Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 636 108
  • 22 178
  •   17
Отговори
# 22 050
  • Другата България
Не мисля, че са били някакъв параван. Точно обратното. Настъпили са криминалните интереси на един корпулентен лидер на партия, който държи службите и МВР.
Едното не противоречи на другото.

# 22 051
  • Варна
Не мисля, че са били някакъв параван. Точно обратното. Настъпили са криминалните интереси на един корпулентен лидер на партия, който държи службите и МВР.
Точно. Идват избори трябва да се купуват гласове. Със сигурност и двете страни имат политически гръб.

# 22 052
  • София

Много странно, че Терзиев написа този пост чак, когато името му се свърза с организацията и убитите. Преди това не ги ли познаваше, та дума не драсна? От възпитание щеше да е добре да беше вмъкнал поне 1 изречение със съболезнования към близките. А не да пуска пост уж за разясняване на нещата, а реално, за да се оправдава и да се опитва да си чисти името.

Каквото и да направи, все ще е виновен, нали?

А на теб поста му как ти звучи? Защото със сигурност не е написан, за да изкаже съпричастност към мъката на роднините на убитите, въпреки, че ги е познавал - с това започва поста.

# 22 053
  • Варна
Какви договори за 12 години за частни влакове се подписват в момента?
Току що казаха по новините. Може ли да са толкова нагли?

# 22 054
В стилистиката на Сарафов, аз съм шокирана и потресена, не знаех, че главен прокурор може да е толкова неадекватен, освен че е нелигитимен, нали:

Той каза, че е шокиран от въпросната неправителствена организация, която се е опитвала да изземе дейността на държавните институции, да провежда своя политика и свои действия.

Очевидно дейността на тази организация трябва да бъде проверена, включително по отношение на децата, които са ходели там на лагери, които са оставяни там от своите родители. Има проверки по материали от ДАНС на тази неправителствена организация от 2 години. Това, което възпрепятства събирането на информация и доказателства, е нежеланието на родителите на тези деца за съдействия. Има саботиране на разследването от родителите на децата”, заяви Сарафов.

Запитан дали става въпрос за сектантска мрежа с педофилия, Сарафов каза: „Напълно вярно ме разбирате. Потресен съм, не знаех, че съществуват подобни неща. Намираме се пред един „Туин Пийкс”.

# 22 055
Може и повече може. Справка моя пост за паркинга в Русе. Нямат граници тия.

# 22 056
Е не е ли забавно.
Всички отговорни и по върховете са като извадени от анимационен филм. Sunglasses
И някой чака тези хора да управляват държавата с мисъл и посока. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 22 057
  • Буркина Фасо

""Изборът на нови оператори на жп превоза на пътници у нас на конкурентен принцип бе условие в Плана за възстановяване и устойчивост за получаване на финансова помощ за закупуване на нови локомотиви и влакове.

Караджов припомни, че Европейската комисия е удвоила инвестицията за нов подвижен състав, като общият ѝ размер е достигнал 734 млн. евро, но средствата са пряко обвързани с изпълнението на реформата в железопътния сектор."

ако се возим със старите влакове - зле.  като се купуват нови - пак зле.

# 22 058

Само по принцип. Много информация има, че не са били част от криминален контингент, а точно обратното. Затова МВР и държавата като цяло се стреми да ги заглуши с всички сили.
Бърд, които имат богат опит с разледване на криминални схеми, казват, че тези твърдения са недоказани. Терзиев казва, че ги е познавал лично, други хора, които също са ги познавали, пишат добри неща за тях. В нета все още са запазени интервюта с тях.
Отделно има информация за тази част от България, че там се вихри човек на Пеевски. Дори и изборите го показаха. На местните в репортажите също не може да се вярва, лесно е да ги купят , или заплашат, или дори да им промият мозъците.
Сарафов шокиран, а изведнъж точно сега гръмва информация за разкрита фабрика за цигари. Колко удобно!

Всичко сочи натам, че са настъпали и пречили на големи криминални интереси. Знаем чии.

# 22 059
  • София
Саша Безуханова  преди 10 минути е публикувала мнение във фб. Може да го прочетете. Изказва съболезнования и обяснява защо е финансирала НАЗКТ.
Прочетох и Васил Терзиев. Същото като при Безуханова.

Сирос,  това сега кал и лъжи ли са? Мисля ми дължиш извинение.

# 22 060
  • Варна

Само по принцип. Много информация има, че не са били част от криминален контингент, а точно обратното. Затова МВР и държавата като цяло се стреми да ги заглуши с всички сили.
Бърд, които имат богат опит с разледване на криминални схеми, казват, че тези твърдения са недоказани. Терзиев казва, че ги е познавал лично, други хора, които също са ги познавали, пишат добри неща за тях. В нета все още са запазени интервюта с тях.
Отделно има информация за тази част от България, че там се вихри човек на Пеевски. Дори и изборите го показаха. На местните в репортажите също не може да се вярва, лесно е да ги купят , или заплашат, или дори да им промият мозъците.
Сарафов шокиран, а изведнъж точно сега гръмва информация за разкрита фабрика за цигари. Колко удобно!

Всичко сочи натам, че са настъпали и пречили на големи криминални интереси. Знаем чии.
ми той и човека на Пеевски дето се вихри сигурно няма криминално досие. Това нищо не доказва.

# 22 061
  • София

Нима се очаква хора, които са се обвързали с тях или са ги финансирали, като Терзиев примерно, да кажат нещо лошо за тях?

# 22 062
Скрит текст:

ми той и човека на Пеевски дето се вихри сигурно няма криминално досие. Това нищо не доказва.
Той има, от 2011 се влачи дело срещу него - Димитър Аврамов, или Митко Галата. Осъден е на втора инстанция.
https://www.svobodnaevropa.bg/a/33584950.html
И малко подробности за политическото му хамелеонство:
Цитат
При ареста си Аврамов беше част от ГЕРБ и беше изключен от партията. Впоследствие стана депутат от ДПС от Монтана, а след разцеплението в движението остана лоялен на новия лидер Делян Пеевски.

Има достатъчно индиции. И все повече се появяват.
Докато внушенията на МВР и пеевските медии не са подкрепени с факти.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 19:34 от Diorela

# 22 063
Какъв е този от ДАНС Деньо Денев? Хъка, мъка, запъва се, ууу, ааа, педофили, паравоенни…звучат заедно с оня дето е превзел кабинета на главния прокурор като ДП и неговите феноменални медии, които хвърлят разни внушения в пространството - кристали, пудели, пачки. Ама какво точно, каква е фактологията, на никой не му пука. Отвратена съм.

# 22 064
Ако си представите, че гледате Мъпет шоу ще ви се стори нормално. То е такова.
Мъпети.

Общи условия

Активация на акаунт