Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 611 252
  • 21 243
  •   13
Отговори
# 21 180
  • София
Полина Паунова ее сериозен журналист от Капитал. Всичките и хумористични седмични текстове са базирани на факти.
Фактите ги има, потърси си ги, защото са много.
Схемите с хазарта, чадърът от прокуратурата, заемането на длъжности без необходимата квалификация.

# 21 181
На мен ми се вижда доста смела. Опълчила се е на Божков и е дала показания срещу него. Много жени не биха го направили.

# 21 182
  • Варна
Че и Слави беше по същия начин. На бас, че Радев няма да участва в дебат, както и ББ и ДП. Ще прати някой аватар.
Защо да го прави? Много добре се справя в дебати и въобще с интеракции на живо. Не му е слабо място това, да му мислят другите.

# 21 183
радев водил ли е дебат някога?

# 21 184
  • София
Татяна Дончева по-злобна може ли да бъде? Всички като нея ли трябва да изглеждат? Simple Smile

Че какво толкова е казала Дончева? Филипова обяви, че е готова. Че институцията на омбудсмана може да работи и без нея, защото си има омбудсман. Че тя само техническа поддръжка осъществявала.
Питанката е защо й плащаме заплатата, след като и без нея може.

Съпругът на Йотова джентълмен! Той е осетинец...
Откъде ги копаеш такива?

# 21 185
  • Варна
На един клик са. Има видеа и през двете кампании.

# 21 186
Че и Слави беше по същия начин. На бас, че Радев няма да участва в дебат, както и ББ и ДП. Ще прати някой аватар.
Защо да го прави? Много добре се справя в дебати и въобще с интеракции на живо. Не му е слабо място това, да му мислят другите.
Доста материал се натрупа от последното му явяване..
Има какво да се обясни, уточни, изясни...

# 21 187
  • Другата България
График на консултациите за служебен премиер на президента Илияна Йотова:

В сряда (28 януари) на „Дондуков” 2 тя ще разговаря с управителя на БНБ Димитър Радев в 11 ч., с подуправителя на Централната банка Петър Чобанов в 12 ч., с колегата му Радослав Миленков в 13 ч. и с последния заместник-управител на БНБ - Андрей Гюров в 14:30 часа.

На 29 януари (четвъртък) Йотова ще разговаря с омбудсмана на Република България Велислава Делчева в 13 ч., а час по-късно и със заместничката ѝ Мария Филипова.

В петък (30 януари) при президента ще отидат председателят на Сметната палата Димитър Главчев в 11 часа, както и двете му заместнички - Маргарита Николова и Силвия Къдрева съответно в 12 и 13 часа.

https://darik.bg/eto-s-kogo-i-koga-prodalzavat-konsultaciite-za- … lstvo~514534.html
Залагам на Главчев.
Продължавам да залагам на Главчев. Blush

Напълно съм съгласна с Татяна Дончева и казаното от нея.

# 21 188
  • Варна
Доста материал се натрупа от последното му явяване..
Има какво да се обясни, уточни, изясни...
И ролята е различна.
Не мисля че ще му е проблем. Тъкмо да направи разликата с просташкото говорене на повечето.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 13:05 от Хексе

# 21 189
Добре, според вас "Мило дневниче" каква официална информация може да бъде?

Честно, не ми харесва никак, дето надуват заплатите на държавните служители. А ние работещите трябва да ги изкараме - и с всеки изминал ден това става все по-трудно. Та не съм защитник на Филипова.

Под информация аз разбирам - член е на еди коя си партия, еди какви си постове е заела, политически с кого е обвързана. Или с никого не е обвързана. А не някакви четива тип майтап за разсмиване на аудитория. Няма официална информация за почти нищо, свързано с нея, не знаем кой е баща й, роднините, връзките й. И тази статия не знам на какво е базирана реално. Става председател на КЗП по време на служебното правителство на Главчев, това виждам реално.

Човек на Божков? Не беше ли го обвинила точно тя в опит за изнасилване?
Е все пак поназнайваш някои нещица...  Друг е въпроса , че не разбирайки от политика и какво е мнозинство и малцинство, що ще да се натиска за служебен премиер?

# 21 190
На мен ми се вижда доста смела. Опълчила се е на Божков и е дала показания срещу него. Много жени не биха го направили.
ВЕрно ли?! Grinning
Като жертва на насилие ли се опитваш да я представиш?

# 21 191
А нима е възможно жена да обвини точно този човек в опит за изнасилване ей така, за да се направи на интересна? Без да е имало нищо?

# 21 192
  • София
На един клик са. Има видеа и през двете кампании.

Президентски дебат е доста по-различен от парламентарен такъв. Нищо де, да видим. Много съм любопитна.

Мария Филипова не е човек на Божков. Човек е на Vladi и по веригата.

# 21 193
Главчев е прекалено компрометиран и Йотова няма да рискува с него, според мен. Тя има да мисли и за собствения си имидж, ако ще се кандидатира наесен.
От миналите до момента залагам на Гюров.

# 21 194
Много желаещи за Сл.премиер...Четирима вече...

Общи условия

Активация на акаунт