Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 614 231
  • 21 401
  •   18
Отговори
# 21 375
Аз партията си я гледам, но за първи път ми се случва президентът да хвърли оставка, за да участва в политиката. С голяма кошница уж, с големи заявки, народна любов, а-у, цяла седмица реклами на това прословуто интервю и накрая нищо.

# 21 376
  • София
За ПП драмите, имат такива, оправят си ги някак. Не разбирам защо, тия драми са все чужда грижа, т.е. на опонентите им. Загрижете се за ГЕРБ. Бойко го дави в момента. За БСП се загрижете, за ИТН също.

И аз не разбирам защо тази вечер, най-голяма драма за това, че Радев не обяви името на партията си и на хората в екипа, идваше основно от хора, които нито го харесват, нито биха гласували за него. Вместо да си гледат драмите в партията, на която симпатизират.
аз не разбрах, смени ли боята? Задавам отново този въпрос, защото си заявила позиция ГЕРБ, не за друго. Може пак да се направиш, че не си го видяла. Ще е очаквано за мен.

Е колко пъти да ти отговарям? На всяка страница ли ще ме питаш едно и също?

https://bg-mam.ma/p/1794400/50763760

# 21 377
За ПП драмите, имат такива, оправят си ги някак. Не разбирам защо, тия драми са все чужда грижа, т.е. на опонентите им. Загрижете се за ГЕРБ. Бойко го дави в момента. За БСП се загрижете, за ИТН също.

И аз не разбирам защо тази вечер, най-голяма драма за това, че Радев не обяви името на партията си и на хората в екипа, идваше основно от хора, които нито го харесват, нито биха гласували за него. Вместо да си гледат драмите в партията, на която симпатизират.
аз не разбрах, смени ли боята? Задавам отново този въпрос, защото си заявила позиция ГЕРБ, не за друго. Може пак да се направиш, че не си го видяла. Ще е очаквано за мен.

Е колко пъти да ти отговарям? На всяка страница ли ще ме питаш едно и също?

https://bg-mam.ma/p/1794400/50763760
извинявам се, не съм видяла поста! И свободен електрон не съм видяла.

# 21 378
  • София
Ох, в социалките вече почнаха. Simple Smile
Скрит текст:
По-добре за 40 минути да беше правил коремни преси и лицеви опори в ефир. Simple Smile

# 21 379
  • София
To ГЕРБ още 2015/2016 г. залезе. Това сега е партия на калинките. Всичките, които плюеха по Бойко преди 10 години сега най-много му се мазнят на него и Пеевски. Купиха ги. Калинчици.

# 21 380
Мецани, ако българският избирател приема политическата сцена като бойно поле, на което всякакви похвати са позволени, резултатите са предварително обречени и България няма да излезе скоро от политическата криза.
От 15 години живея в държава, чието правителство се хвали с икономически показатели, но хората не живеят по-добре, напротив, покупателната възможност прогресивно намалява. Днес някъде из темите видях таблица за минималната работна заплата на държавите в ЕС. Малта е мааалко по-напред от България. Позволявам си първи и последен коментар в тази тема. Не гласувам нито тук, нито за бг правителство - приемам че нямам морално право. Но ми е тъжно да чета как на принципа проба/грешка българина е готов да се върти в същият омагьосан кръг отново и отново.

# 21 381
  • София
А защо Радев излъга за ГАЗПРОМ и се избягва да се коментира? Това е леко казано скандал. Обвинява нас, защото руснаците се опитаха да ни извият ръцете да им плащаме с рубли без това да е споменато в договора и ни спряха газта. Радев излъга и предате българската позиция, за да оправдае изнудването на държава обявила ни за враг. И излъга за ГАЗПРОМ, за да парира въпроса за провала му с БОТАШ, за който пак излъга.

# 21 382
  • София
MagniM, съжалявам, че с моите мнения те натъжавам. Не го казвам иронично.
Приеми, че аз и част от избирателите в България предпочитаме да опитаме и да сгрешим, вместо да не опитаме.

Съжалявам, но не се припознавам в никоя от наличните парии и пред мен стои избора да опитам/сгреша или да не гласувам. Не приемам сегашния вид на представителите в Народното събрание и искам картите да се разбъркат, дори и привидно.

Думите за бойното поле се отнасяха за изказването на Калоян Методиев. Политиката  наистина е бойно поле - на идеологии, влияние, финанси и власт. Аз имам моя морален компас и затова не членувам в пария и не се занимавам с партийна дейност.

Соната, стига с тази фиксация по Русия. Има-няма и пак почнеш.

# 21 383
Айде пак с това, че са ни обявили за враг. Ами не, обявиха ни за неприятелска държава. А защо дали можеш да си отговориш. Или ние се държахме съвсем приятелски, но те не са го разбрали? Петков съвсем приятелски изгони 70 служителя на посолството им наведнъж. От трибуната се лееше всекидневно омраза към Русия. Ама то е било съвсем приятелски, а те как смеят да ни обявяват за неприятел.

# 21 384
  • София
Първият списък бе с неприятелски държави, вторият е с врагове.
За руските дипломати се разбра, та дори и от македонските служби, че извършват редица сериозни бели из страните.
Русия просто не спазва договорите си. В договора пише, че трябва да се плаща с долари, а не с рубли и спряха газта, което си е нарушение на договора.
Този патос не отговаря на въпроса защо Радев излъга за това, че България спря газта на ГАЗПРОМ, след като се случи обратното.

# 21 385
  • София
Аз питам защо Радев излъга и искам отговор върху този си въпрос, а не кой се снабдявал и кой не.

ЕС гласува да се спре руския газ против бяха Унгария и Словакия, а ние се въздържахме.
Сега отговор на въпроса с Радев, моля.

# 21 386
  • София
Радев с неговата битка за отечеството ме върна във времената на кинопрегледите. Не си представям,че млади хора ще гласуват за него.

# 21 387
  • София
Аз питам защо Радев излъга и искам отговор върху този си въпрос, а не кой се снабдявал и кой не.

ЕС гласува да се спре руския газ против бяха Унгария и Словакия, а ние се въздържахме.
Сега отговор на въпроса с Радев, моля.

С какво е излъгал Радев за Газпром?

ЕС оня ден гласува за спиране на руския газ от 2027 г. Миналата година, тази година от къде вкарва газ и с какви пари се разплаща? Това не нарушава ли санкциите към Русия, които самия ЕС е наложил?

# 21 388
Има ли някой, който не е наясно, че тези и бъдещите избори ще са Европа  или Русия?  Каквото и да ни говорят и каквито и локуми да разтягат.
Ами аз за България ще гласувам, пък вие за когото искате. Щом те са ви по-важни...

Именно гласувайки за България, човек трябва избере външнополитическата ориентация на страната си - Европа или Русия. Защото от нея зависи и качеството на живот в България.
Аз съм живяла и в двата свята. Определено предпочитам да живея в европейска страна, а не в руска република.

Посочи ми една партия без външнополитическа ориентация? Някак ще се изолираме от целия свят ли? В наш  български балон.

# 21 389
  • София
Диорела, по-ясна ориентация от членство в ЕС, ЕЗ, Нато, здраве му кажи. Не знам какво повече трябва да се направи, за да престане страшката с Русия и Путин.

Общи условия

Активация на акаунт