Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 628 032
  • 21 902
  •   21
Отговори
# 21 870
  • Варна
Как е името на това НПО?

Национална агенция за контрол на защитените територии (НАКЗТ). https://clubz.bg/170719
Благодаря! Чета и не вярвам на очите си. Държавата на мафията.

# 21 871
Е, какво става в България? Дългогодишно управление на една партия, завладяла всякакви нива в държавата и преплела се с мафията. Същата онази партия, за която само преди месец същата потребителка, която сега потресено пита какво става, ни убеждаваше, че е по-по-най.

Интересно е мълчанието на МВР по случая в хижата. Бенатова още снощи писа по този въпрос. Министърът къде пак се е покрил? Къде е официалната информация? Снощи новината мина някак мимоходом и между другото.

Мда, Сачева посочи ли конкретно име сред 239-те депутата? Grinning

# 21 872
  • София
Как е името на това НПО?

Национална агенция за контрол на защитените територии (НАКЗТ). https://clubz.bg/170719
Благодаря! Чета и не вярвам на очите си. Държавата на мафията.

О, и новините са много интересни.
Първо не могли да влязат в къщата, защото имало бутилки с газ, та да не гръмнат.
После стана ясно, че не влизали, докато ДАНС не излезе. Следи ли са търсили ДАНС или са замитали следи?

Много интересно това за паравоенните организации. Били забранени. А БДО Шипка какво прави тогава?

Аз, да попитам само, са един прЕятел. На ДАНС защо им плащаме заплатите?

# 21 873
Не знам дали е интересно. Доста е страшно.

# 21 874
Мийнуаил, по телевизора ката ден ни информират как българинът се справя с еврото или, че коза умря в Търговище

# 21 875
  • софия
Сега като изберем пРезидента и нещата ще заспят, той ще ги оправи.

# 21 876
  • София
Е, те толкова ни настрахуваха вече, че не ни остава нищо друго освен да се хилим като идиоти.
Да не стане като конспиративна теория, ама тези момчета защо баш там са били? Природата може и от Сандански или Петрич да се опазва. Или там не е интересно, защото не е външна граница на ЕС. А от Сърбия могат доста неща и хора да пристигнат.

Сега като изберем пРезидента и нещата ще заспят, той ще ги оправи.

Това ме крепи мен.

# 21 877
  • София
...Природата може и от Сандански или Петрич да се опазва. Или там не е интересно, защото не е външна граница на ЕС.

Няма общо с политиката, но все пак е хубаво да се знае, че и Петрич и хижа Петрохан са на съпоставимо разстояние с външната граница :

# 21 878
  • София
Е, и, Ребел? Сравняваш СРМ и Сърбия или просто се заяждаш?
Казвам аз, че мъжете във форума избиват някакви комплекси и непрекъснато се заяждат с чувство за превъзходство над бедните кокошки. Simple Smile

# 21 879
Ако се направи изследване колко болници са ни необходими, може да отпаднат доста и ще се види, че кризата са специалисти не е чак толкова голяма. Построява се нова болница и взима кадри от съществуващата - така се отваря недостиг. Ама необходима ли е тази нова болница?

Именно. Няма недостиг на кадри, има излишък на болници и това трябва да се ограничи в най-скоро време.
Хем да се спре източването на НЗОК, хем да лекарите да не търчат от едната в другата болница.

# 21 880
Казвате, че има излишък на болници! Пък аз в последно време само срещам новини, за това как разкарват хората с линейните и им отказват места в болниците, защото нямало легла.
На кой да вярвам, на тоя дето пише във форума или на близките на починалите заради разтакаването?

# 21 881
  • Deutschland/HE
Половината болници не искат пациентите от Бърза помощ. Те искат скъпите пътеки, където могат да точат. А болници като Пирогов, Св. Анна във Варна изнемогват.
Здравната каса не изплаща на 100% изработенето от Св. Анна, а при тях се карат пациенти от цяла Североизточна България. Сега Сърце и мозък - Бургас им "открадват" обучение и добре стикован екип.  Кой ще поеме децата?
Много ми е интересно, че те не можаха да пробият във Варна. Имат в старата сграда на Св. Анна едно малко кардиологично отделение, но не направиха голяма болница, както в Бургас и Плевен.

П.С. Близък на родителите ми пострада от Сърце и мозък - Бургас. Като трябваше да го приемат, да си плати, беше голямо ухажване. След операцията е казал, че ще си помисли кога ще прави следващата и те са го приели като отказ, бил е тотално неглижиран няколко дни. Семейството с часта линейка го прибра от Бургас и човека почина за десетина дни.

# 21 882
Как ще има легла като за един скенер те вкарват в болница. И за холтер.

# 21 883
Казвате, че има излишък на болници! Пък аз в последно време само срещам новини, за това как разкарват хората с линейните и им отказват места в болниците, защото нямало легла.
На кой да вярвам, на тоя дето пише във форума или на близките на починалите заради разтакаването?
И двете. Тези болници трябва да се издържат т.е. леглата да са заети. Има едни дълги клинични пътеки, където дори да си излекуван си стоиш в болницата, защото иначе ЗК не плаща, другия вариат да те хоспитализират за нещо, което може да бъде извършено и в доболничната помощ.
Дева е дала конкретика.

# 21 884

ДПС-НН с ново решение. Отказват се от решението за ограничаване на избирателните секции в чужбина и сега щели да подкрепят предложението, което ще отмени ограничението.
https://darik.bg/dps-nn-s-neochakvan-hod-video~515277.html
И какво стана сега? Костя се самопростреля или нарочно го простреляха, да направят място на натовския генерал?
То и продължение имало: Новото мнозинство ограничи секциите извън страната и отложи с още две години район "чужбина" - ГЕРБ, Възраждане, ИТН и БСП.

Общи условия

Активация на акаунт