Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 617 302
  • 21 530
  •   10
Отговори
# 21 330
Цитат
Може би запада си повярва че наистина бързо и лесно ще разкара руснаците от Украйна
Военни стратези, политически анализатори няма ли? Понеже запада непрекъснато повтаря, че ще има война, какво правим сега?

# 21 331
Каза, че няма да казва кои ще са хората до него , партията, плановете , защото...властта и закона  са в ръцете на ББ и ДП и са способни на всичко, за да остане така...

Вярвам ,че му е неудобно да сподели с какви перли се е обградил . Joy
Обаче това ще мине само 1 път

# 21 332
Ако беше казал с кой и как щеше да се започне наратива, че подготвил всичко още докато е бил президент.

# 21 333
Страх ги е, че този път наистина може да изгубят властта и ако има някакви доказателства срещу тях, току-виж и възмездие получат, макар и необещано.

# 21 334
Каза, че няма да казва кои ще са хората до него , партията, плановете , защото...властта и закона  са в ръцете на ББ и ДП и са способни на всичко, за да остане така...

Което според феновете на ППДБ в темата е точно така. Така че не знам защо го обвиняват точно за това.
За себе си мога да отговоря - не го обвинявам, но съм разочарована от липсата на конкретика, както вече казах. Времето минава, нямаме дата за избори, Радев не казва нищо конкретно за намеренията си въпреки заявките, въпреки че хората го молили и чакали да се включи. Популистки са ми тези изказвания и подобно поведение. Оставам с впечатление, че насрочването на изборите ще се бави и ще се равнява по него и неговата готовност да участва в тях, което не ми е ок.
Бърд, защо разочарована? Позициите му ги знаем от години. Нищо неочаквано, напротив очакваното е. Спасител шменти капели. И с гола глава. Все са такива нашите спасители.

# 21 335
  • София
Хм, интервюто на Радев е трябвало да излезе 467 000 лв., но е било безплатно, т.е. пак платено от парите на данъкоплатеца, т.е. отново Радев ни набута половин милион в рамките на 1 ден, за да ни пълни главите с лъжи и популизъм.

# 21 336
  • София

Което според феновете на ППДБ в темата е точно така. Така че не знам защо го обвиняват точно за това.
За себе си мога да отговоря - не го обвинявам, но съм разочарована от липсата на конкретика, както вече казах. Времето минава, нямаме дата за избори, Радев не казва нищо конкретно за намеренията си въпреки заявките, въпреки че хората го молили и чакали да се включи. Популистки са ми тези изказвания и подобно поведение. Оставам с впечатление, че насрочването на изборите ще се бави и ще се равнява по него и неговата готовност да участва в тях, което не ми е ок.
Бърд, защо разочарована? Позициите му ги знаем от години. Нищо неочаквано, напротив очакваното е. Спасител шменти капели. И с гола глава. Все са такива нашите спасители.

Е, не е точно така. Кирил и Асен също бяха спасители, пък я виж колко много коса имат и двамата Grinning

# 21 337
Той и проект на конституция имаше. Така и не видя бял свят. РР е въздух под налягане.

# 21 338
Ако беше казал с кой и как щеше да се започне наратива, че подготвил всичко още докато е бил президент.
Не , просто ще има достатъчно  време да  се разкрият какви са и що са. Пример- капитан катамаран....
Просто това е начин  да запази...авторитет.

# 21 339

Е, не е точно така. Кирил и Асен също бяха спасители, пък я виж колко много коса имат и двамата Grinning
аз така и не успях, да ги провидя в тая роля. Сори.

# 21 340
  • София
Точно. И това ще една от атаките по него от всички политически играчи.

# 21 341
  • Разпиляна във въображението
"Не обещавам възмездие,а правила" – Радев.
Демек,който е краднал досега – алал да му е,но вече ще има правила! Сериозно!

Как да обещае нещо, което не зависи от него? Съдът отсъжда. Правила - може би промени в законодателството, ВСС, Инспектората и т.н., които да раздвижат правосъдието.

Значи очакваме Йотова да назначи СМП и да каже датата на изборите. Оттам броим 45 дни назад и ще разберем кога Радев ще каже повече. Сега всички са се вторачили и очакват повече информация, но явно няма да стане веднага. Съмнявам се, че ще тръгне с компрометирани имена. Още по-малко с Божков, Бареков, Цветанов и т.н. Ако го направи ще съм разочарована.

# 21 342
  • София
Зададе всички въпроси, които искаха тук в темата и в мрежите - Крим, Гренландия, Орбан, Еврозоната и еврото, Боташ, Копринков.

Точно, де. Екипът му чете и тук. Laughing

Точно. И това ще една от атаките по него от всички политически играчи.

А не е ли несериозно да метнеш фуражката година преди изтичане на мандата, да обявиш, че влизаш с политически проект, защото хората много искали и накрая да се окаже, че тепърва събираш екип и пишеш програма?

# 21 343
А сериозно ли вярвате, че не е подготвял нещата, докато е бил президент и още не знае нито с кой, нито как? Сега тепърва търси кой? Несериозно е Simple Smile
Отдавна има около себе си близки хора, с които работи по проекта си и които са натоварени с основните задачи, които са му дясна ръка, така да се каже, и които ще са лица на партията му. Ако нямаше, щеше да си е президент и до днес.

Разочарована съм не от позициите му, те са ми ясни, там няма нито изненада, нито разочарование. А от продължаващото мълчание и липсата на поне някакви отговори кой и как.

# 21 344
  • Разпиляна във въображението
Зададе всички въпроси, които искаха тук в темата и в мрежите - Крим, Гренландия, Орбан, Еврозоната и еврото, Боташ, Копринков.
Точно, де. Екипът му чете и тук. Laughing

А, да, до бг-мама са опрели. Всеки ден мрежите са пълни с въпросите, които трябва да му се зададат. Всеки един бе зададен. Несериозно е да се мисли, че не са се подготвили за тях.

Общи условия

Активация на акаунт