074
МФ най-хубавото нещо което може да се случи в българската политика.

Най-смешния виц Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт