Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 610 116
  • 21 231
  •   28
Отговори
# 21 135
Естествено че на запис. Въпросите предварително ще са уговорени, а отговорите ще са му ги написали. Само това е достатъчно, за да разберете че е въздух под налягане.. 

# 21 136
Е, на какво отгоре да се очаква повече от радев Simple Smile той е свикнал и очаква народна лИбоФ и сега изведнъж я няма и защитата на институцията, макар че в голяма степен още му я осигуряват, ама ще се срещне и той с реалността рано или късно.
За потенциалните му избиратели повече се надявам по-бързо да го видят.
Е, сега, няма народна любов, що тогава такъв бълвоч се излива от хората, които са сигурни, че я имат...

# 21 137
Не разбрах, радев в момента е единственият, който се радва на народна любов. Все още.

# 21 138
Те въпросите са винаги предварително написани...

# 21 139
Дали пък не се е уплашил, че ако отиде на живо, отвън някои агитки няма да го посрещнат с .....хляб и сол.
Така не става. Много раболепно. Но пък за него пак е плюс, ето, заслужил си е БВасилев да му отиде на крак, както прави при репортажи с важни клечки от страната и чужбина- изкуствоведи, творци, историци.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 11:38 от tays

# 21 140
  • София
Не знам за вас, но за мен е адски грозно това причакване на политици пред студия, ходене пред домовете им и всякакви такива простотии. И няма значение за кого става въпрос - все е тъпо и грозно, и показва едно много ниско ниво.

# 21 141
Интервюто ще е на запис, през деня днес ще го направят. Той нямало да е вечерта в студиото.
Е как, тук някой ни се накара, че разпространяваме лъжи, че интервюто с него ще е на запис. Да не е грешка?

# 21 142
Продуктово позициониране му казват на това, не интервю.

Лейди, политиците не са свещени крави, че да не им се нарушава комфорта. Протестът пред дома или телевизията си е в реда на нещата и е най малкото, което може да им се случи, когато ги настигне "народната любов". Радев скоро ще го разбере.

# 21 143
  • София
И на мен ми се скараха, че и със Слави било така. Е значи ли, че е ок? Това е телевизията, която официално се издържа от нашите пари, трябва да слугува на нас, не на политически проекти. Но те още около речта за напускане бяха оформили студио с подмазвачи, та изобщо не ме учудват с интервюто на запис. Това са си минути за реклама и нищо повече. Не вярвам и да каже изобщо нещо интересно или различно от досегашните си патетични дрънканици.

# 21 144
Тука прочетох, че ще е на запис. Това няма значение, щом ще е актуално интервю от днес.
По-скоро се чудя, ако наистина няма други гости в студиото:
https://plovdiv-online.com/special/dokumentiray-miga/radev-sam-p … orama-i-na-zapis/

# 21 145
Точно така.
Няма какво да каже, щом е режисирано, с което да ме изненада, та ще си гледам Монк.
В темата достатъчно информация се дава.
Искам да видя какъв биткаджия е срещу статуквото, срещу всичко, при жив ефир.
Но продължавам да съм възмутена от такова решение на БНТ.

За Слави е друго, той нали не излиза, не се демонстрира как набира лост по мускули. РР е мобилен.

И на мен ми се скараха, че и със Слави било така. Е значи ли, че е ок? Това е телевизията, която официално се издържа от нашите пари, трябва да слугува на нас, не на политически проекти. Но те още около речта за напускане бяха оформили студио с подмазвачи, та изобщо не ме учудват с интервюто на запис. Това са си минути за реклама и нищо повече. Не вярвам и да каже изобщо нещо интересно или различно от досегашните си патетични дрънканици.

# 21 146
  • София
Продуктово позициониране му казват на това, не интервю.

Лейди, политиците не са свещени крави, че да не им се нарушава комфорта. Протестът пред дома или телевизията си е в реда на нещата и е най малкото, което може да им се случи, когато ги настигне "народната любов". Радев скоро ще го разбере.

Пишеш това, защото причакваха пред студията и бяха пред домовете на тези, които не харесваш. Ако, обаче се изсипят пред дома на Кирил Петков, докато е вкъщи с децата, или ако причакат Лена пред дома й, докато е вътре с детето, или опляскат цялия й джип с яйца, докато излиза от някое студио, дали ще го приемеш по същия начин? Въпросът е риторичен - не търся поводи за дискусия. Просто не мисля, че за когото и да е е редно да се правят такива причаквания или изсипвания пред дома.

# 21 147
Марийчето, което по нейни думи "не разбира от политика и от сложни термини като малцинство и мнозинство пък и не е длъжна да разбира от политика, защото е дългогодишен държавен служител"
Както казва Татяна Дончева -".. Що не ги водите тия  по ресторанти, по курорти и круизи бе, купувайте им къщи, палта, диаманти... защо трябва да ги слагате да управляват държавата?!?...."

https://www.facebook.com/reel/1839673310016886

# 21 148
  • София
Марийчето, което по нейни думи "не разбира от политика и от сложни термини като малцинство и мнозинство пък и не е длъжна да разбира от политика, защото е дългогодишен държавен служител"
Както казва Татяна Дончева -".. Що не ги водите тия  по ресторанти, по курорти и круизи бе, купувайте им къщи, палта, диаманти... защо трябва да ги слагате да управляват държавата?!?...."

https://www.facebook.com/reel/1839673310016886
Опитва се да се прави на интересна, но фактът, че не може да говори добре, т.е. освен диалект се и запъва, разваля идеята, която иначе не е лоша.

# 21 149
  • Разпиляна във въображението
БНТ и Панорама казват, че е на живо. И пак - няма никакво значение щом като няма отворена линия. Мисля, че винаги се задава предварително темата, за която ще се говори. Едва ли е импровизация за когото и да е. Даже анонсите на предаванията съобщават темата.

📺 Утре в "Панорама" очаквайте:
➡️ Защо, как, с кого – Румен Радев на живо в студиото
➡️ Пътят към свободата е дълъг – френската писателка Летиция Коломбани
➡️ Спорт и политика – Стефан Георгиев преди откриването на зимната Олимпиада
➡️ Българските йорданци – репортаж от Аман и Мъртво море
👉 Важното от седмицата в 6️⃣0️⃣ минути
👉 Започваме точно в 21:00 ч.!

Дали тук не се пишеше, че ще има 1 час да се обяснява?

Общи условия

Активация на акаунт