Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 613 765
  • 21 391
  •   20
Отговори
# 21 210
Мария Филипова, която твърди, че от 15г. е държавен служител, дали знае случайно, че
омбудсманът и заместниците му не са държавни служители? Или 15г. е малко да се научи подобен факт. За малцинство и мнозинство разбрахме - сложно е, а и не е работила в НС, ама като юрист и зам.омбудсман е работила, и държавен служител е била - би трябвало поне кой е държавен служител да знае.

# 21 211
  • Разпиляна във въображението
То и тук държавни служители е разтегливо понятие. Жената е работила "чрез различни държавни институции за благополучието на хората".

# 21 212
Защо да го прави? Много добре се справя в дебати и въобще с интеракции на живо. Не му е слабо място това, да му мислят другите.
Доста материал се натрупа от последното му явяване..
Има какво да се обясни, уточни, изясни...
И ролята е различна.
Не мисля че ще му е проблем. Тъкмо да направи разликата с просташкото говорене на повечето.
Аз съм наясбщно ,че няма да има просташки изказ.
Интересно  ми е какво ще каже , какви позиции ще заеме...Понеже каквото сме чули е било...

# 21 213
Много отдавна не сме наблюдавали истински дебати.

# 21 214
Интересно ми е Главчев с какви очи се е наканил пак да става МП?

# 21 215
  • Обран бостан ;)
То и тук държавни служители е разтегливо понятие. Жената е работила "чрез различни държавни институции за благополучието на хората".

Имаше един соц лозунг "Всичко за човека, всичко в името на човека" и всички знаеха кой е човека. Wink

# 21 216
  • София
Има пети желаещ за служебен премиер. Силвия Къдрева, зам. Председател на Сметната палата, също се съгласи.

Признавам, че нищо не знам за нея. Нейното име с кого се свързва?

# 21 217
  • София
Интересно ми е Главчев с какви очи се е наканил пак да става МП?

С дубайски. Laughing

Сметната палата - ковачница на СП.

# 21 218
Гюров каза "да" и мотивира конкурентите да не са толкова срамежливи Simple Smile
Иначе като нищо можеха да откажат всичките до един. И да ни обяснят колко некадърни са ПП-ДБ с тази домова книга, нищо, че не е тяхно предложение. И Сламен Желязков от немай къде щеше да поеме огрооомната "отговорност" да остане на този пост. Заедно с Къдравата Сю за вътрешен министър, разбира се. Я какви хубави избори в Пазарджик организираха.

# 21 219
Хм, много гърди, малко топки...Май с голи гърди ще организираме "честни избори"...На Краси му трябват 300

# 21 220
Ей ги смс- ите между Горанов и Божков. Не сме женомразци, ако се опитвате да внушите това и се абстрахирайте от факта, че я намирате за красива.

Скрит текст:

# 21 221
  • Другата България
Митов смени и зам. главния секретар на МВР, в 91-ва минута. Blush
С човек на Калин Стоянов.
Всички са изненадани. Blush

# 21 222
Митов смени и зам. главния секретар на МВР, в 91-ва минута. Blush
С човек на Калин Стоянов.
Всички са изненадани. Blush
Не може да бъде Joy

# 21 223
Главчев отказа да носи отговорност за най фалшифицираните избори в историята.
"Да се прехвърля вината на който и да е служебен премиер, говори за невежество или спекулации. Ако президент Йотова се спре на мен, имам цял кабинет готов с имена", подчерта Главчев в отговор на въпроса дали си спомня как се е справило неговото служебно правителство с организацията на последните предсрочни избори.

# 21 224
Предполагам, че няма да е Главчев. Предния път нямаше други желаещи. Сега има.
Йотова от женска солидарност трябва да назначи жена.

Общи условия

Активация на акаунт