Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 627 967
  • 21 899
  •   18
Отговори
# 21 195
Много желаещи за Сл.премиер...Четирима вече...
Кой е четвъртия, че пак пропуснах днешната програма?

# 21 196
  • София
Главчев е прекалено компрометиран и Йотова няма да рискува с него, според мен. Тя има да мисли и за собствения си имидж, ако ще се кандидатира наесен.
От миналите до момента залагам на Гюров.
И Гюров могат да го атакуват, заради неизясненото му положение в банката. Толкова ли не можаха да питат КС какво му е положението като част от домовата книга.
Може някоя от жените в Сметната палата да избере, не са ми познати.

# 21 197
  • Разпиляна във въображението
Маргарита Николова e съгласна.

Ами аз съм доволна, че има желаещи и съм недоволна, че другите по списък не са. Как така ще отказваш!

# 21 198
  • София
Татяна Дончева е напълно права. Нагледахме се на калинки.

# 21 199
  • Обран бостан ;)

Хубава заплатка, за 2 мсеца всичко ти е платено - транспорт, ядене, пиене.

Що да не. Wink

# 21 200
  • София

Не знам какви сериозни медии са писали, но на фейсбук страницата на Панорама в същия ден е написано "на живо". Видно е, че ще има и други участници, т.е. може да се предположи, че времето, което ще му се отдели е като на останалите, които са участвали в панела на предаването.
Кой е този същия ден? Преди два дни обявиха, че ще бъде на живо, преди това още няколко дни новината вървеше официално навсякъде и пишеше ще бъде излъчено, т.е. на запис. Все едно, имаме и по-големи проблеми от това.

# 21 201
  • София
радев водил ли е дебат някога?

Направи на пух и прах Герджиков, преди балотажа за втория му мандат. Не помня дали това беше дебата, който се излъчваше едновременно по трите телевизии (БНТ1, Бтв и Нова) или друг. И, въпреки, че тогава бях за професора, нямаше как да не му призная на Радев, че беше в пъти по-подготвен и самоуверен. Но това беше нормално - все пак 5 години вече е бил на този пост.

# 21 202
  • Другата България
Мария не е Божкова.
Горанова е. Blush
И ББ няма общо с това, защото той Влади Горанов не го познава. Blush

# 21 203
  • Варна
Що да не. Wink
Хахахах.. от тази гледна точка не го бях мислила.. ама ... те гореизброените си ги имат..
Ама като СП влизат в историята. Simple Smile

# 21 204
Горко им на учениците, 'дето ще я учат тая история... То няма запомняне.

# 21 205
  • София
Горко им на учениците, 'дето ще я учат тая история... То няма запомняне.
Тя същата като историята от Освобождението до комунизма, в общи линии, без да броим войните. Реално в училище се учат основно войните, другото ако се учеше сериозно също е много сложно за научаване.

# 21 206
Учат основно войните, защото е по- лесно. Ако навлязат в политиката, ще се оплетат като пиле в кълчища. А и трябва да се засегне(наблегне) темата за руското влияние в Следосвобожденска Бг.

# 21 207
  • Обран бостан ;)
Що да не. Wink
Хахахах.. от тази гледна точка не го бях мислила.. ама ... те гореизброените си ги имат..
Ама като СП влизат в историята. Simple Smile

Именно, именно.
А и нулева отговорност. Кеф. Wink

# 21 208
# 21 209
Мария Филипова, която твърди, че от 15г. е държавен служител, дали знае случайно, че
омбудсманът и заместниците му не са държавни служители? Или 15г. е малко да се научи подобен факт. За малцинство и мнозинство разбрахме - сложно е, а и не е работила в НС, ама като юрист и зам.омбудсман е работила, и държавен служител е била - би трябвало поне кой е държавен служител да знае.

Общи условия

Активация на акаунт