Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 617 118
  • 21 525
  •   14
Отговори
# 21 345
И още точен анализ от Калоян Методиев:

Не знам. Не мога да кажа. Въздържам се. Пречат ми. Спъват ме. Орязаха ме. Аз казах. Аз тогава предупредих. Аз бях. Всичко в минало време. Не съм ляв, десен, центрист. Нямам идеи. Нямам идеология. Не изключвам да се коалирам с всички, включително ГЕРБ. Готов съм да работя с всички - при ясни условия.
Не си казва екипа, а обяви само едно име от него - Копринков зад когото стоял.
И за капак излъга, че служебните му кабинети организирали честни избори, при положение, че за кабинета Гълъб Донев има доклад на ОССЕ.

Това беше.

# 21 346
Ние сериозно не вярваме въпреки, че ни имате за слабо интелигентни.

# 21 347
Нямало да се обгради с компрометирани хора, да бе да. Най-стойностните, модерни и харесвани хора от екипа му бяха Пеканов и Зарков. Оставиха го, и то с причина. Пак ще си говорим като си обяви лицата. Сигурна съм, че ще намерите причина да не оттеглите подкрепата си към него, въпреки тези лица. Поне не на тези избори. На някои от следващите. До следващия спасител.

# 21 348
  • София
Зададе всички въпроси, които искаха тук в темата и в мрежите - Крим, Гренландия, Орбан, Еврозоната и еврото, Боташ, Копринков.
Точно, де. Екипът му чете и тук. Laughing

А, да, до бг-мама са опрели. Всеки ден мрежите са пълни с въпросите, които трябва да му се зададат. Всеки един бе зададен. Несериозно е да се мисли, че не са се подготвили за тях.

Минута, след като написах коментара за шотовете и това, че повтаря постоянно олигархия, Василев го захапа. Четат, четат. Grinning

# 21 349
  • София
Тези въпроси толкова пъти са повтаряне къде ли не, че щяхме да сме изненадани, ако не му ги бяха задали. А че се чете тук на всички ни е ясно. И то от всички. Колко пъти буквално са цитирали коментари, които някой тук е писал..... А ТЙ и от трибуната ги е повтарял даже Simple Smile

# 21 350
Тези въпроси толкова пъти са повтаряне къде ли не, че щяхме да сме изненадани, ако не му ги бяха задали. А че се чете тук на всички ни е ясно. И то от всички. Колко пъти буквално са цитирали коментари, които някой тук е писал..... А ТЙ и от трибуната ги е повтарял даже Simple Smile
Тц, тц, такъв мастит сценарист пък да декламира от бг-мама Grinning
Ех, Тошко, Тошко.

# 21 351
  • София
Артемис, не, не е несериозно. Подавайки оставката си като президент, Радев отговори на призивите на ПП/ДБ, Герб и НН, които призиви бяха да влезе в политиката.

Бърд, тези работи не стават толкова бързо. Да направиш партия отнема близо 3 месеца. Най-вероятно е имал потвърждение от някои хора, че ще го подкрепят, но да разработиш структури и да привлечеш членове, да разработиш всички досадни дребни неща, като цветове, лого, мото пак отнема време.
Казвам ти го като човек, който се е занимавал с доброволческа дейност и като човек, който има собствен бизнес.

# 21 352
Артемис, не, не е несериозно. Подавайки оставката си като президент, Радев отговори на призивите на ПП/ДБ, Герб и НН, които призиви бяха да влезе в политиката.

Бърд, тези работи не стават толкова бързо. Да направиш партия отнема близо 3 месеца. Най-вероятно е имаш потвърждение от някои хора, че ще го подкрепят, но да разработиш структури и да привлечеш членове, да разработиш всички досадни дребни неща, като цветове, лого, мото пак отнема време.
Казвам ти го като човек, който се е занимавал с доброволческа дейност и като човек, който има собствен бизнес.
кога ППДБ са призовавали Радев да си хвърли оставката? Не е лошо да различаваме реалност от фантазия.

Гледам Денков при Сашо Диков. Сашо го разкости. Да иде и РР при Сашо, ама едва ли. Ще си виси в Кошлуков тв, зорко пазен от ГЕПСНН.

# 21 353
Хм, интервюто на Радев е трябвало да излезе 467 000 лв., но е било безплатно, т.е. пак платено от парите на данъкоплатеца, т.е. отново Радев ни набута половин милион в рамките на 1 ден, за да ни пълни главите с лъжи и популизъм.
Аа, затова ли ДП и ББ не дават интервюта, прибират си половин милион в джоба, що да ги дават някому....

# 21 354

Бърд, тези работи не стават толкова бързо. Да направиш партия отнема близо 3 месеца. Най-вероятно е имал потвърждение от някои хора, че ще го подкрепят, но да разработиш структури и да привлечеш членове, да разработиш всички досадни дребни неща, като цветове, лого, мото пак отнема време.
Ясно ми е, че отнема време. Не очаквам регистрацията на партия да става от днес за утре, още по-малко изграждането на структури. Но и не вярвам, че основите на всичко това не са поставени много отдавна. В противен случай нямаше да подаде оставка сега. Казвам, че той отдавна има екип от най-близки хора, които са ядрото на бъдещата партия и вече действат по основните въпроси и които ще са водещи в структурите и списъците. Поне тях можеше да каже, да се ориентират хората най-общо с кого работи и какво да очакват. По всичко това се работи не от вчера, а е подготовяно активно, докато той заемаше президентски пост. Наивно да се вярва в противното.

# 21 355
  • Разпиляна във въображението

Не знам. Не мога да кажа. Въздържам се. Пречат ми. Спъват ме. Орязаха ме. Аз казах. Аз тогава предупредих. Аз бях. Всичко в минало време. Не съм ляв, десен, центрист. Нямам идеи. Нямам идеология. Не изключвам да се коалирам с всички, включително ГЕРБ. Готов съм да работя с всички - при ясни условия.
И за капак излъга, че служебните му кабинети организирали честни избори, при положение, че за кабинета Гълъб Донев има доклад на ОССЕ.

Това беше.

О, този, който мрази Радев и в червата. И лъже - има доклад на ОССЕ, защото правителството е поканило наблюдателите. И да бе намерил време да го прочете. Хвърлих му едно око. Има препоръки, но те не са към МС. Констатациите са за ЦИК.

# 21 356
  • София
Хм, интервюто на Радев е трябвало да излезе 467 000 лв., но е било безплатно, т.е. пак платено от парите на данъкоплатеца, т.е. отново Радев ни набута половин милион в рамките на 1 ден, за да ни пълни главите с лъжи и популизъм.
Аа, затова ли ДП и ББ не дават интервюта, прибират си половин милион в джоба, що да ги дават някому....

Радев да не би да даде интервю тази вечер? Бойко Василев можеше да проведе по-смислен разговор с тухлен зид.

# 21 357
# 21 358
  • София

Аз не помня ППДБ да са го призовавали, ама сигурно си права.
И поне се изясни кои са хората, с които 9 години си говори из страната. Добре беше да го знаем това.

# 21 359

Това беше.

О, този, който мрази Радев и в червата. И лъже - има доклад на ОССЕ, защото правителството е поканило наблюдателите. И да бе намерил време да го прочете. Хвърлих му едно око. Има препоръки, но те не са към МС. Констатациите са за ЦИК.
беше му в екипа. Там бяха Пеканов и Зарков, абсолютно консенсусни фигури, а се разграничиха от него. Това говори много.

Общи условия

Активация на акаунт