Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 616 246
  • 21 509
  •   27
Отговори
# 21 285
Ето, би трябвало да сте доволни от интервюто. Беше на живо, водещия очеизвадно не му симпатизираше, зададе му въпроси и за Крим, и за Орбан, и за Украна - Русия, и за Боташ, и за Копринков, и с кого би се коалирал......
Поне от страна на водещия не би трябвало да имате забележки - всички въпроси бяха зададени. Малко запецна след отговора за Боташ - не знам защо стана така за секунда, най-вероятно се е разсеял нещо, но това са рисковете на живото предаване Simple Smile
забрави си текста 😃

Лейди, да не сменяш посоката? Много яростна и последователна защита на РР. С което предварително казвам, че не давам наклон, държа сметка и прочее. Просто прави впечатление.

Кофти режисура. Определено не му се получи. Подкрепете нещо, ама какво точно, няма да ви кажа е положението. Лъже, маже, увърта.

# 21 286
Той май сериозно си вярва, че протестите са били за да дойде да ни спасява. 😄 Дотук разбрах че въпроси е имало, имало е и кухи фрази и бягство от конкретни отговори.

# 21 287
Нищо ново, само старите руски пропаганди.

Изчерпано вдъхновение? Музата чиче Шорош се скръндзи и и се прави че не ни вижда?
Неуважително някакси се получава...
кой е този "чиче Шорош"?

# 21 288
Отговорите ги е наизустил, както речите си, най-дървен ми е когато го играе естествен. Дано не засегна някой яростен негов нов защитник.

# 21 289
  • София
Измъкват го от задния вход, за да избяга от протеста на БОЕЦ>

# 21 290
Измъкват го от задния вход, за да избяга от протеста на БОЕЦ>
А още не е станал партиен лидер Simple Smile Какво ли го чака.

# 21 291
Мръсна война се води срещу всички извън "олигархията", не само срещу него.

Лично за мен интервюто беше по-скоро разочароващо. Водещият зададе всички очаквани въпроси и получи всички очаквани отговори, като по учебник Simple Smile
На мен лично ми се искаше да чуя повече конкретика за участието му в изборите, което не се случи. Общи приказки и нищо конкретно, което за мен е несериозно предвид заявките му. Неубедителен ми беше през цялото време.
С позициите му за Крим и Украйна не съм съгласна, за мен е неприемлива лансираната от определени среди теза, че Украйна едва ли не сама си е виновна и че войната можеше отдавна да приключи, ако се бяха предали, грубо казано.
За Боташ не разбрах - парламентът е прецакал някакъв говор и затова не печелим като търговец от тази газ?

Многократно повтореното "обикалям цялата страна" ми звучи като "излекувал съм хиляди хора с моите наколенки" Simple Smile

# 21 292
Вярвам му, че е говорил с много хора, вярвам му, че търси подходящите  - той така ни натресе и любимците ПП, които се оказаха в по-голямата си част разочарование, но как да прецениш всичко предварително... Ще даде шанс и на други, дано по-малко бъдат грешка.
Изобщо, като цяло, обнадеждена съм. Достойно се държи и говори и ми вдъхва доверие.

# 21 293
Президента Плевнелиев вчера при Ризова за пореден път доказа, че е класи над тоя Мунчо, дето ни натресеоха БСП и ППДБ.
Обачееее, как се кефь, че го подхлъзнаха  ... ох, пусто его, нИ мой преживя сямо 10 % на изборите

# 21 294
  • София
Ето, би трябвало да сте доволни от интервюто. Беше на живо, водещия очеизвадно не му симпатизираше, зададе му въпроси и за Крим, и за Орбан, и за Украна - Русия, и за Боташ, и за Копринков, и с кого би се коалирал......
Поне от страна на водещия не би трябвало да имате забележки - всички въпроси бяха зададени. Малко запецна след отговора за Боташ - не знам защо стана така за секунда, най-вероятно се е разсеял нещо, но това са рисковете на живото предаване Simple Smile
забрави си текста 😃

Лейди, да не сменяш посоката? Много яростна и последователна защита на РР. С което предварително казвам, че не давам наклон, държа сметка и прочее. Просто прави впечатление.

Кофти режисура. Определено не му се получи. Подкрепете нещо, ама какво точно, няма да ви кажа е положението. Лъже, маже, увърта.

Както вече писах - в момента съм свободен политически електрон, така че съм отворена към всички партии, които могат да ми предложат това, което ме интересува. Без ППДБ.
Както вече писах - за ГЕРБ няма да гласувам
Както вече писах - ще следя кои хора ще са в екипа му, ще видя програмата му, както и на останалите и ще решавам чак след това.

Подчертавам, че вече съм го писала, защото вчера ти каза, че за пръв път го казвам това - явно си пропуснала написаното от мен - още по време на първия голям протест  Simple Smile
Та краткия отговор е - ще видим. Но не, за сега не ми е привлякъл интереса достатъчно. Тепърва ще следя нещата при него.

# 21 295
Вярвам му, че е говорил с много хора, вярвам му, че търси подходящите  - той така ни натресе и любимците ПП, коитосе оказаха в по-голямата си част разочарование, но как да прецениш всичко предварително... Ще даде шанс и на други, дано по-малко бъдат грешка.
Изобщо, като цяло, обнадеждена съм. Достойно се държи и говори и ми вдъхва доверие.
Антон Кутев, гласувал ЗА Пеевски да стане шеф на ДАНС?

# 21 296
Цитат
Поне от страна на водещия не би трябвало да имате забележки - всички въпроси бяха зададени.
Напротив, провокативни  въпроси, които подмолно подтикват към желания отговор.
Иначе Радев си е Радев, бяга от конкретика и с основание, поне засега.

# 21 297
  • София
ПП го разочароваха, защото не заеха проруската му страна.
А, Радев излъга. Излъга мазно за ГАЗПРОМ, като обвини българското правителство, а точно ГАЗПРОМ прекратиха договора насред зимата, а не ние. Смяташе, че ще ни е къса паметта ли, какво? Защити и Орбан и то точно за частта, в която Орбан е най-виновен, а именно Македония.
Да се прочете за Орбановата медия в Македония в спойлер:
Също и най-нагло метна вината за войната на Запада, а не върху агресора.

В това интервю просто видяхме типичния Радев от последните 9 години - популизъм на кило, без да казва нищо съществено, и руска пропаганда по две. Толкова.

# 21 298
Каза, че няма да казва кои ще са хората до него , партията, плановете , защото...властта и закона  са в ръцете на ББ и ДП и са способни на всичко, за да остане така...

# 21 299
  • София
Президента Плевнелиев вчера при Ризова за пореден път доказа, че е класи над тоя Мунчо, дето ни натресеоха БСП и ППДБ.
Президентът Плевнелиев от когото Путин се страхува. Кажи честно? 😆

Не мога да Ви наваксам, бе хора. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт